e1995kati Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω τον λέβητα μου είπε ο τεχνικός ..δεν θέλω να ξαναπάω σε baxi γιατί είχα πολλά προβλήματα και στο σέρβις και στις συνεχείς βλάβες.....σκεφτομε για bosch αλλά θέλω και τις γνώμες σας
Maurikycli Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Λέγεται ότι οι rielo έχουν καλή υποστήριξη
bill999r Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Κοίτα στο γκρούπ της ariston. Αξιόπιστα μηχανήματα με μεγάλες εγγυήσεις(7 χρόνια στη chaffoteaux) και απροβληματιστα. Επίσης καλά λόγια έχω ακούσει για rinnai (10 χρόνια εγγύηση αν δεν κάνω λάθος) και wolf.
filipprin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ριναι και απο μενα.Οταν ψαχνομουν προ ουκρανιας εκει ειχα καταληξει. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από filipprin
meletis_m Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, e1995kati είπε Καλησπέρα σας πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω τον λέβητα μου είπε ο τεχνικός ..δεν θέλω να ξαναπάω σε baxi γιατί είχα πολλά προβλήματα και στο σέρβις και στις συνεχείς βλάβες.....σκεφτομε για bosch αλλά θέλω και τις γνώμες σας Με ποια ακριβώς αιτιολογία , τι έχει πάθει ο λέβητας ;
sdikr Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Έχω Baxi εδώ και πολλά χρόνια, η μόνη βλάβη που είχα ήταν του αισθητήρα για την πίεση στο κύκλωμα, 10 ευρώ κόστος Μάλιστα έχω κοντά τρία χρόνια τώρα να του κάνω service και δεν έχει κάνει κιχ, τον σεπτεμβρη θα του κάνω
e1995kati Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Από υδραυλικά δεν έχω καθόλου γνώση για να βγάλω ένα όρθο συμπέρασμα παντός τρεις τεχνικοί που ήρθαν είπαν ότι είναι για αλλαγή.....και ο ένας είναι γνωστός και έμπιστος άνθρωπος....οπότε δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα