M A T R I X Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Υπάρχουν πραγματικά ακόμα συνδρομητές Wind/Nova, που περιμένουν να τους λύσει προβλήματα αυτός ο πάροχος; Ό,τι λύσετε μόνοι σας, με τη βοήθεια εδώ μέσα, και σε συνδυασμό με αναφορά στην Apple, να ξέρει το πρόβλημα κι αν μπορεί να βοηθήσει (όχι πάντα). Δεν είμαι συνδρομητής wind/nova αλλά απ' τότε που άλλαξε χέρια, είναι από τους καλύτερους παρόχους. Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Αν αναφέρεσαι αποκλειστικά στην apple, το ίδιο νομίζω ισχύει για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Υπάρχουν πραγματικά ακόμα συνδρομητές Wind/Nova, που περιμένουν να τους λύσει προβλήματα αυτός ο πάροχος; Ό,τι λύσετε μόνοι σας, με τη βοήθεια εδώ μέσα, και σε συνδυασμό με αναφορά στην Apple, να ξέρει το πρόβλημα κι αν μπορεί να βοηθήσει (όχι πάντα). 18 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δεν είμαι συνδρομητής wind/nova αλλά απ' τότε που άλλαξε χέρια, είναι από τους καλύτερους παρόχους. Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Αν αναφέρεσαι αποκλειστικά στην apple, το ίδιο νομίζω ισχύει για όλους. Ούτε εγώ 🙃 Με Cosmote δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα. Απλά ήταν για μέλος της οικογένειας που είναι στην Nova/Wind και ασχολήθηκα 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα