Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άραξε τίποτα δεν θα πάθει , στο χωριό τρώγαμε συνέχεια σαλιγκάρια , στη χειρότερη θα πάει να φάει μερικά χόρτα και θα ξεράσει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

σιγά μην πηγαίνεις για αποπαρασίτωση στον κτηνίατρο, μια αμπούλα στο σβέρκο όταν είναι ήρεμος για τα εξωτερικά και ένα χαπάκι μαζί με λιχουδιά για τα εσωτερικά  και τέλος. Υπάρχει και αμπούλα που κάνει και για τα 2 είδη

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα εξωτερικά είναι οι stronghold/advocate κάθε μήνα ειδικά μετα τον απριλιο και μεχρι τον οκτωβριο, για τα εσωτερικά χάπι milbactor/ milbemax/ drontal καθε 3μηνο και η αμπουλα και για τα 2 ειναι η broadline

Επεξ/σία από ksessalonikios
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

για τα εξωτερικά είναι οι stronghold/advocate κάθε μήνα ειδικά μετα τον απριλιο και μεχρι τον οκτωβριο, για τα εσωτερικά χάπι milbactor/ milbemax/ drontal καθε 3μηνο και η αμπουλα και για τα 2 ειναι η broadline

Ευχαριστώ πολύ! Τα βρίσκεις σε pet shop; 

Δημοσ.

έχουν και τα pet shop καποια αποπαρασιτικά αλλά αυτά που σου ανεφερα τα βρίσκεις κυριως σε κτηνιατρεία γιατι πανε προς το φαρμακο (οχι οτι δεν μπορεις να τα βρεις και σε καποια pet shop που εχουν την σχετική άδεια)

Δημοσ.

Γενικότερα αρκετές γάτες τα έχουν για μεζεδάκι, εφόσον κάνεις τακτικά αποπαρασίτωση δεν νόμιζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας .Η δικιά μου δεν τρώει σαλιγκάρια αλλά άμα δεί μικρά έντομα δεν μπορεί να αντίσταθεί 🤪

Δημοσ.

Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για το που θα σταματήσει η γάτα τώρα που γεύτηκε αίμα.

Δοκίμασε κάποια vegan τροφή για γάτες και καλό θα ήταν να κάνετε μερικές συνεδρίες σε ψυχολόγο πριν βρεθεί να γλύφει το πατούσι της για να καθαρίσει τα αίματα σου

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε

Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για το που θα σταματήσει η γάτα τώρα που γεύτηκε αίμα.

Δοκίμασε κάποια vegan τροφή για γάτες και καλό θα ήταν να κάνετε μερικές συνεδρίες σε ψυχολόγο πριν βρεθεί να γλύφει το πατούσι της για να καθαρίσει τα αίματα σου

Κάποια στιγμή θα με φάει κι εμένα, το έχω συνειδητοποιήσει αυτό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...