Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας άφησε το Redmi Note 5 ξαφνικά (ώρα του ήταν) και είμαι σε αναζήτηση καινούριου smartphone. Δεδομένου ότι τα κρατάω για αρκετό χρονικό διάστημα ψάχνω για κάτι αξιόλογο γύρω στα 300€. Οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Γύρω στα 300€ πάνω κάτω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, Socials, Hearthstone (recommended 1.5Ghz, 2GB RAM)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Aδιάφορο

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ικανοποιητικές/Άνω του μετρίου

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιάφορο

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αδιάφορο

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ικανοποιητική για τη χρήση που το κάνω

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Από τη σχετικά μικρή αναζήτηση που έχω κάνει, έχω ξεχωρίσει τα Α34 και Α54 της Samsung. To τελευταίο ξεφεύγει ελαφρώς από budget, αλλά αν αξίζει θα το σκεφτώ. Σκέφτηκα και Α52S και κρίμα που δεν έκανα την αναβάθμιση όταν ήταν στα 280€. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με τις νέες προτάσεις της εταιρείας. 
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα από άλλη εταιρεία; (Realme πχ:)
Xiaomi δε θα ήθελα πάλι γιατί με προβλημάτισαν οι αρρυθμίες της συσκευής στις διάφορες αναβαθμίσεις, τόσο στο δικό μου, όσο και στο Poco του αδερφού μου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, laren είπε

Μας άφησε το Redmi Note 5 ξαφνικά (ώρα του ήταν) και είμαι σε αναζήτηση καινούριου smartphone. Δεδομένου ότι τα κρατάω για αρκετό χρονικό διάστημα ψάχνω για κάτι αξιόλογο γύρω στα 300€. Οι απαιτήσεις δεν είναι πολλές.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: Γύρω στα 300€ πάνω κάτω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Browsing, Socials, Hearthstone (recommended 1.5Ghz, 2GB RAM)

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Aδιάφορο

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιάφορο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ικανοποιητικές/Άνω του μετρίου

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Αδιάφορο

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -

😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αδιάφορο

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ικανοποιητική για τη χρήση που το κάνω

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούριο

Από τη σχετικά μικρή αναζήτηση που έχω κάνει, έχω ξεχωρίσει τα Α34 και Α54 της Samsung. To τελευταίο ξεφεύγει ελαφρώς από budget, αλλά αν αξίζει θα το σκεφτώ. Σκέφτηκα και Α52S και κρίμα που δεν έκανα την αναβάθμιση όταν ήταν στα 280€. Τώρα δεν ξέρω αν αξίζει σε σχέση με τις νέες προτάσεις της εταιρείας. 
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα από άλλη εταιρεία; (Realme πχ:)
Xiaomi δε θα ήθελα πάλι γιατί με προβλημάτισαν οι αρρυθμίες της συσκευής στις διάφορες αναβαθμίσεις, τόσο στο δικό μου, όσο και στο Poco του αδερφού μου.

Xiaomi 12 pro , oppo reno 8 lite , xiaomi 11 pro 5g

Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα το Α52S της Samsung και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είχα χρόνια Xiaomi αλλά θεωρώ ότι αξίζει η αλλαγή. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, life is music είπε

Xiaomi 12 pro , oppo reno 8 lite , xiaomi 11 pro 5g

Xiaomi, όπως ανέφερα παραπάνω, δεν θα πήγαινα πάλι.

6 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Realme 9 pro+, Motorola edge 30 neo η OnePlus Nord 2T

Από αυτά το Realme 9 Pro+ φαίνεται σε καλή τιμή. Σε σχέση με τα Samsung δεν αναφέρει κάτι σε αδιαβροχοποίηση και δεν έχει ΝFC. Eπίσης από τα Sasmung δεν βλέπω πολλές διαφορές που να δικαιολογούν τη διαφορά κόστους ανάμεσα σε Α34 και Α54. Το πρώτο φαίνεται συμπαθητικό και κοντά στο Realme στις επιδόσεις με μικρές διαφορές. Μάλλον ανάμεσα σε αυτά είμαι. 

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.

Δημοσ.

Πολύ πετσόκομμα στις αξιολογήσεις πάντως στο skroutz. Αναφέρουν αρκετοί για κολλήματα κ.α. Έχουν υπάρξει αντίστοιχες εμπειρίες από άτομα του forum;

Δημοσ.

Υπάρχει στην οικογένεια το Realme 9 pro+ από τον Νοέμβριο και δεν έχει κανένα προβλήμα και κανένα κόλλημα. Φυσικά και έχει και NFC. Το Motorola edge 30 neo είναι επίσης πολύ αξιόλογη συσκευή όπως και το Oppo Reno8 Lite που αναφέρει κάποιος πιο πάνω. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, moumos είπε

Εγώ πάντως πήρα το Α52S της Samsung και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είχα χρόνια Xiaomi αλλά θεωρώ ότι αξίζει η αλλαγή. 

Το 52s είναι καλό κινητό ..απλά έχει μικρή μπαταρία και έναν ενεργοβορο επεξεργαστή ...αλλά κατά τα άλλα καλό είναι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...