fotisal Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους , Αντιμετωπίζω τι εξής θέμα ενώ έχω ανακατασκευάσει δυναμό και έχω αλλάξει ιμάντες κλπ πριν 7 μήνες οδηγώντας το αυτοκίνητό μου (πεζό 307) άναψε η ένδειξη battery charge fault στην οθόνη . Συνέχισα κανονικά την πορεία μου για 5 λεπτά και παρκαρα. Μετά από 3 λεπτά ξανά έβαλα μπρος κανονικά και παρατήρησα ότι είχε σβήσει η ένδειξη της μπαταρίας που είχε ανάψει νωρίτερα. Δυστυχώς αφήνοντας το αυτοκίνητο αναμμένο για περίπου 5 λεπτά ξανά εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο μύνημα στην οθόνη. Η μπαταρία είναι 4 ετών. Να αλλάξω μπαταρία η να προχωρήσω ξανά σε αναζήτηση του προβλήματος σε δυναμό κλπ .? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
noble Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλημέρα, ε 4 χρόνια καλά είναι για μπαταρία. Ειδικά αν ταλαιπωρήθηκε και λόγω προβληματικού δυναμό στο παρελθόν...
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, fotisal είπε Καλησπέρα σε όλους , Αντιμετωπίζω τι εξής θέμα ενώ έχω ανακατασκευάσει δυναμό και έχω αλλάξει ιμάντες κλπ πριν 7 μήνες οδηγώντας το αυτοκίνητό μου (πεζό 307) άναψε η ένδειξη battery charge fault στην οθόνη . Συνέχισα κανονικά την πορεία μου για 5 λεπτά και παρκαρα. Μετά από 3 λεπτά ξανά έβαλα μπρος κανονικά και παρατήρησα ότι είχε σβήσει η ένδειξη της μπαταρίας που είχε ανάψει νωρίτερα. Δυστυχώς αφήνοντας το αυτοκίνητο αναμμένο για περίπου 5 λεπτά ξανά εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο μύνημα στην οθόνη. Η μπαταρία είναι 4 ετών. Να αλλάξω μπαταρία η να προχωρήσω ξανά σε αναζήτηση του προβλήματος σε δυναμό κλπ .? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πας σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να το ελέγξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα