Προς το περιεχόμενο

VW Polo 2013-multimedia carplay

Petros_kog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ώρες πριν, Petros_kog είπε

Καλησπερα,

Ψαχνω οθόνη multimedia player για το παραπανω αμαξι. Ποια προτεινετε και απο αποψη ποιοτητας και τιμης?

Το κόστος διαφέρει . Ίσως χρειαστείς και ανταπτορες για τα χειριστήρια στο τιμόνι εάν έχει.

Το καλύτερο είναι να πάρεις προτάσεις από κατάστημα αναλόγως και τι δυνατότητες θες να έχει.

Από οικονομικές κοιτάζεις της Digital IQ και μετά πας σε επώνυμες . Καλό θα ήταν να έχει >2GB Ram

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

35 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

Αυτά δεν είναι εργοστασιακά. Είναι android και δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε, δεδομένου πως αν δώσεις παραπάνω βάζεις αυθεντικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/5/2023 στις 7:20 ΜΜ, tilaverboy είπε

Αυτά δεν είναι εργοστασιακά. Είναι android και δεν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε, δεδομένου πως αν δώσεις παραπάνω βάζεις αυθεντικά.

Μια χαρά είναι.Ο ανθρωπος ψαχνει για  οθονη ,multimedia player και οι android μονάδες ειναι πολυ καλες και VFM.Φυσικα και σε αυτες υπαρχουν ποιοτητες.Δεν βλεπω το λογο να μη βαλω android οθονη  εργοστασιακου τυπου με ολα τα καλουδια πανω  και που συνεργαζεται αψογα με το αμαξι μου και να προτιμησω μια ¨εργοστασιακη¨" οπως λες!!Αμα ηθελα εργοστασιακη θα πηγαινα αντιπροσωπια να την χρυσοπληρωσω και θα ειχα πολυ λιγοτερες δινατοτητες απο μια android οθονη στο αμαξι μου.Με ενα 200ρι ο φιλος μας το πολυ, θα εχει τα παντα στο polo του,με μια οθονη εργοστασιακου τυπου android

Επεξ/σία από jimmy1966
  • Like 1

6 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

Μια χαρά είναι.Ο ανθρωπος ψαχνει για  οθονη ,multimedia player και οι android μονάδες ειναι πολυ καλες και VFM.Φυσικα και σε αυτες υπαρχουν ποιοτητες.Δεν βλεπω το λογο να μη βαλω android οθονη  εργοστασιακου τυπου με ολα τα καλουδια πανω  και που συνεργαζεται αψογα με το αμαξι μου και να προτιμησω μια ¨εργοστασιακη¨" οπως λες!!Αμα ηθελα εργοστασιακη θα πηγαινα αντιπροσωπια να την χρυσοπληρωσω και θα ειχα πολυ λιγοτερες δινατοτητες απο μια android οθονη στο αμαξι μου.Με ενα 200ρι ο φιλος μας το πολυ, θα εχει τα παντα στο polo του,με μια οθονη εργοστασιακου τυπου android

Όχι μόνο φθηνότερες αλλά και καλύτερες ποιοτικά από τις εργοστασιακες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Όχι μόνο φθηνότερες αλλά και καλύτερες ποιοτικά από τις εργοστασιακες.

Όλα φαίνονται στο lag. Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μια εργοστασιακή πηγή με ένα κινεζάκι που δεν κοστίζει ούτε 400 ευρώ?

Τέλος πάντων όποιος θέλει να βάλει κινέζικη και να γλυτώσει το 600ρικο καλύτερα να δει από ali παρά από το γδάρσιμο εδώ με την εργοστασιακή. 0 αυτό και μόνο λέει πολλά. 

Επεξ/σία από tilaverboy

1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Όλα φαίνονται στο lag. Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μια εργοστασιακή πηγή με ένα κινεζάκι που δεν κοστίζει ούτε 400 ευρώ?

Τέλος πάντων όποιος θέλει να βάλει κινέζικη και να γλυτώσει το 600ρικο καλύτερα να δει από ali παρά από το γδάρσιμο εδώ με την εργοστασιακή. 0 αυτό και μόνο λέει πολλά. 

Γιατί η εργοστασιακη νομίζεις ότι κοστίζει μια περιουσία? Ούτε καν hd δεν είναι και όσο για το lag λογικό είναι να μην έχουν αφού δεν είναι καν android και έχουν γραφικά του 2000. Υπάρχουν καλές πηγές που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορά από εργοστασιακη και προσφέρουν περισσότερα. Αν το αμάξι έχει οθόνη όλα καλά αλλά σε περίπτωση που δεν έχει ακόμα και Ferrari να είναι συμφέρει aftermarket.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Παντως σε καποια αμαξια με εργοστασιακες οθονες εχω να πω οτι ειναι μεγαλες μουφες(τα περισσοτερα τρεχουν απο πισω WinCE),και απο θεμα ποιοτητας και χαραχτηριστικων και απο θεμα δυνατοτητων!!!Θα προτιμουσα να μην εχει καθολου οθονη σε καποια απο αυτα,ωστε να βαλω οτι θελω εγω

Επεξ/σία από jimmy1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...