Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, polaki είπε Στην περίπτωση μου, επειδή δεν έβρισκα πουθενά PS5 πήρα το XBOX και εμεινα στο ps4, εξάλλου στην αρχή ελάχιστοι τίτλοι του PS5 άξιζαν την αναβάθμιση, και σίγουρα δεν άξιζε να πληρώσω τους scalpers για αυτούς. Πλέον παρόλο που βρίσκεις εύκολα PS5, δεν έχω ασχοληθεί να αγοράσω και ούτε πρόκειται, πλέον άλλαξα «βάρκα» και λίγο ο χρόνος που δεν έχω λίγο το ότι μόνο τα exclusives ουσιαστικά χάνω, δεν προτίθεμαι να κάνω τέτοια αγορά πλεον. Απορώ πόσοι άλλοι είναι στην ίδια φάση με μένα, και πόσες παραπάνω πωλήσεις θα είχε το PS5 αν δεν είχε τόσα προβλήματα παραγωγής στην αρχή. Κοίτα, δεν ξέρω πόσοι άλλοι είναι στην ίδια φάση με εσένα,αλλά εγώ έχω καμία 10 γνωστούς που ήταν φανατικοί του xbox από το πρώτο xbox και οι μισοί και βάλε από αυτούς πήραν ps5 γιατί βαρέθηκαν λένε να περιμένουν τις παιχνιδαρες που έταξε ο Φίλιππας από το projects Scorpio ακόμα. Οι άλλοι 2-3 από αυτός αναβάθμισαν τα pc τους .
PadPoet Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Και κυρίως χωρίς να σκέφτεται, το βάζεις/κατεβάζεις και παίζεις Ακριβώς. Και έχουμε καταλήξει οι εκδόσεις των κονσολών να είναι καλές και τα ports σε ένα PC με δεκαπλάσια δύναμη χειρότερα. 3
teovag Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Value for money το digital edition. Εμείς (= εγώ και ο μικρός!😅) το πήραμε μεταχειρισμένο εδώ στο insomnia στα 300€ πριν την ¨κριση¨ των chips και επενδύσαμε στο PSplus premium (και αυτό κάθε Μάρτιο σε έκπτωση 😁). Τα έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του σε σχεδόν 3 χρόνια πλέον…Σαν το game pass ένα πράμα…αλλά ίσως καλύτερο και …χωρίς καρτούλα γραφικών καινούργια! ….καλή φάση Sony (με τα λεφτά αντί για καρτούλα χτυπήσαμε μια τηλεορασαρα - επίσης Sony - direct led) …όπως το βλέπει κανείς …αλλά δεν έχουμε μετανιώσει ακόμα… 2
logistoulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, teovag είπε Value for money το digital edition. Εμείς (= εγώ και ο μικρός!😅) το πήραμε μεταχειρισμένο εδώ στο insomnia στα 300€ πριν την ¨κριση¨ των chips και επενδύσαμε στο PSplus premium (και αυτό κάθε Μάρτιο σε έκπτωση 😁). Τα έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του σε σχεδόν 3 χρόνια πλέον…Σαν το game pass ένα πράμα…αλλά ίσως καλύτερο και …χωρίς καρτούλα γραφικών καινούργια! ….καλή φάση Sony (με τα λεφτά αντί για καρτούλα χτυπήσαμε μια τηλεορασαρα - επίσης Sony - direct led) …όπως το βλέπει κανείς …αλλά δεν έχουμε μετανιώσει ακόμα… Κι εγώ το digital πήρα γιατί με έχουν κουράσει τα φυσικά αντίτυπα γενικά, όμως ίσως είναι πιο vfm η disk έκδοση καθώς αυτή τη στιγμή εξαρτώμαι από το κάθε πότε έχει η Sony εκτυπώσεις. Βέβαια στην πράξη το έχω γυρίσει digital ήδη από το 4, το ίδιο κάνω ακόμα και στο switch και τα παιχνίδια της συνδρομής κάπως το αντισταθμίζουν κυρίως επειδή έχω λίγο χρόνο τα τελευταία χρόνια για να παίζω 1
teovag Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, logistoulis είπε Κι εγώ το digital πήρα γιατί με έχουν κουράσει τα φυσικά αντίτυπα γενικά, όμως ίσως είναι πιο vfm η disk έκδοση καθώς αυτή τη στιγμή εξαρτώμαι από το κάθε πότε έχει η Sony εκτυπώσεις. Βέβαια στην πράξη το έχω γυρίσει digital ήδη από το 4, το ίδιο κάνω ακόμα και στο switch και τα παιχνίδια της συνδρομής κάπως το αντισταθμίζουν κυρίως επειδή έχω λίγο χρόνο τα τελευταία χρόνια για να παίζω Ναι και εμείς είχαμε ακόμα πολλά παιχνίδια από το ps4 που θα ήταν συμβατά και με το 5 … αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι τα ίδια θα μπορούσες να τα πάρεις και με 5-10€ από το store αν είχες plus … όποτε το κέρδος θα ήταν περισσότερο αν τα πουλούσαμε και αγοράζαμε εκ νέου απο το store…. Επίσης αυτά μένουν για «πάντα» στο library… ενώ τα αλλά απλά πιάνουν χώρο… συλλεκτικά δεν μπορείς πλέον να τα πεις (mainstream τα περισσότερα ήταν)… όποτε δεν είχε και πολύ νόημα (κρατήσαμε μόνο τα δώρα για συναισθηματικούς λόγους) …. Βλέποντας ακόμα και την υποστήριξη που έχει το cloud σε σχέση με το υλικό… στραφήκαμε προς τα εκεί… ίσως και να έχω άδικο ….αλλά σε αυτά τα πράγματα νομίζω θα κερδίσεις αν πας με τη διαφαινόμενη λύση και όχι κόντρα στα δεδομένα… «θεσπεσιο το βινύλιο … αλλά και χώρο πιάνει και δυστυχώς φθείρεται …» (γνωστό quote) Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από teovag 1
logistoulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, teovag είπε Ναι και εμείς είχαμε ακόμα πολλά παιχνίδια από το ps4 που θα ήταν συμβατά και με το 5 … αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι τα ίδια θα μπορούσες να τα πάρεις και με 5-10€ από το store αν είχες plus … όποτε το κέρδος θα ήταν περισσότερο αν τα πουλούσαμε και αγοράζαμε εκ νέου απο το store…. Επίσης αυτά μένουν για «πάντα» στο library… ενώ τα αλλά απλά πιάνουν χώρο… συλλεκτικά δεν μπορείς πλέον να τα πεις (mainstream τα περισσότερα ήταν)… όποτε δεν είχε και πολύ νόημα (κρατήσαμε μόνο τα δώρα για συναισθηματικούς λόγους) …. Βλέποντας ακόμα και την υποστήριξη που έχει το cloud σε σχέση με το υλικό… στραφήκαμε προς τα εκεί… ίσως και να έχω άδικο ….αλλά σε αυτά τα πράγματα νομίζω θα κερδίσεις αν πας με τη διαφαινόμενη λύση και όχι κόντρα στα δεδομένα… «θεσπεσιο το βινύλιο … αλλά και χώρο πιάνει και δυστυχώς φθείρεται …» (γνωστό quote) Η ευκολία του digital δεν συγκρίνεται, απλά στην περίπτωση του ps5 πρέπει να επενδύσεις σημαντικό ποσό (σε σχέση με το συνολικό κόστος της κονσόλας) σε ssd για να μη χάνεις χρόνο να κατεβάζεις αν θες να παίζεις πολλά πράγματα. Ευτυχώς σε αντίθεση με το Xbox έχεις περισσότερες (και σαφώς φθηνότερες) επιλογές και νομίζω ότι οι τιμές έχουν πέσει αρκετά από τότε που πήρα εγώ τον δικό μου, σήμερα δηλαδή θα πήγαινα σε 2ΤΒ αντί για 1. Θεωρώ πάντως ότι και αυτή η γενιά θα είναι της Σόνυ παρόλο που το Xbox αυτή τη φορά είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, το μόνο που χρειάζεται είναι να βγουν περισσότεροι ουσιαστικοί τίτλοι από τη μεριά της γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει πολλά πράγματα ή τουλάχιστον όσα θα θέλαμε και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα από την τεχνική άποψη, αλλά με μια βάση των 40 εκατομμυρίων νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μένει σιγά σιγά πίσω το 4 και να βγαίνουν τίτλοι αποκλειστικά για το 5. Καλό είναι και από τη μεριά της Ms να μην περιορίζουν τους δημιουργούς με το σάπιο και ανούσιο series s το οποίο κυριολεκτικά δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από logistoulis 1
Dorian Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Εκπληκτικό μηχάνημα παιχνίδια και συνολική εμπειρία το ps5. Τα τελευταία 5 χρόνια περίπου μία με τα κρυπτονομισματα μια με την καραντίνα ήταν τα χειρότερα για pc gaming. Το xbox είναι ενα απλώς ένα φθηνό pc αντικατάστατης , αν έχεις και ψιλοπαιξει κάτι σε pc, αδιάφορο . Το gamepass δεν βολεύει για εργαζόμενους με περιορισμένο χρόνο 1
makis269 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) ΟΙ 10 ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ PlayStation 2 (2000) – 155 εκατομμύρια Nintendo DS (2004) – 154.02 εκατομμύρια Game Boy/GBC (1989/1998) – 118.69 εκατομμύρια PlayStation 1 (1994) – 102.49 εκατομμύρια Wii (2006) – 101.63 εκατομμύρια PlayStation 4 (2013) – 91.6 εκατομμύρια Xbox 360 (2005) – 84 εκατομμύρια PlayStation 3 (2006) – 83.8 εκατομμύρια PlayStation Portable (2004) – 82 εκατομμύρια Game Boy Advance (2001) – 81.51 εκατομμύρια τα παραπάνω νούμερα σε πωλήσεις είναι πριν περίπου τρία χρόνια (2019) . το ps4 από τότε έχει ξεπεράσει τα 100 μύρια και πια δεν μετράνε πωλήσεις . Πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι με ποια λογική στην sony πανηγυρίζουν για το ps5 . *Αν σκεφτούμε ότι για αρκετές πωλήσεις ευθύνονται οι scalpers και ότι σε σχέση με το παρελθόν υπάρχει μηδαμινός ανταγωνισμός του ίδιου επιπέδου, μάλλον για μνημόσυνο του ps5 το βλέπω . Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από makis269
John_Fistikis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, makis269 είπε ΟΙ 10 ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ PlayStation 2 (2000) – 155 εκατομμύρια Nintendo DS (2004) – 154.02 εκατομμύρια Game Boy/GBC (1989/1998) – 118.69 εκατομμύρια PlayStation 1 (1994) – 102.49 εκατομμύρια Wii (2006) – 101.63 εκατομμύρια PlayStation 4 (2013) – 91.6 εκατομμύρια Xbox 360 (2005) – 84 εκατομμύρια PlayStation 3 (2006) – 83.8 εκατομμύρια PlayStation Portable (2004) – 82 εκατομμύρια Game Boy Advance (2001) – 81.51 εκατομμύρια τα παραπάνω νούμερα σε πωλήσεις είναι πριν περίπου τρία χρόνια (2019) . το ps4 από τότε έχει ξεπεράσει τα 100 μύρια και πια δεν μετράνε πωλήσεις . Πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι με ποια λογική στην sony πανηγυρίζουν για το ps5 . *Αν σκεφτούμε ότι για αρκετές πωλήσεις ευθύνονται οι scalpers και ότι σε σχέση με το παρελθόν υπάρχει μηδαμινός ανταγωνισμός του ίδιου επιπέδου, μάλλον για μνημόσυνο του ps5 το βλέπω . Δεν ξέρω από που άντλησες τα παραπάνω νούμερα αλλά στο wikipedia στο top5 home κονσολών η εικόνα είναι κάπως έτσι:
divnt Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Ρε παιδιά καλά όλα αυτά, χρόνο που βρίσκεται όμως; Αυτό είναι το πρόβλημα. 😅
logistoulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, makis269 είπε ΟΙ 10 ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ PlayStation 2 (2000) – 155 εκατομμύρια Nintendo DS (2004) – 154.02 εκατομμύρια Game Boy/GBC (1989/1998) – 118.69 εκατομμύρια PlayStation 1 (1994) – 102.49 εκατομμύρια Wii (2006) – 101.63 εκατομμύρια PlayStation 4 (2013) – 91.6 εκατομμύρια Xbox 360 (2005) – 84 εκατομμύρια PlayStation 3 (2006) – 83.8 εκατομμύρια PlayStation Portable (2004) – 82 εκατομμύρια Game Boy Advance (2001) – 81.51 εκατομμύρια τα παραπάνω νούμερα σε πωλήσεις είναι πριν περίπου τρία χρόνια (2019) . το ps4 από τότε έχει ξεπεράσει τα 100 μύρια και πια δεν μετράνε πωλήσεις . Πραγματικά με κάνει να αναρωτιέμαι με ποια λογική στην sony πανηγυρίζουν για το ps5 . *Αν σκεφτούμε ότι για αρκετές πωλήσεις ευθύνονται οι scalpers και ότι σε σχέση με το παρελθόν υπάρχει μηδαμινός ανταγωνισμός του ίδιου επιπέδου, μάλλον για μνημόσυνο του ps5 το βλέπω . Οι πωλήσεις των scalpers είναι πωλήσεις προς τελικούς καταναλωτές, δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου
xavier Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 πανηγυριζουν γιατι εχουν ξεπερασει τις πωλησεις του ps4 στο αντιστοιχο διαστημα. Αν συνεχισουν με αυτο το ρυθμο, θα τελειωσουν το κυκλο ζωης της κονσολας με νουμερα αναμεσα απο αυτα του ps2 και του ps4.
SabotazNic Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, makis269 είπε μάλλον για μνημόσυνο του ps5 το βλέπω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα