mobiliitaliani Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Καλησπερα παιδιά Θυμίζω σε προηγουμενο thread παράγγειλα ενα xeon επεξεργαστή ο οποίος ήλπιζα οτι θα είναι συμβατος με την Motherboard MSI X99A Raider 2011-3/×99/ Δυστυχώς παιδιά το πείραμα δεν πέτυχε..... το παρέλαβα, το κουμπώσαμε με έναν φιλο τεχνικο αλλά δεν άνοιξε ποτέ ο υπολογιστής. Το προσπαθήσαμε και δεύτερη φορα αλλά τίποτα ενω άναβαν κάποια λαμπάκια και ο ανεμιστήρας στην οθόνη τίποτα ,total black. Να σημειώσω οτι ακουγόταν ενας ανεπαίσθητος ήχος (μπιπ) ανα μερικά δευτερόλεπτα . Επισυνάπτω αυτό που παρέλαβα απο το ebay.Θα μπορούσε να είναι ελλατωματικο? Κανενα tip πριν στείλω μήνυμα στους Κινέζους?
Aris_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 συνήθως τα τσεκάρουν πριν τα στείλουν τα cpus εισαι απολυτά σίγουρος οτι το bios έχει τον microcode για την cpu την υποστηρίζει αλλιώς δεν θα ανάψει ειμαι παθόν και ξέρω😁 3
nickol-us Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μια χαρά συμβατός, το πιθανότερο οτι μιλάμε για παλιό bios. Η αλληλουχία των bip ίσως σου πιστοποιήσει αυτό που λέμε 3
mobiliitaliani Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Τέλεια! Αυτό ήθελα να ακούσω. Να επιχειρήσω να το κάνω μόνος μου η θέλει τεχνικές γνώσεις? Θα ψάξω για κάποιον step by step οδηγό. 1
niko13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν είναι τίποτα αλλά θα χρειαστεί να βάλεις τον παλιό cpu πάνω,για να μπορέσεις να μπεις στο bios και μετά ότι λέει το manual της μητρικής σου.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από niko13 1
mobiliitaliani Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aris_ είπε συνήθως τα τσεκάρουν πριν τα στείλουν τα cpus εισαι απολυτά σίγουρος οτι το bios έχει τον microcode για την cpu την υποστηρίζει αλλιώς δεν θα ανάψει ειμαι παθόν και ξέρω😁 Aris Δεν εχω καταλάβει καν τι με ρωτάς οπότε μάλλον πήρες την απάντηση σου🤣 59 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μια χαρά συμβατός, το πιθανότερο οτι μιλάμε για παλιό bios. Η αλληλουχία των bip ίσως σου πιστοποιήσει αυτό που λέμε Υπάρχει περίπτωση αν αναβαθμίσω τα bios να μην τρέχει η παλια μου cpu? 15 λεπτά πριν, niko13 είπε Δεν είναι τίποτα αλλά θα χρειαστεί να βάλεις τον παλιό cpu πάνω,για να μπορέσεις να μπεις στο bios και μετά ότι λέει το manual της μητρικής σου.. Χαιρομαι που συνεχίζεις να μου δίνεις συμβουλές, Θα κανω μια προσπάθεια🤔. Ναι εννοείται τον ξανακουμπωσα τον παλιο επεξεργαστή. Τον δουλευω κανονικά Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από mobiliitaliani
niko13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, mobiliitaliani είπε Aris Δεν εχω καταλάβει καν τι με ρωτάς οπότε μάλλον πήρες την απάντηση σου🤣 Υπάρχει περίπτωση αν αναβαθμίσω τα bios να μην τρέχει η παλια μου cpu? Όχι βέβαια δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση,όταν τελειώσει το bios update πάλι με τον παλιό επεξεργαστή πάνω θα ανοίξει..Και μετά θα κάνεις την αλλαγη,να δούμε αν αυτό ήταν.Οταν μπεις μέσα στο bios θα μπορείς να δεις ποια έκδοση έχεις τώρα.Να σιγουρευτείς πως αυτό φταίει 100% 3
mobiliitaliani Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, niko13 είπε Όχι βέβαια δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση,όταν τελειώσει το bios update πάλι με τον παλιό επεξεργαστή πάνω θα ανοίξει..Και μετά θα κάνεις την αλλαγη,να δούμε αν αυτό ήταν.Οταν μπεις μέσα στο bios θα μπορείς να δεις ποια έκδοση έχεις τώρα.Να σιγουρευτείς πως αυτό φταίει 100% Επισυνάπτω την τωρινή μου έκδοση 20/3/2015 μάλλον V0 . Κατεβάζω απο την msi οποια απο version θέλω ? η ειναι καλύτερα την V3 (εχει μεχρι V7 ) μετα λεω να ακολουθήσω τις οδηγίες απο εδω Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από mobiliitaliani 1
niko13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mobiliitaliani είπε Επισυνάπτω την τωρινή μου έκδοση 20/3/2015 μάλλον V0 . Κατεβάζω απο την msi οποια απο version θέλω ? η ειναι καλύτερα την V3 (εχει μεχρι V7 ) μετα λεω να ακολουθήσω τις οδηγίες απο εδω Μια χαρά φαίνεται ο οδηγός που κοιτάς, από τα bios θα έβαζα το p6 ,όχι το τελευταίο γιατί βλέπω μια περίεργη υποσημείωση σε αυτήν την εκδοση Note: MSI do not recommend updating the BIOS unless it is necessary Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από niko13 1
Λύση mobiliitaliani Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Eυχαριστω ΠΑΑΑΡΑ! πολυ παιδιά. Τα κατάφερα. Δούλεψε Ηταν πολύτιμη η βοηθεια σας. Εγκατέστησα την V6 bios που πρότεινε ο φιλος niko13. Μετα κούμπωσα την νεα cpu και ολα τρέξανε ρολόι. Εκανα και συγκριτικο σε ταχύτητες render(γιαυτο άργησα να σας απαντησω) ειμαι 2 φορες γρηγορότερος απο τα 24sec πέσαμε στα 12δευτερολεπτα τα υπολοιπα πανε το ιδιο γρηγορα αν οχι γρηγοροτερα. 3
pano Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Και να πείς ότι δεν σου το είπα,εν πάση περιπτώσει τέλος καλό όλα καλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα