maraki+m Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Έχω πελαγώσει και έχω κανει το μυαλό μου κιμά! Θέλω να προχωρήσω στην αγορά του Fiat 500 Hybrid (καινουργιο) και ειμαι δυο βηματα μπροστα και ενα πισω! Μπορείτε παρακαλώ πολυ να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες όπως....π.χ βγαίνει χωρίς γυάλινη οροφή? Θα μπορέσει αυτό το αμάξι να ανταπεξέλθει και σε κάποια μακρινή απόσταση χωρισ να ζοριστεί? (εκτός του κέντρου πόλης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, maraki+m είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω πελαγώσει και έχω κανει το μυαλό μου κιμά! Θέλω να προχωρήσω στην αγορά του Fiat 500 Hybrid (καινουργιο) και ειμαι δυο βηματα μπροστα και ενα πισω! Μπορείτε παρακαλώ πολυ να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες όπως....π.χ βγαίνει χωρίς γυάλινη οροφή? Θα μπορέσει αυτό το αμάξι να ανταπεξέλθει και σε κάποια μακρινή απόσταση χωρισ να ζοριστεί? (εκτός του κέντρου πόλης) Ρωτας το φορουμ αν βγαινει ή οχι με γυάλινη οροφή, μερικους πραγματικα δεν σας καταλαβαίνω Αντιπροσωπείες δεν εχει η φιατ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Με δύο άτομα εννοείται πάει ταξίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Όλα τα αυτοκίνητα κάνουν μακρινές αποστάσεις και ταξίδια, όπως αντιλαμβάνετε ο καθένας τα χλμ. Έκανα επί δεκαετία 70+70χλμ καθημερινά για σπίτι - δουλειά - σπίτι # ρουτίνα για εμένα, ταξίδι για άλλους. Έχω έρθει από Γερμανία και με 1000αρι και με 1600αρι, πάντα με τις αντίστοιχες υποχωρήσεις σε ταχύτητες,άνεση,κόστος ταξιδιού κτλ κτλ. Ξεκινά κλείνοντας ένα δύο test drives με 1-2 προσφορές από διαφορετικούς αντιπροσωπους της ευρύτερης περιοχής σου. Γραπτες προσφορές με κλειδωμένες ή μη τιμές από την παραγγελία έως τη παράδοση κτλ κτλ. Πολλές φορές βλέπουμε ένα αμαξι και λέμε οκ μ αρέσει.. αλλά τελικά δεν μας βολεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki+m Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Απλώς με φοβίζει η μπαταρία που έχει το υβριδικό... Να μην διμιουργησει προβλήματα στο μέλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, maraki+m είπε Απλώς με φοβίζει η μπαταρία που έχει το υβριδικό... Να μην διμιουργησει προβλήματα στο μέλλον! Αυτό δεν μπορεί να στο απαντήσει κανένας. Η μόνη εταιρεία που έχει πραγματικά εμπειρία με τα υβριδικά είναι η toyota. Για τις άλλες ουδείς ξέρει τι θα βγάλουν σε 5-10 χρόνια. Πόσα χρόνια εγγύηση σου δίνουν; Πόσο έχει το αυτοκίνητο χωρίς το υβριδικό; θα κάνεις τόσα χλμ που θα σου καλύψει την διαφορά καταναλωσης σε σχέση με την τιμή; και για ποιο υβριδικό μιλάς; για το απλό ή για το plug in; γνώμη μου πως στα μικρά αυτοκίνητα, το υβριδικό πρόσθετει μάλλον αχρείαστο βάρος ενώ έχουν ήδη σχετικά χαμηλή κατανάλωση. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από james01gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, maraki+m είπε Απλώς με φοβίζει η μπαταρία που έχει το υβριδικό... Να μην διμιουργησει προβλήματα στο μέλλον! δεν ειναι υβριδικο..... ειναι μουφα mild. απλα μια μικρη υποβοηθηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki+m Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 FIAT 500 HATCHBACK MY23 500 1.0 HYBRID 70HP, Η Τιμή είναι 16,288 ευρώ Δεν νομίζω να εχει έκδοση τώρα χωρίς να ειναι υβριδικό. Ειμαι παλιομοδιτισα και με προβληματίζει όλη αυτη η καινιυργια τεχνολογία...δεν έχω εμπιστοσύνη 24 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε δεν ειναι υβριδικο..... ειναι μουφα mild. απλα μια μικρη υποβοηθηση. Η μουφα mild που λεσ αν υπαρξει καποιο προβλημα δεν περνει μπροσ το αμαξι! και ειναι ενα θεμα αυτο! 40 λεπτά πριν, james01gr είπε Αυτό δεν μπορεί να στο απαντήσει κανένας. Η μόνη εταιρεία που έχει πραγματικά εμπειρία με τα υβριδικά είναι η toyota. Για τις άλλες ουδείς ξέρει τι θα βγάλουν σε 5-10 χρόνια. Πόσα χρόνια εγγύηση σου δίνουν; Πόσο έχει το αυτοκίνητο χωρίς το υβριδικό; θα κάνεις τόσα χλμ που θα σου καλύψει την διαφορά καταναλωσης σε σχέση με την τιμή; και για ποιο υβριδικό μιλάς; για το απλό ή για το plug in; γνώμη μου πως στα μικρά αυτοκίνητα, το υβριδικό πρόσθετει μάλλον αχρείαστο βάρος ενώ έχουν ήδη σχετικά χαμηλή κατανάλωση. FIAT 500 HATCHBACK MY23 500 1.0 HYBRID 70HP, Η Τιμή είναι 16,288 ευρώ Δεν νομίζω να εχει έκδοση τώρα χωρίς να ειναι υβριδικό. Ειμαι παλιομοδιτισα και με προβληματίζει όλη αυτη η καινιυργια τεχνολογία...δεν έχω εμπιστοσύνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, maraki+m είπε FIAT 500 HATCHBACK MY23 500 1.0 HYBRID 70HP, Η Τιμή είναι 16,288 ευρώ Δεν νομίζω να εχει έκδοση τώρα χωρίς να ειναι υβριδικό. Ειμαι παλιομοδιτισα και με προβληματίζει όλη αυτη η καινιυργια τεχνολογία...δεν έχω εμπιστοσύνη Η μουφα mild που λεσ αν υπαρξει καποιο προβλημα δεν περνει μπροσ το αμαξι! και ειναι ενα θεμα αυτο! FIAT 500 HATCHBACK MY23 500 1.0 HYBRID 70HP, Η Τιμή είναι 16,288 ευρώ Δεν νομίζω να εχει έκδοση τώρα χωρίς να ειναι υβριδικό. Ειμαι παλιομοδιτισα και με προβληματίζει όλη αυτη η καινιυργια τεχνολογία...δεν έχω εμπιστοσύνη Εκτος από την έκδοση αυτή, άλλον κινητηρα δεν έχει; τι φάση αυτή με τους Ιταλούς; αν το φοβάσαι το hybrid, κοιτάς άλλο αμάξι τότε. Απίστευτο που δεν έχει άλλη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα