zoranb Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Θέλω να βάλω ένα μήνυμα στα Ελληνικά που να γνωστοποιεί για τα διάφορα options π.χ. "αν πατήσετε το 1 θα συνδεθείτε με τις πωλήσεις, το 2 με την εξυπηρέτηση πελατών, το 3 με το service" κλπ κλπ... Δεν θέλω να βάλω τη φωνή μου ή κάποιου εργαζόμενου, μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια λύση με AI φωνή;
SilentVoice Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Χρησιμοποίησε Google Translate. Πάτα το κουμπί για την εκφώνηση. Και ξεμπερδεψες. 1
zoranb Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Χρησιμοποίησε Google Translate. Πάτα το κουμπί για την εκφώνηση. Και ξεμπερδεψες. Ευχαριστώ, αλλά κάποιος άλλος τρόπος ώστε να μην φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε η εκφώνηση του GTranslate υπάρχει; Κάτι που να μπορεί να αλλάξει η χροιά της φωνής κλπ. κλπ.?
Nabuko Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, zoranb είπε Κάτι που να μπορεί να αλλάξει η χροιά της φωνής κλπ. κλπ.? Δοκίμασε τη free έκδοση του Voicemod 1
CyberCr33p Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Για δες το https://www.vocalware.com/index/demo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα