Ducatista Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, dim70 είπε Κράζουν όλοι την Samsung για τα κινητά χωρίς να έχουν διαβάσει το άρθρο. Στο μεταξύ... "It wasn’t all bad news for the South Korean electronics giant. Profit at its smartphone division, which saw the launch of the Galaxy S23 lineup last quarter, rose 3 percent to 3.94 trillion won (around $2.9 billion) versus the previous year. Revenue, however, was down 2 percent to 30.74 trillion won (around $22.9 billion)." https://www.theverge.com/2023/4/27/23700340/samsung-earnings-q1-2023-memory-chip-losses Τι είναι αυτο τωρα; διέγραψε το γρήγορα κάποιος mod να μπανάρει τον dim... συνεχίστε παιδιά... μείναμε στο ποσο μπουρδελα είναι τα Samsung... 1
anax111 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, KOSTASEUOSMOS είπε Σκουπιδια που τα αγοραζεις 1400 ευρω και σε 3 μηνες τα πουλας 800 ευρω Μονο μηλο που εστω κραταει καπως τιμη μεταπωλησεις Οι τιμές πέφτουν στο χώρο του Android φίλε γιατί με κάθε νέα ναυαρχίδα μεγάλης εταιρίας, κάθε 3 μήνες δηλαδή, πλασάρεται και μια καινούρια τεχνολογία ή ένα προηγμένο εξάρτημα. Αντίθετα στο χώρο του μήλου μπαίνει καινούρια τεχνολογία στις συσκευές κάθε 3 χρόνια για αυτό και δεν αλλάζουν οι τιμές. Και η πλάκα βέβαια είναι ότι αγοράζεις καινούριο Xiaomi ενός έτους με 300 ευρώ και είναι 3 φορές ποιο προηγμένη συσκευή από ένα ταλαιπωρημένο iPhone τριετίας που θα το πληρώσεις 500 €. Και δεν μου φαίνεται παράξενο που υπάρχει κόσμος που προτιμάει το iphone τριετίας. Ο μαζοχισμός είναι και αυτός ένας τρόπος ζωής. 2 2
Celtic1453 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δεν έχει να κάνει με smartphones η πτώση των κερδών
panoulix Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, cosmo21 είπε Προς υπερασπιση της αποφασης της εταιριας να αποθηκευσει μνημες για να μην βρεθει σε ελλειψη εγω το βρισκω σωστοτατο. Απο την αλλη βεβαια αυτο για να δουλεψει χρειαζεται και ολοι οι υπολοιποι κρικοι της αλυσιδας να ειχαν κανει το ιδιο, που δεν εγινε, με αποτελεσμα ολοι να δηλωνουν ελλειψεις οποτε της εμεινε το αποθεμα που ορθα ειχε βγαλει στην ακρη για να αντιμετωπισει την κριση και τωρα τα λουζετε. Από τη στιγμή που η ίδια η εταιρία είναι κατασκευαστής, μπορεί να ελέγχει και την παραγωγή και τη διάθεση, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς. Αλλά για ακόμη μια φορά, η αλαζονεία της Samsung να έχει το μονοπώλιο έναντι άλλων, οδήγησε σε λάθος μονοπάτια...
dieksodo Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Εγω καπου ακουσα πως οι 980 εχουν θεματα και προτιμησα kingston. Ισχυει? 1
BertaJourdan Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Mesqal είπε Τα τελευταία πράγματα που είχα αγοράσει και έγραφαν samsung ήταν το galaxy 1 και μια tv 7επταετίας πλέον... E, τοτε ποια ειναι αυτη με το σημα της Samsung που μας κοροιδευει? Αφου την εκλεισες μιας και δεν αγορασες τα προιοντα της. Ρε τι λετε ρε...
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικό όλοι στη δουλειά μου έχουν iphone, αν δεν έχεις έστω 400 ευρώ να πάρεις το iphone 11, κάτι κάνεις λάθος. Ποιος θα δώσει τόσα λεφτά για κινητό κ δε θα πάρει iphone ; Oι διευθυντές του ΙΝΣΟΜΝΙΑ του πιο έγκυρου ελληνικού site τεχνολογίας, όλοι με iphone, apple... Σκεφτείτε τι γίνεται σε άλλα κράτη, όπου ο μισθός ειναι *2-*3 φορές πάνω από Ελλάδα Οπότε φαλιμέντο η Samsung Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από Dhmosios_Ypalilos
HateMe Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Κλασικοί αναλυτές του Insomnia. Το άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟ ΜΝΗΜΕΣ και αυτοί γράφουν για τις τιμές των κινητών. Που σας βρήκαν ρε μπαγάσες ; 2 1
vastegial_74 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσοι γράφουν για κινητά πρέπει να φάνε μόνιμο ban, αλλά κι εσείς αγαπητοί αρθρογράφοι μην βάζετε τέτοιους "ελαφρώς" click bait τίτλους. Αφού το βλέπετε, κυκλοφορούν ανάμεσά μας... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από vastegial_74
HERMES33 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 λογικό είναι να μην εχει πολλά κέρδη αφού τα έκανε stock.... επόμενο είναι στο άλλο 3μηνο να εκτοξευτούνε τα κέρδη αφού θα εχει και δεν θα αγοράζει... απλη λογική 1
EobardThawne Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Mesqal είπε Τα τελευταία πράγματα που είχα αγοράσει και έγραφαν samsung ήταν το galaxy 1 και μια tv 7επταετίας πλέον... Δεν έχω αγοράσει ποτέ τίποτα Samsung και είμαι 30 χρόνων . τσάμπα μου δίνουν κινητά από την εταιρία (low και mid range όχι ναυαρχίδες για να είμαι ειλικρινής ) και δεν τα χρησιμοποιώ τα πουλάω κοψοχρονιά . 1 ώρα πριν, HateMe είπε Κλασικοί αναλυτές του Insomnia. Το άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟ ΜΝΗΜΕΣ και αυτοί γράφουν για τις τιμές των κινητών. Που σας βρήκαν ρε μπαγάσες ; Ναι από τα 10 δις πήγανε στα 500 εκκατομυρία μόνο από το loss των 3.4 από της μνήμες . δεν βγαίνουν τα μαθηματικά ρε παιδιά . Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από EobardThawne
kostasfalcon Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Όσοι γράφουν για κινητά πρέπει να φάνε μόνιμο ban, αλλά κι εσείς αγαπητοί αρθρογράφοι μην βάζετε τέτοιους "ελαφρώς" click bait τίτλους. Αφού το βλέπετε, κυκλοφορούν ανάμεσά μας... Την δουλειά τους κάνουν… Διαβάζοντας τα σχόλια ήταν σα να είμαι στην περιοχή των αγγελιών…. Εκτός τόπου και χρόνου δηλαδή
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Celtic1453 είπε Δεν έχει να κάνει με smartphones η πτώση των κερδών Άσε με να έχω άλλη γνώμη, η SAMSUNG προσπάθησε με όρους marketing να γινει μια Premium εταιρια οπως η apple κ εχασε: κινητα, laptop, tablet το ίδιο ή πιο ακριβά από αυτά της apple... Απλά δεν της βγήκε 13 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Όσοι γράφουν για κινητά πρέπει να φάνε μόνιμο ban, αλλά κι εσείς αγαπητοί αρθρογράφοι μην βάζετε τέτοιους "ελαφρώς" click bait τίτλους. Αφού το βλέπετε, κυκλοφορούν ανάμεσά μας... 21 ώρες πριν, enlightened είπε Καλά, διαβάσατε το άρθρο εσείς που λέτε για τα Galaxy? 22 ώρες πριν, imr είπε Διαβάσατε το άρθρο όσοι λέτε για κινητά? 13 ώρες πριν, HateMe είπε Κλασικοί αναλυτές του Insomnia. Το άρθρο γράφει ξεκάθαρα ότι ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟ ΜΝΗΜΕΣ και αυτοί γράφουν για τις τιμές των κινητών. Που σας βρήκαν ρε μπαγάσες ; ****************************************************************************************************************************************************************** Eσείς, πως το εξηγείτε που όλοι οι γνωστοί μου έχουν iphone (μεσοαστοί) κ μιλάμε για μια χώρα με 700 ευρώ μισθούς, τι λέτε να γίνεται στις πιο ανεπτυγμένες χώρες που βγάζουν 2000-3000 ευρώ κατά μέσο όρο, εκεί να παίρνουν SAMSUNG άραγε? Η Samsung έκανε τα τελευταία χρόνια τεράστια προσπάθεια να αναβαθμιστεί ως premium εταιρία τεχνολογίας, με προϊόντα πιο εξεζητημένα κ αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής... Απλά δείτε τις τιμές σε κινητά, ταμπλετ, λαπτοπ... Επίσης, έχετε δει κανέναν με λαπτοπ, ταμπλετ Samsung? Με αναδιπλούμενο κινητό των 2000 ευρώ; Τώρα τι θα δηλώσει επίσημα μια εταιρία είστε αφελείς; ότι φταίει η εφοδιαστική αλυσίδα κλπ... Θα πει πάνε κατά διαόλου τα προϊόντα κ δε μας βγήκε η στρατηγική; Είστε με τα καλά σας; Εδώ πολλές μεγάλες εταιρίες αγοράζουν κ πετάνε στοκ για να μην πέσουν οι τιμές κ εν γένει το value της εταιρίας.. Α, δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά; Πέφτετε από τα σύννεφα... Δε χρειάζεται να μου πει καμία Samsung τι πάει λάθος κ πέσαν τα κέρδη, όσοι ασχολούνται στο ελάχιστο με στατιστικά κ οικονομικά ξέρουν τι φταίει. Όταν κάνεις τόσο τεράστια ανοίγματα σε R&D κ διαφημίσεις κ χιλιάδες υπαλλήλους, πρέπει να πετάνε τα κέρδη σου σε όλους τους τομείς... Μόνο οι οθόνες, κ οι μνήμες δε φτάνουν.- Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από Dhmosios_Ypalilos 1
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στις 29/4/2023 στις 11:47 ΠΜ, kotronas είπε Το ξέρεις το κόλπο , απολύσεις.... Ως γνωστόν άτοπο το σχόλιο καθώς με τις προσλήψεις που έγιναν εν μέσω της περιόδου του ιού και πάλι στο συν θα είναι σε σχέση με τις προσλήψεις. Στις 29/4/2023 στις 12:23 ΜΜ, imr είπε Διαβάσατε το άρθρο όσοι λέτε για κινητά? Διάβασαν την λέξη Σαμσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα