Προς το περιεχόμενο

Battery charge fault

fotisal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους ,

Αντιμετωπίζω τι εξής θέμα ενώ έχω ανακατασκευάσει δυναμό και έχω αλλάξει ιμάντες κλπ πριν 7 μήνες οδηγώντας το αυτοκίνητό μου (πεζό 307) άναψε η ένδειξη battery charge fault στην οθόνη . Συνέχισα κανονικά την πορεία μου για 5 λεπτά και παρκαρα. Μετά από 3 λεπτά ξανά έβαλα μπρος κανονικά και παρατήρησα ότι είχε σβήσει η ένδειξη της μπαταρίας που είχε ανάψει νωρίτερα. Δυστυχώς αφήνοντας το αυτοκίνητο αναμμένο για περίπου 5 λεπτά ξανά εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο μύνημα στην οθόνη. Η μπαταρία είναι 4 ετών. Να αλλάξω μπαταρία η να προχωρήσω ξανά σε αναζήτηση του προβλήματος σε δυναμό κλπ .? Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, fotisal είπε

Καλησπέρα σε όλους ,

Αντιμετωπίζω τι εξής θέμα ενώ έχω ανακατασκευάσει δυναμό και έχω αλλάξει ιμάντες κλπ πριν 7 μήνες οδηγώντας το αυτοκίνητό μου (πεζό 307) άναψε η ένδειξη battery charge fault στην οθόνη . Συνέχισα κανονικά την πορεία μου για 5 λεπτά και παρκαρα. Μετά από 3 λεπτά ξανά έβαλα μπρος κανονικά και παρατήρησα ότι είχε σβήσει η ένδειξη της μπαταρίας που είχε ανάψει νωρίτερα. Δυστυχώς αφήνοντας το αυτοκίνητο αναμμένο για περίπου 5 λεπτά ξανά εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο μύνημα στην οθόνη. Η μπαταρία είναι 4 ετών. Να αλλάξω μπαταρία η να προχωρήσω ξανά σε αναζήτηση του προβλήματος σε δυναμό κλπ .? Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Πας σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να το ελέγξει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...