Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε

Άσε με να έχω άλλη γνώμη, η SAMSUNG προσπάθησε με όρους marketing να γινει μια Premium εταιρια οπως η apple κ εχασε: κινητα, laptop, tablet το ίδιο ή πιο ακριβά από αυτά της apple... Απλά δεν της βγήκε

******************************************************************************************************************************************************************

Eσείς, πως το εξηγείτε που όλοι οι γνωστοί μου έχουν iphone (μεσοαστοί) κ μιλάμε για μια χώρα με 700 ευρώ μισθούς, τι λέτε να γίνεται στις πιο ανεπτυγμένες χώρες που βγάζουν 2000-3000 ευρώ κατά μέσο όρο, εκεί να παίρνουν SAMSUNG άραγε? Η Samsung έκανε τα τελευταία χρόνια τεράστια προσπάθεια να αναβαθμιστεί ως premium εταιρία τεχνολογίας, με προϊόντα πιο εξεζητημένα κ αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής... Απλά δείτε τις τιμές σε κινητά, ταμπλετ, λαπτοπ... 

Επίσης, έχετε δει κανέναν με λαπτοπ, ταμπλετ Samsung? Με αναδιπλούμενο κινητό των 2000 ευρώ;

Τώρα τι θα δηλώσει επίσημα μια εταιρία είστε αφελείς; ότι φταίει η εφοδιαστική αλυσίδα κλπ... Θα πει πάνε κατά διαόλου τα προϊόντα κ δε μας βγήκε η στρατηγική;

Είστε με τα καλά σας;

Εδώ πολλές μεγάλες εταιρίες αγοράζουν κ πετάνε στοκ για να μην πέσουν οι τιμές κ εν γένει το value της εταιρίας.. 

Α, δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά; Πέφτετε από τα σύννεφα...

Δε χρειάζεται να μου πει καμία Samsung τι πάει λάθος κ πέσαν τα κέρδη, όσοι ασχολούνται στο ελάχιστο με στατιστικά κ οικονομικά ξέρουν τι φταίει.

Όταν κάνεις τόσο τεράστια ανοίγματα σε R&D κ διαφημίσεις κ χιλιάδες υπαλλήλους, πρέπει να πετάνε τα κέρδη σου σε όλους τους τομείς... Μόνο οι οθόνες, κ οι μνήμες δε φτάνουν.-

Φίλε διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα είπες... tablet έχω δει πολλά Samsung λιγότερο σε laptop... τωρα για τους γνωστούς σου που έχουν iPhone ρώτησε τους γιατί τα επιλέγουν φαντάζομαι ότι σε κάποιους αρέσουν σε κάποιους άλλους νομίζουν ότι ανεβαίνει η εικονα τους (μιας που αυτο έχει επικρατήσει) Υπάρχουν και αυτοί που τους αρέσει το ios κλπ τωρα για τους μισθούς που  λες δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμης ανάμεσα στις ναυαρχίδες της apple και της Samsung οπότε δεν αγοράζει ο πλούσιος iPhone pro και ο φτωχός s23 ultra.... και το τελευταίο που θέλω να σχολιάσω ειναι στο ότι λες οτι προσπάθησε να γίνει premium με όρους marketing  και εκεί διαφωνώ γιατί όταν έβγαζε κινητό με καλύτερη και ποιοτικότερη οθόνη που το κινητό φαινόταν καλύτερο δεν χρειαζόταν κανένα μάρκετινγκ για να δείξει αν είναι premium το μοντέλο και τέλος για τις τιμές θελω να πω ότι δεν τις ανεβασε μόνο η Samsung αλλά όλες οι εταιρείες εδώ κατι κινεζιες ανέβηκαν στον Θεό όταν άρχισαν να βγάζουν τις πλαστικούρες από πάνω τους

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.

λογικο ηταν  τι περιμενει να πουλησει με της τιμες που εχει  ; 

Στις 29/4/2023 στις 12:01 ΜΜ, Qman είπε

Λογικό, πόσο καιρό ακόμα θα πληρώνουμε χιλιάρικα για ένα κινητό που ούτε φορτιστή δεν έχει.

το λογισμικο που το βαζεις .... δεν ειναι μονο ο φορτιστης 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, EobardThawne είπε

Δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα Samsung και είμαι 30 χρόνων .

τσάμπα μου δίνουν κινητά από την εταιρία (low και mid range όχι ναυαρχίδες για να είμαι ειλικρινής ) και δεν τα χρησιμοποιώ τα πουλάω κοψοχρονιά .

Ναι από τα 10 δις πήγανε στα 500 εκκατομυρία μόνο από το loss των 3.4 από της μνήμες . 

δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ρε παιδιά .

Τα μαθηματικά μια χαρά βγαίνουν. Διάβασε το άρθρο σώστα αυτή τη φορά. Η samsung έχει ΖΗΜΙΑ 3,4 δις, ενώ είχε ΚΕΡΔΗ 6,3 δις. Δεν έβγαλε 3,4 δις, αλλά έχει και ζημιά, ενώ ήταν κερδοφόρα. Καταλαβαίνεις οτι μόνο το τμήμα μνημών την έβαλε μέσα. 

Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 12:23 ΜΜ, imr είπε

Διαβάσατε το άρθρο όσοι λέτε για κινητά? 

Οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρουν καν να διαβάζουν.
κατι εικόνες βλέπουν και τον τίτλο.  

Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 2:03 ΜΜ, Dhmosios_Ypalilos είπε

Λογικό όλοι στη δουλειά μου έχουν iphone, αν δεν έχεις έστω 400 ευρώ να πάρεις το  iphone 11, κάτι κάνεις λάθος.

Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για κινητό κ δε θα πάρει iphone ;

Oι διευθυντές του ΙΝΣΟΜΝΙΑ του πιο έγκυρου ελληνικού site τεχνολογίας, όλοι με iphone, apple...

Σκεφτείτε τι γίνεται σε άλλα κράτη, όπου ο μισθός ειναι *2-*3 φορές πάνω από Ελλάδα

Οπότε φαλιμέντο η Samsung

5 λεπτά παίρνει να διαβάσετε  το αρθώ, μην γράφετε ότι νάνε!   Εσύ ξεπέρασες κάθε όριο.

ps: Τα Samsung μια χαρά πουλάνε αν οχι τελεία, και το αφήνω εδώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε

5 λεπτά παίρνει να διαβάσετε  το αρθώ, μην γράφετε ότι νάνε!   Εσύ ξεπέρασες κάθε όριο.

ps: Τα Samsung μια χαρά πουλάνε αν οχι τελεία, και το αφήνω εδώ.

Το κερασάκι? Στο τέλος γράφει ότι μόνο οι μνήμες δεν φτάνουν ενώ μόνο αυτό το παράρτημα τους έβαλε μέσα. Δηλαδή ούτε καν να διανοηθουν κάποιοι να διαβάσουν το άρθρο. Τι να πω δεν ξέρω. 

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι εμφανής. Γενικά η πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών, όχι μόνο μνημών, έχει πέσει πολύ θα έλεγα, μετά το μπαμ που έγινε την εποχή της πανδημίας και των zoom, webex κτλτ.

Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 1:41 ΜΜ, alex1_kgr είπε

Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες το πόστ. Αυτή τη στιγμή η Samsung έχει τους καλύτερους NVMe, έχει τις καλύτερες μνήμες... Κόσμος ψάχνει να δει αν οι μνήμες που θα πάρει έχουν τσιπ της samsung αντί της hynix για να μπορέσουν να κάνουν overclock... Ακόμα και στις κάρτες γραφικών παρακαλάν να πέσουν σε μνήμες της Samsung... Τί είναι αυτά που λες;

Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τελευταία αλλά πολύ nvme Samsung έχουν προβλήματα με το lifespan τους . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, allure_boy είπε

λογικο ηταν  τι περιμενει να πουλησει με της τιμες που εχει  ; 

το λογισμικο που το βαζεις .... δεν ειναι μονο ο φορτιστης 

Τι πρόβλημα σου παρουσιάζει το one UI ; Για τις τιμές δεν θα σου πω κάτι γιατί είσαι ένας απτόυς πολλούς που δεν διάβασαν το άρθρο.

Επεξ/σία από dhm21911

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...