M A T R I X Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Υπάρχουν πραγματικά ακόμα συνδρομητές Wind/Nova, που περιμένουν να τους λύσει προβλήματα αυτός ο πάροχος; Ό,τι λύσετε μόνοι σας, με τη βοήθεια εδώ μέσα, και σε συνδυασμό με αναφορά στην Apple, να ξέρει το πρόβλημα κι αν μπορεί να βοηθήσει (όχι πάντα). Δεν είμαι συνδρομητής wind/nova αλλά απ' τότε που άλλαξε χέρια, είναι από τους καλύτερους παρόχους. Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Αν αναφέρεσαι αποκλειστικά στην apple, το ίδιο νομίζω ισχύει για όλους.
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Υπάρχουν πραγματικά ακόμα συνδρομητές Wind/Nova, που περιμένουν να τους λύσει προβλήματα αυτός ο πάροχος; Ό,τι λύσετε μόνοι σας, με τη βοήθεια εδώ μέσα, και σε συνδυασμό με αναφορά στην Apple, να ξέρει το πρόβλημα κι αν μπορεί να βοηθήσει (όχι πάντα). 18 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Δεν είμαι συνδρομητής wind/nova αλλά απ' τότε που άλλαξε χέρια, είναι από τους καλύτερους παρόχους. Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Αν αναφέρεσαι αποκλειστικά στην apple, το ίδιο νομίζω ισχύει για όλους. Ούτε εγώ 🙃 Με Cosmote δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα. Απλά ήταν για μέλος της οικογένειας που είναι στην Nova/Wind και ασχολήθηκα 🙃
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα