Otoulhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Καλημέρα!!!! Ψάχνοντας σήμερα στο skroutz για PC case's παρατήρησα ένα που δεν το είχα δώσει ποτέ σημασία, μιλάω για το ASUS AP201 WHITE, είναι ένα πολύ όμορφο κουτί για τα δικά μου γούστα, και θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις για να βεβαιωθώ ότι θα είμαι εντάξει με το hardware που έχω και δεν θα χρειαστεί να αλλάξω τίποτα. Gigabyte b550 aorus elite matx Ryzen 5 5600x Sapphire Rx 6750 xt Corsair cx750m Stock cooler (που θα αλλάξει) 4χ fans Corsair sp120 Corsair ddr4 16gb Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του συστήματος μου, και περισσότερο άγχος έχω για το τροφοδοτικό αν χωράει καλά, γιατί είδα ότι μπαίνουν οι matx μητρικές στο συγκεκριμένο κουτί αλλά με τα μεγέθη των τροφοδοτικων έχω μπερδευτεί λίγο, θέλω να μου πείτε αν θα είναι όλα καλά και δεν θα έχω κανένα θέμα και απλά τα κουμπώνω πάνω και δουλεύουν. Όποιος ξέρει είναι υπέρ πολύτιμη η βοήθεια του!!!!!! Σας αφήνω κάτω μια φωτογραφία από το PC να δείτε τις πληροί διαστάσεις.
nickol-us Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 https://www.asus.com/motherboards-components/gaming-cases/prime/asus-prime-ap201-microatx-case/ Σύμφωνα με τα specs του κουτιού, δε βλέπω κάτι που δε χωράει από τα πράγματα σου. Χωράει έως 180mm standard atx psu, με τα περισσότερα κοινά κουτιά να έχουν 160mm clearance. Χωράει ίσως και τις περισσότερες 3fan gpu, ενώ έχει τρομερά καλό cpu clearance (170mm) που βρίσκεις στα πιο ακριβά κουτιά και θα χωρέσει σχεδόν όλα τα air cooler που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή
Otoulhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, nickol-us είπε https://www.asus.com/motherboards-components/gaming-cases/prime/asus-prime-ap201-microatx-case/ Σύμφωνα με τα specs του κουτιού, δε βλέπω κάτι που δε χωράει από τα πράγματα σου. Χωράει έως 180mm standard atx psu, με τα περισσότερα κοινά κουτιά να έχουν 160mm clearance. Χωράει ίσως και τις περισσότερες 3fan gpu, ενώ έχει τρομερά καλό cpu clearance (170mm) που βρίσκεις στα πιο ακριβά κουτιά και θα χωρέσει σχεδόν όλα τα air cooler που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή Πιστεύεις αξίζει να προχωρήσω σε αλλαγή? Πες μου την άποψη σου
Otoulhs Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν έχει κανείς το Asus ap 201, να μου πεί αν είναι ευχαριστημένος αν του έχει βγει καλό αν αξίζει σαν αγορά, και γενικά την άποψή του πάνω σε αυτό το κουτί αν το έχει. Γιατί εξωτερικά Είναι ωραίο απλά θέλω να μάθω αν είναι εύκολο στο cable management αν χορανε καλά μέσα οι ανεμιστήρες η κάρτα γραφικών και γενικά πως είναι σαν κουτί και αν αξίζει
xakerofxanthi Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Καλησπερα. Αν και δεν το εχω ελπιζω το βιντεο να βοηθισει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα