Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Αλλοι φιλοι μπαινουν κανονικα .Εγω τιποτα...Zonealarm κλειστο οπως και τα σχετικα των xp. Unable to resolve host : giannis58.....xxxxx μου λεει.....Καμια ιδεα ????Χρησιμοποιω τον bolletproof server και το FlashFXP .Ουτε στο dc++ μπορω.Unknow adress μου λεει.Για την IP χρησιμοποιω το no-ip. :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?: :?: Ευχαριστω.
mentor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Κι εγώ δεν μπορώ να μπω. Κάπου το είχα διαβάσει (δε θυμάμαι πού ότι για να μπεις στη δικιά σου, πρέπει να βάλεις την εσωτερική σου ip. Εγώ δηλαδή αντί να βάλω το no-ip.info βάζω την εσωτερική μου ip (δηλαδή 10.0.0.1) και μπαίνω κανονικά. [Χρησιμοποιώ το Serv-U Ftp Server]
xaotikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Το πρόβλημα είναι με τον dns σου μάλλον, αν οι άλλοι μπαίνουν σε αυτό το host και εσύ όχι. Πάντως όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αφού ο ftp είναι δικός σου μπες με της εσωτερική σου διεύθυνση ενώ άλλη λύση είναι να βλέπεις την δυναμική που σου δίνει ο isp και να βάζεις αυτή. Λογικά το πρόβλημα θα διορθωθεί, δοκίμασε όμως και κανέναν dns από άλλο isp
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Το πρόβλημα είναι με τον dns σου μάλλον' date=' αν οι άλλοι μπαίνουν σε αυτό το host και εσύ όχι. Πάντως όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αφού ο ftp είναι δικός σου μπες με της εσωτερική σου διεύθυνση ενώ άλλη λύση είναι να βλέπεις την δυναμική που σου δίνει ο isp και να βάζεις αυτή. Λογικά το πρόβλημα θα διορθωθεί, δοκίμασε όμως και κανέναν dns από άλλο isp[/quote'] Πληκτρολογησα την IP που μου δινει ο booletproof server 62.169.χχχ.χχ και μπηκα.Αυτη την IP ομως δειχνει να ενημερωναι και το no-ip που τρεχει στην εκκινηση.Γιατι δεν μπορω με το giannis58......που εχω δωσει σαν ονομα στο no-ip να μπω??? :twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.