Προς το περιεχόμενο

Η Ιταλία αποκαθιστά την πρόσβαση στο ChatGPT μετά από την προσθήκη ρυθμίσεων ιδιωτικότητας


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 30/4/2023 στις 9:20 ΠΜ, klaftop είπε

Δε ειναι πολυ εξυπνο να απαγορευσεις ενα εργαλειο παραγωγηκότητας οταν οι αλλες χωρες το εχουν. απλως κανεις τους δικους σου εργαζομενους πιο μη παραγωγικους.

Από ότι είδαμε τελικά είναι πολύ έξυπνο να το απαγορεύσεις μέχρι να συμμορφωθεί στους κανονισμούς. Αλλιώς δεν θα ήταν κανονισμοί αλλά συστάσεις.

Τώρα το έφτιαξαν και γύρισαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 30/4/2023 στις 8:14 ΠΜ, Diavolos666 είπε

private που θα χρησιμοποιείς για σένα και τα προσωπικά σου δεδομένα και δεν θα καταγράφεται κάτι και ένα ανοιχτό στο οποίο θα μπορείς να κάνεις τα πάντα και να εκπαιδεύεις και τον αλγόριθμο

Ήδη υπάρχουν,και η OpenAI επίσης προχώρησε σε αυτό τις προηγούμενες ημέρες 

Στις 30/4/2023 στις 8:45 ΠΜ, neo80 είπε

Εμένα δεν με προβληματίζει η AI αλλά τα άτομα που την διαχειρίζονται δηλαδή ο CEO, που φυσικά δεν είναι για καλό σκοπό, αλλά για δόλιους σκοπούς.

Τροφή για σκέψη.

https://focusfm.gr/konstantinos-eleytherioy-tha-chasoyn-polloi-anthropoi-ti-doyleia-toys-kai-aytoi-poy-tha-meinoyn-piso-tha-prepei-na-antagonistoyn-tis-michanes/

η φάρμα των ζώων George orwell.

5e9949b1af7ab2db9708dae0ce41838c.png

 

Ευτυχώς υπάρχουν και τα open source τοπικά και μη

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 2/5/2023 στις 1:21 ΜΜ, Semper Regant είπε

Από ότι είδαμε τελικά είναι πολύ έξυπνο να το απαγορεύσεις μέχρι να συμμορφωθεί στους κανονισμούς. Αλλιώς δεν θα ήταν κανονισμοί αλλά συστάσεις.

Τώρα το έφτιαξαν και γύρισαν.

Αυτοί οι κανονισμοί έχουν ισχύ αποκλειστικά και μόνο γιατί πολλά ΑΙ προσπαθούν να κρατήσουν τον κώδικα στο cloud τους αντί να το επιτρέψουν τοπικά, κυρίως όταν έχουν την υπηρεσία υπό πληρωμή. Τοπικά το τι θα εγκαταστήσει ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να το ξέρει κανείς.

Το Stable Diffusion π.χ. που τρέχει τοπικά προσπάθησε να απαγορεύσει gore και porn αλλά κάποιοι αφαίρεσαν την ασφάλεια και εφόσον τρέχει τοπικά κανένας δεν μπορεί να ελέγξει τι τρέχεις στο pc σου.

Βέβαια το ανοιχτό (και τοπικό) ΑΙ τείνει να πάρει την ίδια θέση με το Linux και το open source γενικά, θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει τα πάντα στην θεωρία αλλά στην πράξη δεν θα προσφέρει και πολλά γιατί κανείς δεν θα ασχοληθεί να παραδώσει κώδικα. Τα δε κλειστά ΑΙ επί πληρωμής θα έχουν κάθε λόγο να γίνονται καλύτερα και θα έχουν και το ανθρώπινο δυναμικό να το κάνουν οπότε σε κάποια φάση δεν θα τρώνε ούτε την σκόνη τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...