Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 800 - 1000  Ευρώ max ( με αποφορολόγηση)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Κατάστημα που να υποστηρίζει αγορά με τιμολόγιο
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο
5) Μέγεθος οθόνης; 6,1'
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). e-banking,social media,φωτογραφίες και βίντεο,gps,smart home apps

Καλησπέρα σας ,όπως γράφει κσι ο τίτλος ψάχνω να βρω συσκευή προς αντικατάσταση του  Iphone 13 που έχω, κυριώς για πιθανή βελτίωση στο κομμάτι της αυτονομίας και της κάμερας. Το λογισμίκο δεν είναι  σημαντικός παράγοντας καθώς έχω δουλέψει και με android και με IOS .Οι δυο συσκευές που σκέφτομαι προς το παρρόν είναι το Iphone 14 Pro και το Samsung S23 τα απλά μοντέλα καθώς θα ήθελα να είναι ένα κινητό εύκολο στο χέρι.Φυσικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για αυτό και άνοιξα και το θέμα!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimrigin είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 800 - 1000  Ευρώ max ( με αποφορολόγηση)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Κατάστημα που να υποστηρίζει αγορά με τιμολόγιο
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο
5) Μέγεθος οθόνης; 6,1'
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). e-banking,social media,φωτογραφίες και βίντεο,gps,smart home apps

Καλησπέρα σας ,όπως γράφει κσι ο τίτλος ψάχνω να βρω συσκευή προς αντικατάσταση του  Iphone 13 που έχω, κυριώς για πιθανή βελτίωση στο κομμάτι της αυτονομίας και της κάμερας. Το λογισμίκο δεν είναι  σημαντικός παράγοντας καθώς έχω δουλέψει και με android και με IOS .Οι δυο συσκευές που σκέφτομαι προς το παρρόν είναι το Iphone 14 Pro και το Samsung S23 τα απλά μοντέλα καθώς θα ήθελα να είναι ένα κινητό εύκολο στο χέρι.Φυσικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για αυτό και άνοιξα και το θέμα!

Ευχαριστώ πολύ!

Εννοείται πας σε 14 pro.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εννοείται πας σε 14 pro.

Απο ποια αποψη?  Και εμενα μ αρεσει αλλα η διαφορα στα χρηματα ειναι 300 ευρω .Πιστευεις αξιζει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimrigin είπε

Απο ποια αποψη?  Και εμενα μ αρεσει αλλα η διαφορα στα χρηματα ειναι 300 ευρω .Πιστευεις αξιζει?

Να πας να τα δείς από κοντά σε κάποια αλυσίδα συμφορουμίτη και όποιο δείς και σε βολεύει/σου αρέσει για τα χρήματα που διαθέτεις, να το τιμήσεις, δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι σε αντίθεση με τα Samsung, στα Iphone παίζει ρόλο από που θα τα πάρεις λόγω της εγγύησης.

Κοινώς αν δεν αγοράσεις το iphone απο μεγάλη αλυσίδα ή amazon(που είναι ακριβότερα),αλλά από skroutz/bestprice, ίσως να σου κάνουν νερά/να έχεις τρεχάματα στον 2ρο χρόνο, ενώ στα Samsung απο οπου και να το αγοράσεις έχεις κανονικά 2χρόνια εγγύηση(αν ειναι Ευρωπαικό).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να πας να τα δείς από κοντά σε κάποια αλυσίδα συμφορουμίτη και όποιο δείς και σε βολεύει/σου αρέσει για τα χρήματα που διαθέτεις, να το τιμήσεις, δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι σε αντίθεση με τα Samsung, στα Iphone παίζει ρόλο από που θα τα πάρεις λόγω της εγγύησης.

Κοινώς αν δεν αγοράσεις το iphone απο μεγάλη αλυσίδα ή amazon(που είναι ακριβότερα),αλλά από skroutz/bestprice, ίσως να σου κάνουν νερά/να έχεις τρεχάματα στον 2ρο χρόνο, ενώ στα Samsung απο οπου και να το αγοράσεις έχεις κανονικά 2χρόνια εγγύηση(αν ειναι Ευρωπαικό).

Ναι το γνωρίζω αυτό . Σε ευχαριατω πολύ ! Παραλίγο να την πατήσω κάποτε με Σκρουτζομαγαζο. Άρα ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα κινηθώ. Απο ότι έχω δει από θέμα κάμερας και τα δυο πάνε αρκετά καλά, επίσης και απο άποψη επεξεργαστή  για την δουλειά που το θέλω μια χαρά θα είναι καιζτα δυο αρκετα smooth . Αυτό που με προβληματίζει είναι η αυτονομία που δεν βλέπω κάποια ξεκάθαρη γνώμη κάπου  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimrigin είπε

Ναι το γνωρίζω αυτό . Σε ευχαριατω πολύ ! Παραλίγο να την πατήσω κάποτε με Σκρουτζομαγαζο. Άρα ανάμεσα σε αυτά τα δυο θα κινηθώ. Απο ότι έχω δει από θέμα κάμερας και τα δυο πάνε αρκετά καλά, επίσης και απο άποψη επεξεργαστή  για την δουλειά που το θέλω μια χαρά θα είναι καιζτα δυο αρκετα smooth . Αυτό που με προβληματίζει είναι η αυτονομία που δεν βλέπω κάποια ξεκάθαρη γνώμη κάπου  

Σε συσκευές με μικρότερες διαστάσεις, δεν χωράνε μεγάλες μπαταρίες, άρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Και για τα 2 αυτά τηλέφωνα γενικά λένε καλά λόγια για την αυτονομία/μπαταρία τους, δεδομένων και των μικρών τους διαστάσεων.

Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι το 14 pro είναι αρκετά βαρύ σαν τηλέφωνο λόγω του ατσαλιού που έχει σαν κατασκευή.

Το Gsmarena λέει 206γραμ ενώ το S23 είναι μόλις 168(άρα πιο άνετο σε χρήση με το ένα χέρι το πιο ελαφρύ).

Πιστεύω ότι αν τα δεις από κοντά, θα σου είναι πιο εύκολη η απόφαση, ειδικά όσο αφορά το χρηματικό.

Προσωπικά με απογοήτευσε αρκετά η Apple τον τελευταίο καιρό με διάφορες αποφάσεις της ειδικά στα φθηνότερα μοντέλα, άρα πλέον τα προτείνω μόνο σε όσους είναι γενικά στο οικοσύστημα της.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σε συσκευές με μικρότερες διαστάσεις, δεν χωράνε μεγάλες μπαταρίες, άρα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Και για τα 2 αυτά τηλέφωνα γενικά λένε καλά λόγια για την αυτονομία/μπαταρία τους, δεδομένων και των μικρών τους διαστάσεων.

Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι το 14 pro είναι αρκετά βαρύ σαν τηλέφωνο λόγω του ατσαλιού που έχει σαν κατασκευή.

Το Gsmarena λέει 206γραμ ενώ το S23 είναι μόλις 168(άρα πιο άνετο σε χρήση με το ένα χέρι το πιο ελαφρύ).

Πιστεύω ότι αν τα δεις από κοντά, θα σου είναι πιο εύκολη η απόφαση, ειδικά όσο αφορά το χρηματικό.

Προσωπικά με απογοήτευσε αρκετά η Apple τον τελευταίο καιρό με διάφορες αποφάσεις της ειδικά στα φθηνότερα μοντέλα, άρα πλέον τα προτείνω μόνο σε όσους είναι γενικά στο οικοσύστημα της.

Ναι και εγώ σε σχέση με το 11 απογοητεύτηκα αρκετά με το 13 σε καποια πράγματα . Το βάρος επειδή τα είδα και από κοντά δεν με χαλάει τόσο . Παρόλα αυτά το S23 μου άρεσε αρκετά όταν το είδα σκέφτομαι μονο το πτι η αξία των Samsung μετά από κάποιους μήνες πέφτει κατακόρυφα σε περίπτωση που περάσει 1-2 χρόνια και θέλω να το αλλάξω ενώ τα iPhone είναι πιο σταθερά σε αυτό το κομμάτι 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε

Εχεις iphone 13 και θες να πας που?

Τωρα αν σου πει καποιος παρε ενα xiaomi τι θα απαντησεις?

Καλημέρα . Αν το xiaomi που θα μ προτείνει καλύπτει αυτά που εβαλα στε κριτήρια  το δω από κοντά και μ αρέσει θα τπ δοκίμαζα . Τις προτάσεις σας ζητάω για να δω αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο εκτός από αυτά τα δυο που αναφέρω και που σκέφτομαι ήδη  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dimrigin είπε

Ναι και εγώ σε σχέση με το 11 απογοητεύτηκα αρκετά με το 13 σε καποια πράγματα . Το βάρος επειδή τα είδα και από κοντά δεν με χαλάει τόσο . Παρόλα αυτά το S23 μου άρεσε αρκετά όταν το είδα σκέφτομαι μονο το πτι η αξία των Samsung μετά από κάποιους μήνες πέφτει κατακόρυφα σε περίπτωση που περάσει 1-2 χρόνια και θέλω να το αλλάξω ενώ τα iPhone είναι πιο σταθερά σε αυτό το κομμάτι 

καλά δεν το λες και κατακόρυφη πτώση:

από Σκρουτζ

S21 Ultra 12 GB/256 892 ευρώ

S22 Ultra 12 GB/256 1045 ευρώ

S23 Ultra 12 GB/256 1336 ευρώ

και μιλάμε για διαφορά 1 έτους και όχι μηνών.

/offtopic

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

καλά δεν το λες και κατακόρυφη πτώση:

από Σκρουτζ

S21 Ultra 12 GB/256 892 ευρώ

S22 Ultra 12 GB/256 1045 ευρώ

S23 Ultra 12 GB/256 1336 ευρώ

και μιλάμε για διαφορά 1 έτους και όχι μηνών.

/offtopic

Καλά ναι στα καταστήματα σύμφωνοι ειδικά για τα ultra μοντέλα  απλά επειδή στο συγκεκριμένο range κινητών εγώ τουλάχιστον τα πουλάω στο forum για να μπορέσω να αγοράσω το επόμενο αν δεις για παράδειγμα ένα Iohone 13 δυο χρόνια πίσω πωλείται στα 550-600 ευρώ ενώ ένα S22 που θεωρητικά και για κάποιους μήνες πιο καινούριο έχεις πέσει στα 450.

Δημοσ.

Με τα μεταχειρισμένα δεν ασχολούμαι γιατί ο καθένας κάνει ότι θέλει και δεν υπάρχει λογική. Οπότε....

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dimrigin είπε

Μπορείς να δεις τότε από bestprice που έχει αρκετά χαμηλότερες τιμές(το S23)και είσαι και οκ με την εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...