Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι , για κλείσιμο πάει κ αυτή μαζί με apple , ms , google και Netflix..

Τα τελευταία πράγματα που είχα αγοράσει και έγραφαν samsung ήταν το galaxy 1 και μια tv 7επταετίας πλέον...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι , για κλείσιμο πάει κ αυτή μαζί με apple , ms , google και Netflix..

Ξέχασες την σονυ.

Βασικά διαβάζουμε μόνο τίτλους.

Απο εκει και περα σβστη αποφαση να μην αφησει κενα στην αγορα μνημης ας πουνε που λεει αλλα....αρα αυτοι πουλαγαν στους επομενους της αλυσιδας τσιπ σε ιδια τιμη αλλα η εταιρεία που πουλαγε μνημες πουλαγε με καπελο λογο πανδημιας ?γιατι ολα ανεβηκαν .αρα επρεπε να εχει ενα χ κερδος αυξημενο.

απο την αλλη γενικα ειναι ενα μπαχαλο ολη η αγορα οποτε θα δούμε...

μαλλον παμε για αυξηση τιμων σε ολα ....

Δημοσ.

Σκουπιδια που τα αγοραζεις 1400 ευρω και σε 3 μηνες τα πουλας 800 ευρω

Μονο μηλο που εστω κραταει καπως τιμη μεταπωλησεις

• Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, imr said:

Διαβάσατε το άρθρο όσοι λέτε για κινητά? 

Οχι φυσικα, πολυ πολυπλοκο αρθρο για τον μεσο νεοΕλληνα. 

• Like 15
Δημοσ.

η Samsung δεν το έκανε και τώρα αντιμετωπίζει μια πληθώρα απούλητων τσιπ και χαμηλότερες τιμές.

Ας ρίξει λοιπόν αυτή της τιμές για και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, KOSTASEUOSMOS είπε

Σκουπιδια που τα αγοραζεις 1400 ευρω και σε 3 μηνες τα πουλας 800 ευρω

Μονο μηλο που εστω κραταει καπως τιμη μεταπωλησεις

Το μυστικό για να μην αγοραζεις σκουπίδια, είναι να είσαι αυτός που θα το αγοράσει 800€ σε 3 μηνες, ή ακόμα καλύτερα 500€ στο 8μηνο. Ας είναι καλά αυτοί που τα παίρνουν 1400€ προπαραγγελια για να μας τα πουλήσουν. Δε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να πάρω καινούριο κινητό. 

• Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Qman είπε

Λογικό, πόσο καιρό ακόμα θα πληρώνουμε χιλιάρικα για ένα κινητό που ούτε φορτιστή δεν έχει.

Θα τα πληρώνεις για πάντα πλέον, συνήθισε το, δεν θα αλλάξει/

Ασχετο βεβαια είναι αυτό με το άρθρο, το οποίο λογικά δεν διάβασες αφού δεν αναφέρει πουθενά ότι οι πωλήσεις κινητών είναι αυτές που προκάλεσαν την πτώση.

Εκαναν λάθος επιχειρηματική κίνηση, στο χέρι τους είναι να ανακάμψουν με τον καιρό.

Δημοσ.

Α52 5g..... κινητό μέσης τιμής 350€. 1 χρόνο κάτοχος.Η οθόνη όποτε γούσταρε έκανε χιόνια(ναι χιόνια,πως αλλάζεις ενα κανάλι στην τηλεόραση και δεν έχει σήμα ? ε ενα τέτοιο πράγμα.) Άντε βρες το στο service,γιατί το έκανε όποτε γούσταρε,μια στο τόσο.Δακτυλικό αποτύπωμα μέσα στην οθόνη,ούτε 1 φορά μέσα σε ένα χρόνο δεν έπιασε με την πρώτη,συνήθως με την τρίτη έπιανε.Στο service μου είπαν οτι δε το έκανα καλά και μου το ξαναπέρασαν αυτοί.Δήθεν έτσι,ξανά τα ίδια.Στα υπόψιν,το πρώτο μου κινητό android ήταν πριν από πολλά χρόνια μάρκας Acer(ήταν τότε που βγήκε και το πρώτο iphone).Αυτό το λέω γιατί είμαι χρόνια στο κουρμπέτι,γνώστης και δεν είμαι κανα άσχετος με την τεχνολογία.Τηλεόραση Samsung 55 ίντσες 1080p 120hz μοντέλο 2017 ,αγορά τότε σε προσφορά 850€.Με το που έληξε η εγγύηση ,φαίνονται σε όλες τις λευκές και μπλέ σκηνές τα led της τηλεόρασης πίσω απο το panel(χαχαχαχα το λέω και γελάω).Λοιπόν,τι είναι η Samsung? Και ποιός είναι άσχετος και ανίδεος και δεν καταλαβαίνει γιατί έχει τέτοιες τιμές ? Ειδικά στα κινητά.Από τις πιο μούφα εταιρείες είναι στον κόσμο,μιλάω πάντα για σχέση ποιότητα τιμής.Οπότε κάλα είπε ένας φίλος πιο πάνω,οτι όποιος είναι ψαγμένος και ξέρει απο τεχνολογία,μακρυα από Samsung.

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.

Τέλειο νέο!  Εφόσον έχουν υπερπληθώρα απούλητων μνημών αργά γρήγορα θα τις ρίξουν στην αγορά σε χαμηλές τιμές! 

Ονειρεύομαι SSD EVO 16ΤΒ στα 300 € 😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Όχι . Όποιος ξέρει από τεχνολογία και πιάνει όλες της συσκευές στα χέρια του , καταλαβαίνει την κοροϊδία . μόνο οι οπαδοί τα βλέπουν όπως θέλουν τα πραγματικά . 

Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες το πόστ. Αυτή τη στιγμή η Samsung έχει τους καλύτερους NVMe, έχει τις καλύτερες μνήμες... Κόσμος ψάχνει να δει αν οι μνήμες που θα πάρει έχουν τσιπ της samsung αντί της hynix για να μπορέσουν να κάνουν overclock... Ακόμα και στις κάρτες γραφικών παρακαλάν να πέσουν σε μνήμες της Samsung... Τί είναι αυτά που λες;

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mesqal είπε

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε

Όντως. Με 5,5 εκατομμύρια δολάρια ΚΕΡΔΟΣ την ημέρα, είναι θέμα χρόνου να κλείσει :D

Δημοσ.

πριν 6-7 χρονια αυτες οι εταιρειες τεχνολογιας ηταν υπο καταρευση ολα τα stock χτυπουσαν καθε φορα το ενα αρνητικο μετα το αλλο και τωρα κανουν οτι θελουν ενω γινανε τα καλυτερα stock corporation απλα επειδη τριπλασιασαν τιμες απο το πουθενα

καλα να παθουν δεν γινεται εταιρειες που ουσιαστικα δεν προσφερουν κατι παραγωγικο να κυβερναν τον κοσμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...