Natha Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά και αυτές είναι οι τιμές που μπορώ να τα αγοράσω εδώ που είμαι με τον πάροχο μου. Δεν παίζω παιχνίδια ή κάποια άλλη ελαφριά χρήση. Θέλω απλά ένα compact κινητό με καλή υποστήριξη από την εταιρία και να βγάζω καλές φωτογραφίες. Στα αρνητικά του πίξελ που σκεφτόμουν περισσότερο είναι η έλλειψη δύο φυσικών σιμ (οκ θα βουλευτω με esim) και η χειρότερη οθόνη (?). Υπάρχει κάποια άλλη μεγάλη διαφορά που να υστερεί σημαντικά το πίξελ σε σχέση με το s23? Δυστυχώς το πίξελ 7 προ είναι παντόφλα οπότε δυσκολεύομαι να το έχω σαν επιλογή
hellojim Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Τα pixel 7 γενικά έχουν θέμα στην Ελλάδα με το σήμα και δεν έχουν κάποια features όπως δεν δουλεύει το 5G, WiFi calling κα. Ακόμα και μετά από το τελευταίο update που υποτίθεται ενεργοποιεί το voLTE, κάποιοι αναφέρουν ότι οι κλήσεις πότε τους πάνε σαν μήνυμα άλλες φορές δν τους πάει καν notification. Παρε το σαμσουνγκ. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από hellojim
Natha Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 1/5/2023 στις 12:32 ΠΜ, hellojim είπε Τα pixel 7 γενικά έχουν θέμα στην Ελλάδα με το σήμα και δεν έχουν κάποια features όπως δεν δουλεύει το 5G, WiFi calling κα. Ακόμα και μετά από το τελευταίο update που υποτίθεται ενεργοποιεί το voLTE, κάποιοι αναφέρουν ότι οι κλήσεις πότε τους πάνε σαν μήνυμα άλλες φορές δν τους πάει καν notification. Παρε το σαμσουνγκ. Είμαι Σουηδία, όπου κυκλοφορεί επίσημα, οπότε δεν υπάρχει θέμα με 5g. Το Samsung είναι η καλύτερη συσκευή, αλλά και σχεδόν διπλή τιμή. Οπότε για ελαφριά χρήση δικαιολογείται η απόσταση τιμής;
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Σαν value το pixel ειναι προφανώς καλύτερο. Το S23 όντως δεν αξίζει στα κοντά 1000ευρώ. 1
hellojim Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Αν είσαι σε official χώρα τότε πάρτο χθες. Εγώ δεν το πήρα διότι διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι ακόμα και μετά το τελευταίο update υπάρχει θέμα με το σήμα, κλήσεις κτλ. 1
Natha Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Στις 7/5/2023 στις 12:57 ΠΜ, hellojim είπε Αν είσαι σε official χώρα τότε πάρτο χθες. Εγώ δεν το πήρα διότι διάβασα σε άλλο φόρουμ ότι ακόμα και μετά το τελευταίο update υπάρχει θέμα με το σήμα, κλήσεις κτλ. Οκ σε ευχαριστώ για το info. Έχω επίσης την επιλογή να περιμένω για pixel 8, που υπάρχει η φήμη ότι θα είναι και λίγο πιο μικρό. Πιστεύεις αξίζει η αναμονή για μια γενιά κινητού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα