Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, NiKoSmile said:

Εν έτη 2023, ποιος αγοράζει κονσόλες; Ποιος παίζει παιχνίδια που μάλιστα τα περισσότερα είναι και σατανιασμένα; 🙄 Πεταμένα ευρώ, χάσιμο χρόνου και πολλές άχρηστες συσκευές που σκονίζονται κάτω από μια πάμφθηνη τηλεόραση στο σαλόνι. ;)

Πως ξεχωρίζουμε τα σατανιασμενα? 

Θες λίστα με ονόματα από τους αγοραστές? 

Όσοι έχουν ακριβή τηλεόραση είναι εντάξει? 

40 minutes ago, Boubis1411 said:

Spernei H Sony όπως πάντα! 

Τα Γατάκια όλα από κάτω της μια ζωή και για πάντα! 

Είναι μέχρι να αποφασίσει ο κολοσσός Atari να βγάλει κονσόλα και να την εξαφανίσει. Σωστά? 

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία έκπληξη θα λέγαμε. Πάει για πολλά ρεκόρ η Sony αν αρχίσουν να ρολάρουν τα quality exclusives. 

Ερώτηση: Πήρα πρόσφατα PS5 digital και δεν μπορώ με τίποτα να καταφέρω να παίξει το TLOU part II. Κρασάρει συνέχεια στο εισαγωγικό cutscene. Ελπίζω να μην πέτυχα σκάρτο PS5.

Επεξ/σία από whoever81
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, NickTG said:

Είναι μέχρι να αποφασίσει ο κολοσσός Atari να βγάλει κονσόλα και να την εξαφανίσει. Σωστά? 

Oh Come On GIF

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πως ξεχωρίζουμε τα σατανιασμενα? 

Θες λίστα με ονόματα από τους αγοραστές? 

Όσοι έχουν ακριβή τηλεόραση είναι εντάξει? 

Σωστά ναι το atari 2600 next 

Δημοσ.

Σταθερή αξία η Sony, αρέσει δεν αρέσει, κάτι προφανώς κάνει καλά για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Εγώ την αγόρασα για τα exclusives της και μέχρι τώρα περνάω υπέροχα στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω καθημερινά. Αγόρασα όμως και Series X για αυτήν την τρομερή υπηρεσία που λέγεται gamepass στην οποία λιώνουν τα σουκού και τα πιτσιρίκια λόγω της πληθώρας τίτλων που διαθέτει. Ότι και να διαλέξεις πάντως στην τωρινή γενιά, θα περάσεις τέλεια, αγοράστε ότι ταιριάζει στις ανάγκες και τα θέλω σας.

• Like 14
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, enlightened είπε

Γιατί γράφετε τις ισοτιμίες σε δολλάρια; Δολλάριο έχουμε; Ξένα άρθρα μεταφράζετε; Αν ναι γιατί δε βάζετε μια πηγή;; 

είναι γνωστό ότι μεταφράζουν ξένα άρθρα εδώ και καιρό ......

Επεξ/σία από Choronzoon
Δημοσ.

"1,21 τρισεκατομμύρια γιεν σε κέρδη (περίπου $8,9 δισεκατομμύρια)".

Το ποσό που αναφέρει το άρθρο είναι το operating income (λειτουργικά έσοδα) και όχι το κέρδος.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, safridia είπε

Ηρθε η ωρα για μια slim εκδοση για οσους δεν τους αρεσει αυτος ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΚΑΔΕΣ

Το θέμα είναι πότε?! Περιμένω πως και πως να βγει slim γτ όσο και να θέλω να το πάρω δεν μ'αρέσει καθόλου οπτικά, είναι θηρίο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giannis_kan είπε

Το θέμα είναι πότε?! Περιμένω πως και πως να βγει slim γτ όσο και να θέλω να το πάρω δεν μ'αρέσει καθόλου οπτικά, είναι θηρίο!

Να ηρεμησει η αγορα , να υπαρξει περισσεια παραγωγικης δυναμικοτητας στα 5 νανομετρα και συν τοις αλλοις

θα βγει φθηνοτερο. Η υπομονη ανταμειβει.

Δημοσ.

Όταν μια mid-range κάρτα γραφικών έχει 500-600 ευρώ και με τις ναυαρχίδες να έχουν 1500+ μαντέψτε τι θα πάρει ο κόσμος για να παίζει παιχνίδια.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, PadPoet είπε

Όταν μια mid-range κάρτα γραφικών έχει 500-600 ευρώ και με τις ναυαρχίδες να έχουν 1500+ μαντέψτε τι θα πάρει ο κόσμος για να παίζει παιχνίδια.

Και κυρίως χωρίς να σκέφτεται, το βάζεις/κατεβάζεις και παίζεις

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...