MTX Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Άραξε τίποτα δεν θα πάθει , στο χωριό τρώγαμε συνέχεια σαλιγκάρια , στη χειρότερη θα πάει να φάει μερικά χόρτα και θα ξεράσει
Dinos1973 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Να ήξερες τι αλλα είχε φαΐ και γλύψει που δεν είδες … δεν θα πάθει τίποτα!!!
katerina200 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε σιγά μην πηγαίνεις για αποπαρασίτωση στον κτηνίατρο, μια αμπούλα στο σβέρκο όταν είναι ήρεμος για τα εξωτερικά και ένα χαπάκι μαζί με λιχουδιά για τα εσωτερικά και τέλος. Υπάρχει και αμπούλα που κάνει και για τα 2 είδη Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο;
ksessalonikios Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) για τα εξωτερικά είναι οι stronghold/advocate κάθε μήνα ειδικά μετα τον απριλιο και μεχρι τον οκτωβριο, για τα εσωτερικά χάπι milbactor/ milbemax/ drontal καθε 3μηνο και η αμπουλα και για τα 2 ειναι η broadline Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από ksessalonikios 1
katerina200 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε για τα εξωτερικά είναι οι stronghold/advocate κάθε μήνα ειδικά μετα τον απριλιο και μεχρι τον οκτωβριο, για τα εσωτερικά χάπι milbactor/ milbemax/ drontal καθε 3μηνο και η αμπουλα και για τα 2 ειναι η broadline Ευχαριστώ πολύ! Τα βρίσκεις σε pet shop;
ksessalonikios Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 έχουν και τα pet shop καποια αποπαρασιτικά αλλά αυτά που σου ανεφερα τα βρίσκεις κυριως σε κτηνιατρεία γιατι πανε προς το φαρμακο (οχι οτι δεν μπορεις να τα βρεις και σε καποια pet shop που εχουν την σχετική άδεια)
visualizer Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Γενικότερα αρκετές γάτες τα έχουν για μεζεδάκι, εφόσον κάνεις τακτικά αποπαρασίτωση δεν νόμιζω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας .Η δικιά μου δεν τρώει σαλιγκάρια αλλά άμα δεί μικρά έντομα δεν μπορεί να αντίσταθεί 🤪
ObeyWario! Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για το που θα σταματήσει η γάτα τώρα που γεύτηκε αίμα. Δοκίμασε κάποια vegan τροφή για γάτες και καλό θα ήταν να κάνετε μερικές συνεδρίες σε ψυχολόγο πριν βρεθεί να γλύφει το πατούσι της για να καθαρίσει τα αίματα σου 1
katerina200 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Εγώ θα ανησυχούσα περισσότερο για το που θα σταματήσει η γάτα τώρα που γεύτηκε αίμα. Δοκίμασε κάποια vegan τροφή για γάτες και καλό θα ήταν να κάνετε μερικές συνεδρίες σε ψυχολόγο πριν βρεθεί να γλύφει το πατούσι της για να καθαρίσει τα αίματα σου Κάποια στιγμή θα με φάει κι εμένα, το έχω συνειδητοποιήσει αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα