StamTheMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, coolnetgr είπε Ανοίγεις rtsp και βλέπεις μέσω VLC σαν workaround για PC. https://www.tp-link.com/us/support/faq/2680/ Το εχεις κανει; Η απλα παραθετεις κατι που βρηκες στο google?
liakjim Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Το εχεις κανει; Η απλα παραθετεις κατι που βρηκες στο google? Το λέει και η tplink στο θέμα των tapo (καλό κόλπο για να δεις ότι παίζει, πριν τη χώσεις στο homeassistant)
amorealex Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το εχεις κανει; Η απλα παραθετεις κατι που βρηκες στο google? Το έχω κάνει εγώ. Δουλεύει μια χαρά με μια Tapo C200 που έχω. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από amorealex
StamTheMan Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το εχεις κανει; Η απλα παραθετεις κατι που βρηκες στο google? Μπορεις να μου πεις τη διαδικασια; Γιατι οτι εχω δοκιμασει δε δουλεψε,ειτε vlc,ειτε ispy.
liakjim Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μπορεις να μου πεις τη διαδικασια; Γιατι οτι εχω δοκιμασει δε δουλεψε,ειτε vlc,ειτε ispy. Έχει οδηγίες στο site της TP-Link.
coolnetgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Στις 2/5/2023 στις 2:04 ΜΜ, StamTheMan είπε Το εχεις κανει; Η απλα παραθετεις κατι που βρηκες στο google? Σε Tapo C310. Κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει μέσα από το app (ορίζεις username και password). Βρίσκεις την IP address που έχει πάρει. Βάζεις αυτό στο VLC (άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου): rtsp://username:[email protected]/stream1
StamTheMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, coolnetgr είπε Σε Tapo C310. Κάνεις τις ρυθμίσεις που λέει μέσα από το app (ορίζεις username και password). Βρίσκεις την IP address που έχει πάρει. Βάζεις αυτό στο VLC (άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου): rtsp://username:[email protected]/stream1 Αποτυχια. Πρεπει να ανοιξω port στο ρουτερ με αυτη τη μεθοδο;
liakjim Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αποτυχια. Πρεπει να ανοιξω port στο ρουτερ με αυτη τη μεθοδο; Προσωπικά δεν έχω ανοίξει και παίζει. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από liakjim
dbrillis Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αποτυχια. Πρεπει να ανοιξω port στο ρουτερ με αυτη τη μεθοδο; Προσπαθείς συνδεμένος στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα ή από αλλού; Αν εισαι στο ίδιο δίκτυο και δεν έχεις κάποια ρύθμιση που απομονωνει τις συσκευές (isolation) δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάποιο port.
gorge18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αποτυχια. Πρεπει να ανοιξω port στο ρουτερ με αυτη τη μεθοδο; Λογικα θα θελει. Αλλα ρε παιδια, Tapo για την κάλυψη του σπιτιου μου με καμερες δεν θα εβαζα. Sorry κιολας... Μου ακουγετε τερμα προχειρο δουλεια οπως ειπε φιλος πανω, καμερες ενσύρματες και grade 2 συναγερμός. Ip poe Ενσυρματες καμερες και συναγεμος bind με τις καμερες ετσι ωστε οταν ενεργοποιηθεί ο συνεαγερμος να σου ερθει και στο κινητό ειδοποίηση με την εικονα απο καμερα για το τι την ενεργοποίησε. Απλα. 1
StamTheMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, liakjim είπε Προσωπικά δεν έχω ανοίξει και παίζει. 1 ώρα πριν, dbrillis είπε Προσπαθείς συνδεμένος στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα ή από αλλού; Αν εισαι στο ίδιο δίκτυο και δεν έχεις κάποια ρύθμιση που απομονωνει τις συσκευές (isolation) δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάποιο port. Προσπαθω να συνδεθω σε καμερα φιλου,εκτος τοπικου δικτυου. 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Αλλα ρε παιδια, Tapo για την κάλυψη του σπιτιου μου με καμερες δεν θα εβαζα. Sorry κιολας... Μου ακουγετε τερμα προχειρο δουλεια οπως ειπε φιλος πανω, καμερες ενσύρματες και grade 2 συναγερμός. Ip poe Ενσυρματες καμερες και συναγεμος bind με τις καμερες ετσι ωστε οταν ενεργοποιηθεί ο συνεαγερμος να σου ερθει και στο κινητό ειδοποίηση με την εικονα απο καμερα για το τι την ενεργοποίησε. Απλα. Ειναι ενος φιλου,τις εχει για να επιτηρει ενα parking. Δε γνωριζω ποσο φθηνες ειναι,αλλα οπως φαινεται θα τις αλλαξει,τοσο αχρηστες που ειναι.
liakjim Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Προσπαθω να συνδεθω σε καμερα φιλου,εκτος τοπικου δικτυου. Ειναι ενος φιλου,τις εχει για να επιτηρει ενα parking. Δε γνωριζω ποσο φθηνες ειναι,αλλα οπως φαινεται θα τις αλλαξει,τοσο αχρηστες που ειναι. Το ότι έχετε θέμα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φταίνε οι κάμερες. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από liakjim 1
gorge18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Οχι δεν λεμε οτι φταινε οι καμερες, απλα δεν ειναι οι ειδανικες για να σου προστατεψουν το σπιτι. Και πιο πολυ απο θεμα δυνατοτητων. Οι καμερες μια χαρα ειναι. Προσφατα μαλιστα με εβαλαν να εγκαταστήσω μια σε μια reception για να την εχουν για βοήθεια στο checkin και με το call που εχει σαν feature κανει καλη δουλεια. ή να την βαλεις στο παρκινγ σου να δεις το αμαξι αν στο χτυπησει κανεις. Αλλα μεχρι εκει... Για σοβαρη δουλεια γύρω απο το σπιτι θα προτιμούσα αλλη λυση. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Στις 4/5/2023 στις 11:57 ΠΜ, gorge18 είπε Οι καμερες μια χαρα ειναι. Εφοσον η ιδια η εταιρια δεν εχει λογισμικο για χρηση απο υπολογιστη,δεν ειναι καθολου μια χαρα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Στις 30/4/2023 στις 3:19 ΜΜ, magictoboggan είπε Είχα βάλει κάμερες στο σπίτι για "ασφάλεια" αλλά συνειδητοποίησα ότι πρακτικά δεν προσφέρουν κάποια ασφάλεια. Και εξηγώ. Είχα βάλει τις tapo c310 που είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα. Αν είσαι εκτός σπιτιού θα πρέπει να είσαι πάντα σε επιφυλακή πάνω από το κινητό με ανοιχτά δεδομένα για να σου έρθει ειδοποίηση στο κινητό αν εντοπιστεί κίνηση. Τις περισσότερες φορές ενώ είχα ενεργοποιήσει τη λειτουργία AI για να εντοπίζει μόνο ανθρώπους και να μη χτυπάει στην παραμικρή κίνηση από δέντρα, γάτες κτλπ. στην πράξη χτύπαγε σε σκιές σε γάτες και σε άλλες κινήσεις. Οπότε έχεις πολλές ειδοποιήσεις οι οποίες είναι άκυρες. Μυστήριο. Με 40€ XIAOMI CAMERA, το ΜΟΝΟ που χαλάει το σύστημα με τα πράσινα/κίτρινα/κόκκινα νταμάκια ευαισθησίας.. είναι όταν πέφτει μαμούνι ΠΑΝΩ στο φακό. Εσύ έχεις σκάσει λεφτά, και παλεύεις ακόμα με σκιές; Μήπως δεν έχεις περιορισμένη γωνία θέασης, τόσο όσο; Επίσης, η ίδια Camera της Xiaomi βγάζει πολύ συγκεκριμένο ήχο.. δεν τον χάνεις με τις ειδοποιήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα