Kat82 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλημέρα σε όλους, Ψάχνω αυτοκίνητο μεταχειρισμένο γύρω στην 5αετία καθώς οι τιμές και οι χρόνοι αναμονής στα καινούρια είναι απαγορευτικά. Με ενδιαφέρει, εκτός από την αισθητική, η οδική συμπεριφορά και κυρίως η κατανάλωση. Είναι μεταξύ Corsa, Polo και Swift, σε βενζίνη, μάλλον στα 90 άλογα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, προτάσεις... Ευχαριστώ!
turbat0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Kat82 είπε γύρω στην 5αετία καθώς οι τιμές και οι χρόνοι αναμονής στα καινούρια είναι απαγορευτικά. Και τα μεταχειρισμένα 5ετίας δεν τα βρίσκεις φτηνά. Μέχρι πόσα δίνεις? 1
liakinen Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στα μοντέλα που ψάχνεις σε μάντρες θα τα βρεις με 2000€ βαριά 3000€ χαμηλότερη τιμή από την τιμή καινούργιου του τότε με χλμ στην πλάτη + άλλες φθορές. Δυστυχώς τραγική στιγμή για αγορά αυτοκινήτου καινούργιου ή μεταχειρισμένου. Το Corsa το βρήκα στην αντιπροσωπεία στην Κοζάνη στην έκδοση enjoy με 90 άλογα 16 ή 17 μοντέλο κοντά 11.000€ ενώ έλεγε ότι έχει 50000χλμ. Καινούργιο τότε σε προσφορά το έπαιρνες κοντά 13000€. Καλό ψάξιμο φίλε.
Kat82 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Το ξέρω ότι η στιγμή για αγορά αυτοκινήτου είναι η χειρότερη. Απίστευτα υπερτιμημένα όλα, καινούργια και μεταχειρισμένα. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει επιλογή αναμονής, που δεν γνωρίζουμε κιόλας πότε και αν θα υπάρξει τελικά διόρθωση της κατάστασης με τις τιμές. Ευχαριστώ όπως και να χει (και είμαι κορίτσι 😊)
liakinen Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Kat82 είπε Ευχαριστώ όπως και να χει (και είμαι κορίτσι 😊) Sorry κοπελιά 😊
Kat82 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, turbat0s είπε Και τα μεταχειρισμένα 5ετίας δεν τα βρίσκεις φτηνά. Μέχρι πόσα δίνεις? Σίγουρα δεν είναι, έχουν ανέβει εξωφρενικά οι τιμές λόγω της κατάστασης με τα καινούργια. Σε σχέση όμως με τα καινούρια υπάρχει ακόμα μεγάλη διαφορά. Έχω κοιτάξει τιμές, γνωρίζω, και εχω καταλήξει ανάμεσα στα 3 που ανέφερα. Δεν ξέρω προς τα που να κινηθώ με κριτήριο εμφάνιση /ποιότητα οδηγική συμπεριφορά και κυρίως κατανάλωση. Από τιμή δεν θέλω να ξεπεράσω τις 14.000
turbat0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Kat82 είπε Δεν ξέρω προς τα που να κινηθώ με κριτήριο εμφάνιση /ποιότητα οδηγική συμπεριφορά και κυρίως κατανάλωση Η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, δεν χωρούν συμβουλές. Σαν απτή ποιότητα υλικών θα έλεγα ότι προηγείται το πόλο, ωστόσο θα πόνταρα ότι θα είναι και αυτό που θα βγάλει τις περισσότερες ζημιές στο μέλλον. Οδική συμπεριφορά πιθανολογώ ότι δεν θα αντιληφθείς ουσιαστικές διαφορές σε όποιο και αν καταλήξεις. Κατανάλωση τσέκαρε πραγματικές καταχωρήσεις χρηστών για να πάρεις μια εικόνα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από turbat0s 1
terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δεν ξέρω σε ποια περιοχή της χώρας είσαι # ως προς την κατανάλωση καυσίμου μπορείς να δεις σε φυσικό αέριο (cng) όχι υγραεριο lpg... Και στα χρήματα αυτά που προτίθεσαι να διαθέσεις μπορείς να δεις και το ibiza και το polo 2018 μοντέλα
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Πως και δεν έχει αναφερθεί το Yaris ακόμα? Ύποπτο 🤔
kapodistrias Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Έχω Polo του 18 που σκεφτομαι να δωσω αλλα σε καμια περιπτωση κατω απο 14000. Βεβαια ειναι με τα 115 αλογα. Και δεν εχω δει και περίπτωση σε αυτα τα λεφτα.
Black Demis Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Ότι και να βρεις τημες θα είναι εξωφρενικές, ότι βρεις με καμία 40.000 τημη παίζει να ριναι σχεδόν στα ίδια με το καινούργιο και κάνα 500 1000 ποιο κάτω ότι βρεις με ελάχιστα χιλομετρα φάση 20.000 θα πλυρωσεις ποιο πολλά από το καινούργιο, ότι βρεις με καμία 90.000 χιλιάδες αντε να είναι 3.000 ποιο κάτω Η αλλιος κλοπή και δεν ξέρεις και τι πήρες
Kat82 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Η εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, δεν χωρούν συμβουλές. Σαν απτή ποιότητα υλικών θα έλεγα ότι προηγείται το πόλο, ωστόσο θα πόνταρα ότι θα είναι και αυτό που θα βγάλει τις περισσότερες ζημιές στο μέλλον. Οδική συμπεριφορά πιθανολογώ ότι δεν θα αντιληφθείς ουσιαστικές διαφορές σε όποιο και αν καταλήξεις. Κατανάλωση τσέκαρε πραγματικές καταχωρήσεις χρηστών για να πάρεις μια εικόνα. Σε ευχαριστώ πολύ! Τσέκαρα τις καταναλώσεις, λογικά είναι μικτή γι αυτό και η απόκλιση min max
definitio Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος δίνει μέχρι 14Κ€ και δεν θέλει μεγάλο όχημα, προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να μην πάει σε κάποιο από τα ακόμη φθηνά μικρά, όπως το Fiat Panda μόλις κάτω από 15Κ€ ή το Huyndai i10 στα <16Κ€... ....αλλά και το ίδιο το Swift καινούριο αρχίζει από 16.5Κ€.... Γι αυτά έχεις ρωτήσει διαθεσιμότητα; Αν έδινες κατω από 10Κ€, τότε ασφαλώς μεταχειρισμένο...αν είναι όμως να πλησιάσεις τη τιμή του καινούριου, θα έλεγα πως δεν αξίζει να πάρεις αυτοκίνητο χωρίς εγγύηση για 430€ διαφορά για το Fiat Panda με 5 χρόνια εγγύηση πχ https://www.fiat.gr/nees-proothitikes/prosfores/fiat-panda-cng#PANDA Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από definitio 3
Kat82 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, definitio είπε Αν κάποιος δίνει μέχρι 14Κ€ και δεν θέλει μεγάλο όχημα, προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να μην πάει σε κάποιο από τα ακόμη φθηνά μικρά, όπως το Fiat Panda μόλις κάτω από 15Κ€ ή το Huyndai i10 στα <16Κ€... ....αλλά και το ίδιο το Swift καινούριο αρχίζει από 16.5Κ€.... Γι αυτά έχεις ρωτήσει διαθεσιμότητα; Αν έδινες κατω από 10Κ€, τότε ασφαλώς μεταχειρισμένο...αν είναι όμως να πλησιάσεις τη τιμή του καινούριου, θα έλεγα πως δεν αξίζει να πάρεις αυτοκίνητο χωρίς εγγύηση για 430€ διαφορά για το Fiat Panda με 5 χρόνια εγγύηση πχ https://www.fiat.gr/nees-proothitikes/prosfores/fiat-panda-cng#PANDA Τα 14 είναι το max που δίνω και θα τα έδινα μονο για κάποιο hybrid για παράδειγμα. Ιδανικά θέλω γύρω στα 12 οπότε απέχουμε πολύ από τις τιμές των καινούργιων. Ακόμα και το Swift που είναι το πιο οικονομικό από όσα κοιτάζω ξεκινάει από 16.600. Τα άλλα δύο είναι άνω των 20. Και θέλω μεσαίας κατηγορίας, όχι Panda ή κάτι αντίστοιχο. 19 ώρες πριν, kapodistrias είπε Έχω Polo του 18 που σκεφτομαι να δωσω αλλα σε καμια περιπτωση κατω απο 14000. Βεβαια ειναι με τα 115 αλογα. Και δεν εχω δει και περίπτωση σε αυτα τα λεφτα. Το Polo είναι πιο τσιμπημένες οι τιμές. Έχω βρει κάποια άλλα με λιγότερους ίππους. Κατανάλωση μέσα στην πόλη;
korakios Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Στις 30/4/2023 στις 9:31 ΠΜ, Kat82 είπε Με ενδιαφέρει, εκτός από την αισθητική, η οδική συμπεριφορά και κυρίως η κατανάλωση. Είναι μεταξύ Corsa, Polo και Swift, σε βενζίνη, μάλλον στα 90 άλογα. αν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση , τότε ψάξου ποιο παίρνει υγραέριο πιο εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα