Legolas Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μολις τραβηχτηκε απο τη πατρα. Αν καποιος μενει εκει θα το ειδε... Τι μπορει να ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 38 λεπτά πριν, Legolas είπε Μολις τραβηχτηκε απο τη πατρα. Αν καποιος μενει εκει θα το ειδε... Τι μπορει να ειναι ? Γενικά στην Πάτρα παίζουν κάτι περίεργα φώτα ειδικά πάνω από την γέφυρα (έχω δει και εγώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 52 λεπτά πριν, Legolas είπε Τι μπορει να ειναι ? Νομίζω έχουμε αεροπορική άσκηση “ΗΝΙΟΧΟΣ” και πιθανόν τα φωτα αυτα να ειμαι απο μαχητικά αεροπλάνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina200 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Legolas είπε Μολις τραβηχτηκε απο τη πατρα. Αν καποιος μενει εκει θα το ειδε... Τι μπορει να ειναι ? Μάλλον λες για το γαλάζιο στη μέση, αλλά τι είναι αυτά τα δύο άσπρα πάνω δεξιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Νομίζω έχουμε αεροπορική άσκηση “ΗΝΙΟΧΟΣ” και πιθανόν τα φωτα αυτα να ειμαι απο μαχητικά αεροπλάνα Ότι είπε ο συμφορουμίτης Σε εξέλιξη βρίσκεται για πέμπτη ημέρα η πολυεθνική αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 23» με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων ελληνικών και ξένων Ενόπλων Δυνάμεων και την εκτέλεση πολύπλοκων και ιδιαίτερα απαιτητικών σεναρίων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Άμα ήταν μαχητικά δεν θα τα είχε ακούσει κάποιος πολύ πριν τα δει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Άμα ήταν μαχητικά δεν θα τα είχε ακούσει κάποιος πολύ πριν τα δει? Ναι, γιατι ο ήχος ταξιδεύει πιο γρήγορα από το φως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 No! Is it a twister Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Ότι είπε ο συμφορουμίτης Σε εξέλιξη βρίσκεται για πέμπτη ημέρα η πολυεθνική αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 23» με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων ελληνικών και ξένων Ενόπλων Δυνάμεων και την εκτέλεση πολύπλοκων και ιδιαίτερα απαιτητικών σεναρίων. Δεν έχει να κάνει σε κάτι μια από τις πολλές ασκήσεις που γίνονται. Αν ήταν έτσι, σε περιοχές γύρω από πτέρυγες μάχης που κάθε ημέρα (εκτός ΣΚ) γίνονται πολλές πτήσεις για εκπαίδευση θα υπήρχε το ίδιο φαινόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Legolas είπε Μολις τραβηχτηκε απο τη πατρα. Αν καποιος μενει εκει θα το ειδε... Τι μπορει να ειναι ? Spoiler Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από filip123go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 45 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δεν έχει να κάνει σε κάτι μια από τις πολλές ασκήσεις που γίνονται. Αν ήταν έτσι, σε περιοχές γύρω από πτέρυγες μάχης που κάθε ημέρα (εκτός ΣΚ) γίνονται πολλές πτήσεις για εκπαίδευση θα υπήρχε το ίδιο φαινόμενο... 2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Άμα ήταν μαχητικά δεν θα τα είχε ακούσει κάποιος πολύ πριν τα δει? 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Σε εξέλιξη βρίσκεται για πέμπτη ημέρα η πολυεθνική αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 23» με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων ελληνικών και ξένων Ενόπλων Δυνάμεων και την εκτέλεση πολύπλοκων και ιδιαίτερα απαιτητικών σεναρίων. Εγώ πιστεύω ότι είναι από τις ασκήσεις Ηνίοχος 23 & Ωριων 23, αλλά για να μην σας το χαλάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Πύλη από άλλο Γαλαξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, dbrillis είπε Ναι, γιατι ο ήχος ταξιδεύει πιο γρήγορα από το φως. Σε ποιο μέσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε ποιο μέσο; Διαβασε σε τι απαντησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karthan7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Συντριμμια απο το διαγαλαξιακο πολεμο. Κανει ζωντανη περιγραφη η Μητερα θεα Ελενη Π. στο φβ !!!!1! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις