Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με νέα μοντελάκια κάθε 3 μήνες, χωρίς ουσιαστική αναβάθμιση και πολλές φορές χωρίς αισθητική διαφορά, λογικό να έρχεται κορεσμός στις αγορές. Πόσο μάλλον σε εποχές που σε όλο τον κόσμο σχεδόν υπάρχει οικονομική συρρίκνωση στα εισοδήματα. Αναβαθμίζουμε όταν υπάρχει λόγος και όχι επειδή το marketing προστάζει. (Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στη Samsung, αλλά γενικότερα.) Γεμίζουν οι χωματερές, φουσκώνουν οι πιστωτικές.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να και κάτι καλό. Για αυτό έπεσαν τόσο πολύ ssd και ram τους τελευταίους μήνες και ελπίζουμε και άλλο. Δεν θα χορτάσουν κέρδη όλα τα χρόνια είναι πολύ καλό όταν πέφτουν και λιγάκι που και που να έρχονται στην πραγματικότητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα σχόλια (εκτός τόπου και χρόνου), όλα τα λεφτά..

ρε διαβάστε και λίγο τι λέει το άρθρο..

μιλάει ξεκάθαρα για "το τμήμα μνημώβ" (κάποιο αξέχαστα πένθιμο μωβ;..) που καταρρέει..

Beauty Love GIF by SHINYLUV 

Επεξ/σία από gadgetseek
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hetfield είπε

Οχι φυσικα, πολυ πολυπλοκο αρθρο για τον μεσο νεοΕλληνα. 

Είναι όπως το Γιουτούμπ που μερικές φορές πας αμέσως στα σχόλια να δείς περι τίνος πρόκειται.....Ε στο ινσόμνια αυτό έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

τα σχόλια (εκτός τόπου και χρόνου), όλα τα λεφτά.. ρε διαβάστε και λίγο τι λέει το άρθρο..

Τι να σχολιάσουν δηλαδή? Οτι πέσαν τα κέρδη λόγω πτώσης πωλήσεων των μνημών? Δεν ενδιαφέρεται κανενας γι αυτο.. Λεει καθένας τον πόνο του για τα κινητά. 

Η samsung εχει γίνει apple, παει αυτό, το είπαμε 500 φορές. Ακομα και το target group εχει αλλάξει. Αυτοί που παίρνανε iphone, ενα κοματι, παίρνει ναυαρχίδες σαμσουνγκ. 

Απ την αλλη, έχουν ανεβάσει τιμές όλοι. Η xiaomi έχει ναυαρχίδες στο 1000ρικο. Η σαμσουνγκ, οτι και να πει κανείς, πανάκριβη, αλλά ποιότητα κατασκευής εχει. Εχω παρει 10 κινητα, τα εχω ρουταρει ολα, τα εχω ζεματισει σε φλασαρισματα, overclocking, custom rom κλπ και δεν εχει χαλασει ουτε ενα. Δε θα έλεγα το ιδιο για xiaomi που επίσης εχω παρει, δεν είναι το ιδιο ανθεκτικά. 

Απλα η σαμσουνγκ παιζει μπάλα μονη της σε πολλα πράγματα πχ fold κλπ, το εχει μονοπώλιο και κανει οτι θέλει. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Απλα η σαμσουνγκ παιζει μπάλα μονη της σε πολλα πράγματα πχ fold κλπ, το εχει μονοπώλιο και κανει οτι θέλει. 

Σου απαντώ από Fold 4.. πολύ καλή εμπειρία χρήσης.. γενικά δεν έχω κάποιο σημαντικό παράπονο από τα  Samsung προϊόντα (επικοινωνίας - δουλειάς) που είχα ποτέ μου.. πιο αγαπημένη  SG συσκευή το Note 9..

Όσο για τον πόνο του καθενός (μας), έχεις δίκιο.. :D

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
Δημοσ.

Κράζουν όλοι την Samsung για τα κινητά χωρίς να έχουν διαβάσει το άρθρο. Στο μεταξύ...

"It wasn’t all bad news for the South Korean electronics giant. Profit at its smartphone division, which saw the launch of the Galaxy S23 lineup last quarter, rose 3 percent to 3.94 trillion won (around $2.9 billion) versus the previous year. Revenue, however, was down 2 percent to 30.74 trillion won (around $22.9 billion)."

https://www.theverge.com/2023/4/27/23700340/samsung-earnings-q1-2023-memory-chip-losses

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο κομμάτι των SSD δυστυχώς μετά από 10 χρόνια συνεχούς εμπιστοσύνης στη Samsung, από πέρσι (τέλη 2022) την έχασα αρκετά, σε 7 πελάτες(επιχειρήσεις-εταιρίες) μου Χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε αριθμό εγραφών (TBW) έχουν προβλήματα με την υγεία-αξιοπηστία-firmware στους SSD τους της Samsung (χαμηλό ποσοστό υγείας-κακό firmware), στα μοντέλα 980 evo και pro και 990 pro. Για μένα τώρα πια μόνον SSD Kingston και Seagate, στα lowend pc Crusial και αυστηρά Μόνον η σειρά Samsung 870 evo. Στον τομέα κινητών το ταβάνι μου είναι τα 170-200€ για 2 χρόνια σε Xiaomi και Samsung (κάθε 2 χρόνια αλλαγή)

Επεξ/σία από GHZserv
Δημοσ.

Και οι υπόλοιποι δεν πανε καλύτερα πάντως, είναι γενικο το φαινόμενο. Κοιτάτε και την intel :

https://www.ot.gr/2023/04/28/texnologia/intel-anakoinose-to-xeirotero-trimino-stin-istoria-tis/

23 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

Σου απαντώ από Fold 4.. πολύ καλή εμπειρία χρήσης.. γενικά δεν έχω κάποιο σημαντικό παράπονο από τα  Samsung προϊόντα (επικοινωνίας - δουλειάς) που είχα ποτέ μου.. πιο αγαπημένη συσκευή το Note 9..

Όσο για τον πόνο του καθενός (μας), έχεις δίκιο.. :D

Τα fold τα πουλάει επειδή το έχει μονοπώλιο. Ποιος θα αγόραζε samsung fold, αν μπορούσε να πουλήσει η huawei αυτο Ευρώπη με gapps (και είμαι και ψιλο hater της huawei). Πολυ λεπτότερο, ελαφρύτερο, με μεγαλύτερη μπαταρία 4850, και κινα 5000) χωρίς να φαίνεται το τσάκισμα στη μεση τοσο πολυ. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, oldnew είπε

Πολυ λεπτότερο, ελαφρύτερο, με μεγαλύτερη μπαταρία 4850, και κινα 5000) χωρίς να φαίνεται το τσάκισμα στη μεση τοσο πολυ

Συμφωνώ απολύτως.. Αν υπήρχε διαθεσιμότητα κι είχα την επιλογή, θα επέλεγα Huawei με κλειστά μάτια.. Κορυφή σε όλα της.. To Mate 9 pro είναι το καλύτερο κινητό (απ' όλες τις εταιρείες) που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου.. Το κράτησα 4 χρόνια..

Το πρόβλημα είναι ότι πουθενά δε βρίσκεις Mate X3 σε λογική τιμή (το  Fold 4 το πήρα 750 Ε σε άριστη κατάσταση από Ebay..) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...