Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Kat82 είπε

Τα 14 είναι το max που δίνω και θα τα έδινα μονο για κάποιο hybrid για παράδειγμα. Ιδανικά θέλω γύρω στα 12 οπότε απέχουμε πολύ από τις τιμές των καινούργιων. Ακόμα και το Swift που είναι το πιο οικονομικό από όσα κοιτάζω ξεκινάει από 16.600. Τα άλλα δύο είναι άνω των 20.

Και θέλω μεσαίας κατηγορίας, όχι Panda ή κάτι αντίστοιχο. 

Το Polo είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές. Έχω βρει κάποια άλλα με λιγότερους ίππους. 

Κατανάλωση μέσα στην πόλη; 

Σε ώρες με κίνηση μπορεί να ξεπεράσω και τα 8lt. Αλλά έχω και 16" ζάντες. Εκτός πόλης όμως μπορώ άνετα 5.5lt.

Επεξ/σία από kapodistrias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Kat82 είπε

Από τιμή δεν θέλω να ξεπεράσω τις 14.000

Αφού δίνεις τόσα, μην ψάχνεις μάρκα, πάρε σβάρνα τις αντιπροσωπείες και δες που θα βρεις κάποιο εκθεσιακό ετοιμοπάραδοτο.

Έχει μία θεία μου ένα VW Golf ΄14-΄15 μοντέλο, μηχανικά σε πολύ καλή κατάσταση σιγουρα χωρίς πολλά χιλιόμετρα, εξωτερικά έχει κάποια μικρά χτυπηματάκια, γιατί πήρε αργά δίπλωμα και αμέσως το αγόρασε. Ένα ωραίο πράσινο - κυπαρισσί, με 4 πόρτες. Περασμένο ΚΤΕΟ, γιατί ήταν από Γερμανία, οπότε αντιλαμβάνεσαι, συνεπής, νομοταγής κλπ... Λόγω Γερμανίας και VW. Τώρα είναι  75+ και έχει θέμα όρασης και το πουλάει, από ότι ξέρω 8500€. Αλλά παραλαβή από Σαμοθράκη, το πολύ πολύ Αλεξανδρούπολη...

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, papresa είπε

Αφού δίνεις τόσα, μην ψάχνεις μάρκα, πάρε σβάρνα τις αντιπροσωπείες και δες που θα βρεις κάποιο εκθεσιακό ετοιμοπάραδοτο.

Έχει μία θεία μου ένα VW Golf ΄14-΄15 μοντέλο, μηχανικά σε πολύ καλή κατάσταση σιγουρα χωρίς πολλά χιλιόμετρα, εξωτερικά έχει κάποια μικρά χτυπηματάκια, γιατί πήρε αργά δίπλωμα και αμέσως το αγόρασε. Ένα ωραίο πράσινο - κυπαρισσί, με 4 πόρτες. Περασμένο ΚΤΕΟ, γιατί ήταν από Γερμανία, οπότε αντιλαμβάνεσαι, συνεπής, νομοταγής κλπ... Λόγω Γερμανίας και VW. Τώρα είναι  75+ και έχει θέμα όρασης και το πουλάει, από ότι ξέρω 8500€. Αλλά παραλαβή από Σαμοθράκη, το πολύ πολύ Αλεξανδρούπολη...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, papresa είπε

Το ότι είναι από Γερμανία δεν το λες θετικό με τόσα χιόνια και αλατια εκεί πάνω.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, papresa είπε

Περασμένο ΚΤΕΟ, γιατί ήταν από Γερμανία, οπότε αντιλαμβάνεσαι, συνεπής, νομοταγής κλπ...

Ούτε καν θα έλεγα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Το ότι είναι από Γερμανία δεν το λες θετικό με τόσα χιόνια και αλατια εκεί πάνω.

Όχι, το αυτοκίνητο δεν κυκλοφόρησε καθόλου στην Γερμανία.

Αλλά άκυρο, ρώτησα και δεν το πουλάει, έκανε καταρράκτη το ένα μάτι, είναι καλύτερα και θα κάνει και το άλλο, θα ρωτήσει λέει τον οφθαλμίατρο,  αν μπορεί ακόμη να οδηγάει και θα το κρατήσει 1-2 χρόνια ακόμη, να πηγαίνει για ψώνια και στα νεκροταφεία... Και μετά λέει δεν θα το πουλήσει γιατί έρχονται παιδιά - εγγόνια και το οδηγούν...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kat82 είπε

Τα 14 είναι το max που δίνω και θα τα έδινα μονο για κάποιο hybrid για παράδειγμα. Ιδανικά θέλω γύρω στα 12 οπότε απέχουμε πολύ από τις τιμές των καινούργιων. Ακόμα και το Swift που είναι το πιο οικονομικό από όσα κοιτάζω ξεκινάει από 16.600. Τα άλλα δύο είναι άνω των 20.

Και θέλω μεσαίας κατηγορίας, όχι Panda ή κάτι αντίστοιχο.

ακριβως στην ιδια φαση ημουν και εγω το γεναρη που μας περασε, ηθελα περιπου ~12.000 (opel astra gtc 2012,opel insignia 2010 κοιταζα) και τελικα κατεληξα σε opel astra 2017 14.500, σε νιωθω. θα με παει πισω μερικους μηνες λογω δανειου αλλα αξιζε τα παραπανω 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, korakios είπε

αν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση , τότε ψάξου ποιο παίρνει υγραέριο πιο εύκολα

Μερικα βγαινουν και με εργοστασιακο υγραεριο

Το Renault Clio και μερικα Dacia

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kapodistrias είπε

Σε ώρες με κίνηση μπορεί να ξεπεράσω και τα 8lt. Αλλά έχω και 16" ζάντες. Εκτός πόλης όμως μπορώ άνετα 5.5lt.

Στα ίδια περίπου είμαι κι εγώ, με το ξαδερφάκι του Polo (Ibiza 115HP)

Δημοσ.

Είναι κρίμα γιατί στα χρήματα που φτάνεις, εάν έχεις δυνατότητα για δόσεις ή να περιμένεις μέχρι να έρθει, μπορείς να αγοράσεις ένα καινουργιο ή κάποιο με λίγα χλμ

Εάν μπορείς να βάλεις πχ 200€ τον μήνα δόση για 18 μήνες.... 

Είναι κρίμα γιατί στα χρήματα που φτάνεις, εάν έχεις δυνατότητα για δόσεις ή να περιμένεις μέχρι να έρθει, μπορείς να αγοράσεις ένα καινουργιο ή κάποιο με λίγα χλμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...