Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xavier είπε

πανηγυριζουν γιατι εχουν ξεπερασει τις πωλησεις του ps4 στο αντιστοιχο διαστημα

το ps5 με δυο εκδόσεις (disk & digital ) και σε περίοδο καραντίνας ,από τα συνολικά 38.4 μύρια πωλήσεις τα 30.5 περίπου είναι από το 2021 (11.5 μύρια ) και από το 2022 (19.1 μύρια )

https://www.engadget.com/sony-has-sold-over-384-million-ps5s-following-a-record-breaking-year-080509020.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuaW5zb21uaWEuZ3Iv&guce_referrer_sig=AQAAAAcu2UJsnud6DBOordBJCpeMQa0eWGMFM_61LbRZ2EDRzB7tJo0v9Sxr0xCtES13UEDN5fK6H1Bvkt-Asi6Rq7mNNUHC81puRUXpkK3MbPmK1ONPhmOdJjHxYSCoUSXim2Y4CPD6TxGcx-802eA3J2V7vKaHmDFJOCmOBDPNc3jB,

το 2023 με το ps5 να μην έχει κανένα απολύτως θέμα με την διαθεσιμότητα έχει πουλήσει τα υπόλοιπα 8 και κάτι μύρια κονσόλες ,

σε αντίθεση με ολόκληρη την τρίτη χρονιά του ps4 που έφτασε τα 17,7 μύρια σε πωλήσεις .

θα έλεγα να περιμένουμε λίγο γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι το ps5 πάει για ρεκόρ.

Image

Επεξ/σία από makis269
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, makis269 είπε

ΟΙ 10 ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

PlayStation 2 (2000) – 155 εκατομμύρια

Nintendo DS (2004) – 154.02 εκατομμύρια

Game Boy/GBC (1989/1998) – 118.69 εκατομμύρια

PlayStation 1 (1994) – 102.49 εκατομμύρια

Wii (2006) – 101.63 εκατομμύρια

PlayStation 4 (2013) – 91.6 εκατομμύρια

Xbox 360 (2005) – 84 εκατομμύρια

PlayStation 3 (2006) – 83.8 εκατομμύρια

PlayStation Portable (2004) – 82 εκατομμύρια

Game Boy Advance (2001) – 81.51 εκατομμύρια

τα παραπάνω νούμερα σε πωλήσεις είναι πριν περίπου τρία χρόνια (2019) .

το ps4 από τότε έχει ξεπεράσει τα 100 μύρια και πια δεν μετράνε πωλήσεις .

Πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι με ποια λογική στην sony πανηγυρίζουν για το ps5 .

*Αν σκεφτούμε ότι για αρκετές πωλήσεις ευθύνονται οι scalpers και ότι σε σχέση με το παρελθόν υπάρχει μηδαμινός ανταγωνισμός του ίδιου επιπέδου,

μάλλον για μνημόσυνο του ps5 το βλέπω .

6 ώρες πριν, xavier είπε

πανηγυριζουν γιατι εχουν ξεπερασει τις πωλησεις του ps4 στο αντιστοιχο διαστημα. Αν συνεχισουν με αυτο το ρυθμο, θα τελειωσουν το κυκλο ζωης της κονσολας με νουμερα αναμεσα απο αυτα του ps2 και του ps4. 

3 ώρες πριν, makis269 είπε

το ps5 με δυο εκδόσεις (disk & digital ) και σε περίοδο καραντίνας ,από τα συνολικά 38.4 μύρια πωλήσεις τα 30.5 περίπου είναι από το 2021 (11.5 μύρια ) και από το 2022 (19.1 μύρια )

https://www.engadget.com/sony-has-sold-over-384-million-ps5s-following-a-record-breaking-year-080509020.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuaW5zb21uaWEuZ3Iv&guce_referrer_sig=AQAAAAcu2UJsnud6DBOordBJCpeMQa0eWGMFM_61LbRZ2EDRzB7tJo0v9Sxr0xCtES13UEDN5fK6H1Bvkt-Asi6Rq7mNNUHC81puRUXpkK3MbPmK1ONPhmOdJjHxYSCoUSXim2Y4CPD6TxGcx-802eA3J2V7vKaHmDFJOCmOBDPNc3jB,

το 2023 με το ps5 να μην έχει κανένα απολύτως θέμα με την διαθεσιμότητα έχει πουλήσει τα υπόλοιπα 8 και κάτι μύρια κονσόλες ,

σε αντίθεση με ολόκληρη την τρίτη χρονιά του ps4 που έφτασε τα 17,7 μύρια σε πωλήσεις .

θα έλεγα να περιμένουμε λίγο γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι το ps5 πάει για ρεκόρ.

Image

Γίνεται να συγκριθούν οι πωλήσεις μιας ολόκληρης χρονιάς με το πρώτο τρίμηνο του 2023;

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Για την ακρίβεια πρόκειται για μεγάλη επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες στην παραγωγή και την τιμή του PS5 σε σχέση με αυτή του PS4 (500->550€ vs 400€).

Επεξ/σία από pictorino
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pictorino είπε

Για την ακρίβεια πρόκειται για μεγάλη επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες στην παραγωγή και την τιμή του PS5 σε σχέση με αυτή του PS4 (500->550€ vs 400€).

Θεωρω οτι μεγαλυτερο ρολο επαιξε οτι οι gpu ξεφυγαν, και γενικα σιγα σιγα γινεται και πιο εντονη η αναγκη τις κονσολας στο σαλονι. Πολλοι περισσοτεροι ανθρωποι, και οχι μονο παιδια, παιζουν. Λογικο κιολας, μιας και οι σημερινοι 20-30-40 μεγαλωσαν με ps 1, original xbox, nintento, sega, atari κτλ. Θελω να πω, πλεον σε καθε σαλονι βλεπεις κονσολα, εναντι των γονιων μας

• Like 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Θεωρω οτι μεγαλυτερο ρολο επαιξε οτι οι gpu ξεφυγαν, και γενικα σιγα σιγα γινεται και πιο εντονη η αναγκη τις κονσολας στο σαλονι. Πολλοι περισσοτεροι ανθρωποι, και οχι μονο παιδια, παιζουν. Λογικο κιολας, μιας και οι σημερινοι 20-30-40 μεγαλωσαν με ps 1, original xbox, nintento, sega, atari κτλ. Θελω να πω, πλεον σε καθε σαλονι βλεπεις κονσολα, εναντι των γονιων μας

Τα PC αυτή τη στιγμή έχουν χάσει πάρα πολύ κόσμο με τις τιμές που έχουν, εγώ προσωπικά κοντεύω 5ετια που το παράτησα ενώ τα προηγούμενα 15 τουλάχιστον χρόνια του έδινα προτεραιότητα.

Μάλιστα τη γενιά του PS3 την είχα πηδήξει τελείως, πλέον δεν το συζητώ ότι προτιμώ ps5 από PC προφανώς κυρίως λόγω κόστους αλλά και vfm.

Πάντα δηλαδή είχαμε το θέμα με τα κακά ports αλλά όταν μια αντίστοιχη κάρτα κοστίζει +60% παραπάνω τουλάχιστον είναι απλά απαράδεκτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2023 στις 6:25 ΜΜ, logistoulis είπε

Και κυρίως χωρίς να σκέφτεται, το βάζεις/κατεβάζεις και παίζεις

Οκ μαζί σου (έχω όλες τις κονσόλες)

Εχω στο pc oled 42 k ps5

Σκέφτομαι λίγο κατεβάζω ,

Εχω πάνω από 10 τβ παιχνίδια και προχθές έπαιξα λίγο tears of the kingdom

Στις 30/4/2023 στις 1:15 ΜΜ, whoever81 είπε

Καμία έκπληξη θα λέγαμε. Πάει για πολλά ρεκόρ η Sony αν αρχίσουν να ρολάρουν τα quality exclusives. 

Ερώτηση: Πήρα πρόσφατα PS5 digital και δεν μπορώ με τίποτα να καταφέρω να παίξει το TLOU part II. Κρασάρει συνέχεια στο εισαγωγικό cutscene. Ελπίζω να μην πέτυχα σκάρτο PS5.

Πριν 2 εβδομάδες πήρα κεγω

Το κατέβασα απλά να ρίξω μια ματιά και εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα

Δεν ξεκινάει πέτα από την αρχική εικόνα το άφησα πάνω από 1 ωρα

Επεξ/σία από makoylino
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 2/5/2023 στις 10:13 ΠΜ, petran79 είπε

Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει όταν το νέο fifa 24 δεν θα είναι από την ΕΑ. 

Τι περιμένεις (από το χωρίς την EA) FIFA 24; Χωρίς Champions League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A και όλους τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στα παραπάνω τι περιμένεις να κάνει; Έχουν χάσει τον casual gamer από τα αποδυτήρια. Βασικά θεωρώ ότι θα πέσει τρελό γέλιο με τους casual gamers που θα δουν fifa στη λεζάντα και θα το πάρουν νομίζοντας ότι είναι η συνέχεια του FIFA 23. Άντι για champions league θα βρεθούν με το σαουδαραβικό μπροστά τους. Θα πέσει πολύ γέλιο. Developer εκεί στη FIFA έχουν βρει ή ακόμη;

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...