Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ευχαριστώ χτύπησα μια wattson και μια nessie!

μου έδωσες τρομερή ιδέα! funko pup XD

Δημοσ.
22 minutes ago, FiKiFiKi said:

Κάποιο ασύρματο ποντίκι της προκοπής για χρήση office και λίγο gaming έχετε να προτείνετε γύρω στο 50€;

δεν υπαρχει τπτ.

• Thanks 1
Δημοσ.

The promotional code you entered cannot be applied to your purchase. Έβαλα προϊόν 70 Ευρώ ακόμα και τη microsd που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω και μου βγάζει αυτό το μύνημα. Ξέρει κανείς γιατί;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doctor2014 είπε

The promotional code you entered cannot be applied to your purchase. Έβαλα προϊόν 70 Ευρώ ακόμα και τη microsd που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω και μου βγάζει αυτό το μύνημα. Ξέρει κανείς γιατί;

Διαβάζουμε τους Όρους !!!!
Να πωλειται απο AMAZON και να το στελνει το AMAZON και να μην ειναι στην λιστα που δεν επιτρεπει !

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Everest είπε

Σε smartphone του 2018 δεν μπορεί να εγκατασταθεί η εφαρμογή. 😁

Έχουν περάσει 5 χρόνια από το 18, πόσο καιρό ακριβώς θα έπρεπε να λειτουργεί ένα κινητό; (Να μην αναφέρω ότι για να μην εγκαταστειται δεν είναι από ακριβή σειρά)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Έχουν περάσει 5 χρόνια από το 18, πόσο καιρό ακριβώς θα έπρεπε να λειτουργεί ένα κινητό; (Να μην αναφέρω ότι για να μην εγκαταστειται δεν είναι από ακριβή σειρά)

συγνώμη που δεν έχουν όλοι κινητό του 23 (από την ακριβή σειρά) για να περάσουν ένα app

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mikegad είπε

συγνώμη που δεν έχουν όλοι κινητό του 23 (από την ακριβή σειρά) για να περάσουν ένα app

Ναι δεν διαφωνώ, ούτε εγώ έχω, αλλά δεν είναι λογικό να περιμένει κάποιος με 200€ να λαμβάνει ενημερώσεις στο κινητό του για 5 χρόνια. Σε ποια ακριβώς συσκευή γίνεται αυτό; Το μόνο που με έρχεται είναι η κονσόλα που 1) είναι πιο ακριβή και 2) Έχει συνεχώς κέρδη οπότε δεν συγκρίνεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...