fotisal Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους , Αντιμετωπίζω τι εξής θέμα ενώ έχω ανακατασκευάσει δυναμό και έχω αλλάξει ιμάντες κλπ πριν 7 μήνες οδηγώντας το αυτοκίνητό μου (πεζό 307) άναψε η ένδειξη battery charge fault στην οθόνη . Συνέχισα κανονικά την πορεία μου για 5 λεπτά και παρκαρα. Μετά από 3 λεπτά ξανά έβαλα μπρος κανονικά και παρατήρησα ότι είχε σβήσει η ένδειξη της μπαταρίας που είχε ανάψει νωρίτερα. Δυστυχώς αφήνοντας το αυτοκίνητο αναμμένο για περίπου 5 λεπτά ξανά εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο μύνημα στην οθόνη. Η μπαταρία είναι 4 ετών. Να αλλάξω μπαταρία η να προχωρήσω ξανά σε αναζήτηση του προβλήματος σε δυναμό κλπ .? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλημέρα, ε 4 χρόνια καλά είναι για μπαταρία. Ειδικά αν ταλαιπωρήθηκε και λόγω προβληματικού δυναμό στο παρελθόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, fotisal είπε Καλησπέρα σε όλους , Αντιμετωπίζω τι εξής θέμα ενώ έχω ανακατασκευάσει δυναμό και έχω αλλάξει ιμάντες κλπ πριν 7 μήνες οδηγώντας το αυτοκίνητό μου (πεζό 307) άναψε η ένδειξη battery charge fault στην οθόνη . Συνέχισα κανονικά την πορεία μου για 5 λεπτά και παρκαρα. Μετά από 3 λεπτά ξανά έβαλα μπρος κανονικά και παρατήρησα ότι είχε σβήσει η ένδειξη της μπαταρίας που είχε ανάψει νωρίτερα. Δυστυχώς αφήνοντας το αυτοκίνητο αναμμένο για περίπου 5 λεπτά ξανά εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο μύνημα στην οθόνη. Η μπαταρία είναι 4 ετών. Να αλλάξω μπαταρία η να προχωρήσω ξανά σε αναζήτηση του προβλήματος σε δυναμό κλπ .? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πας σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να το ελέγξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 παπαρια ανακατασκευη σου εκαναν στο Μενιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα