mindreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Θα επισκεφτω κι εγω το jysk να δω για μαξιλαρια, ανατομικο, με αφρο μνημης. Στην περιγραφη τους, και τα εχουν ολα στη σελιδα τους, φαινεται αν ειναι συμπαγες κομματι αφρου μνημης, ή κομμάτια; Επισης, αναγραφεται η 'σκληροτητα'; Γιατι κι εγω δεν θελω 'πιτα'/flat, αλλα ουτε και 'πετρα', κατι ενδιαμεσο, γιατι κοιμαμαι κυριως στο πλαι, οποτε θελω να ειναι σε μια σωστη σταση το κεφαλι με το υπολοιπο σωμ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Διαβαζω σε δυο διαφορετικα μαξιλαρια αφρου μνημης στο Jysk: Γέμισμα: Διατμημένος AIR αφρός μνήμης 30 kg/m³ Γέμισμα: Φορμαρισμένος AIR αφρός μνήμης Μηπως γνωριζει κανεις την διαφορα; Και πρακτικα πως μεταφραζεται στο κεφαλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Λογικά δοατμημένος σημαίνει ότι το μαξιλάρι είναι γεμισμένο με κομμάτια αφτού μνήμης. Το φορμαρισμένος ένα κομμάτι κομμένο στο σχήμα του μαξιλαριού. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decadence Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Απο όσο γνωρίζω ο αυθεντικός αφρος μνήμης ειναι το tempur, το οποιο στην αγορά το διαθετει μόνο η elitestrom τα υπολοιπα ειναι απομιμισεις διαφορων ποιοτητων. Αγόρασα tempur των 120ε σε προσφορά 80ε και δεν μπορω να κοιμηθώ σε αλλο μαξιλαρι, τόσο που εχω προβλημα στις διακοπες και το κουβαλαω μαζι μου. Επίσης οταν το πηρε χαμπαρι η γυναικα μου και μου το εκανε κατασχεση πηρα και δεύτερο με 120ε 😭 αυτη τη φορα. Πολλά χρήματα, το πιθανοτερο ειναι οτι πληρωνεις το ονομα αλλα για τον υπνο που κανω σε αυτο και κουμπαρά θα εσπαγα. Το ιδιο ισχύει και για το στρωμα tempur απο την ιδια εταιρια. Τέλος να πουμε οτι το θεμα του υπνου ειναι εντελώς υποκειμενικό, οτι αρέσει σε εμενα αποκλειεται να αρεσει σε ολο τον κοσμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:23 πμ Λοιπον, επειτα απο περιπου μια βδομαδα χρησης, για πρωτη φορα, με memory foam pillow, δηλωνω ευχαριστημενος, ισως και ενθουσιασμενος! Πολλα προβληματα που ειχα εδω και καιρο, και δεν μπορουσα καλα καλα να τα καταλαβω, ισως εν τελει 'μερος της ευθυνης' να ηταν και στα υπαρχοντα παλιοτερα μαξιλαρια. Κατι περιεργοι πονοκεφαλοι οταν ξυπνουσα, σαν να στραβοκοιμηθηκα/στραβολαιμιασα οπως το λενε, γενικως μια ελλιπη αναπαυτικη σταση θα ελεγα (πως λεμε, κατι φταιει αλλα δεν μπορω ακριβως να εντοπισω τι ειναι), και κατι αλλα τετοια 'χαζα' αλλα εν τελει 'ουσιαστικα', νομιζω εξαφανιστηκαν, 'gone for good'. Το νεο μαξιλαρι, ειδικα για εμενα που κοιμαμαι πλαι, ειναι αναπαυτικο, νιωθω οτι στηριζεται καλα ο αυχενας, και γενικως το κεφαλι, ουτε 'βουλιαζει', ουτε ειναι σε 'πετρα'. Το μαξιλαρι, δειχνει να 'βυθιζεται' στα σημεια, αναλογα με τη μορφολογια του κεφαλιου. Η ολη αισθηση, ειναι πολυ καλη. Κι ετσι, βιωνω και γενικως καλυτερο υπνο. Μακαρι να ειχα παει σε τετοιο μαξιλαρι, πολυ νωριτερα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 03:39 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:39 μμ 5 ώρες πριν, mindreader είπε Το νεο μαξιλαρι, ειδικα για εμενα που κοιμαμαι πλαι, ειναι αναπαυτικο, νιωθω οτι στηριζεται καλα ο αυχενας, και γενικως το κεφαλι, ουτε 'βουλιαζει', ουτε ειναι σε 'πετρα'. Κι εγω στο πλαϊ κοιμαμαι, και για συντομες περιοδους υπτια(btw εδω λεει οτι το μαξιλαρι απο αφρο μνημης ειναι θετικο για αυτη τη θεση). Αληθεια υπαρχει πολυς κοσμος που κοιμαται μπρουμυτα? Δεκαετιες εχω να κοιμηθω ετσι 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:36 μμ 10 hours ago, mindreader said: Λοιπον, επειτα απο περιπου μια βδομαδα χρησης, για πρωτη φορα, με memory foam pillow, δηλωνω ευχαριστημενος, ισως και ενθουσιασμενος! Πολλα προβληματα που ειχα εδω και καιρο, και δεν μπορουσα καλα καλα να τα καταλαβω, ισως εν τελει 'μερος της ευθυνης' να ηταν και στα υπαρχοντα παλιοτερα μαξιλαρια. Κατι περιεργοι πονοκεφαλοι οταν ξυπνουσα, σαν να στραβοκοιμηθηκα/στραβολαιμιασα οπως το λενε, γενικως μια ελλιπη αναπαυτικη σταση θα ελεγα (πως λεμε, κατι φταιει αλλα δεν μπορω ακριβως να εντοπισω τι ειναι), και κατι αλλα τετοια 'χαζα' αλλα εν τελει 'ουσιαστικα', νομιζω εξαφανιστηκαν, 'gone for good'. Το νεο μαξιλαρι, ειδικα για εμενα που κοιμαμαι πλαι, ειναι αναπαυτικο, νιωθω οτι στηριζεται καλα ο αυχενας, και γενικως το κεφαλι, ουτε 'βουλιαζει', ουτε ειναι σε 'πετρα'. Το μαξιλαρι, δειχνει να 'βυθιζεται' στα σημεια, αναλογα με τη μορφολογια του κεφαλιου. Η ολη αισθηση, ειναι πολυ καλη. Κι ετσι, βιωνω και γενικως καλυτερο υπνο. Μακαρι να ειχα παει σε τετοιο μαξιλαρι, πολυ νωριτερα! Ποιο πήρες και από που ? Έχω και εγώ κάτι περίεργους πονοκεφάλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:55 μμ 19 minutes ago, Tsino said: Ποιο πήρες και από που ? Έχω και εγώ κάτι περίεργους πονοκεφάλους Jysk, εχει πολλα και σε καλες τιμες, τα βλεπεις, μπορεις να τα πιεσεις να δεις τη συμπεριφορα τους κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uptheirons Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 μμ Εγω πηρα απο τα ecomat με αφρο μνημης. Πολυ καλο. Γενικα δεν ειναι και τοσο ευκολες οι δοκιμες μαξιλαριων και στρωματων παντως. Εγω αν δεν κανω εναν υπνο δεν καταλαβαινω και στο καταστημα δεν μπορω να το κανω για ευνοητους λογους. ΟΚ ξαπλωνεις και τι? Καταλαβες τιποτα? Εχεις και το υπαλληλο του μαγαζιου απο πανω σου..που να χαλαρωσεις να καταλαβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. Τετάρτη στις 07:48 πμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:48 πμ 21 ώρες πριν, mindreader είπε Λοιπον, επειτα απο περιπου μια βδομαδα χρησης, για πρωτη φορα, με memory foam pillow, δηλωνω ευχαριστημενος, ισως και ενθουσιασμενος! Πολλα προβληματα που ειχα εδω και καιρο, και δεν μπορουσα καλα καλα να τα καταλαβω, ισως εν τελει 'μερος της ευθυνης' να ηταν και στα υπαρχοντα παλιοτερα μαξιλαρια. Κατι περιεργοι πονοκεφαλοι οταν ξυπνουσα, σαν να στραβοκοιμηθηκα/στραβολαιμιασα οπως το λενε, γενικως μια ελλιπη αναπαυτικη σταση θα ελεγα (πως λεμε, κατι φταιει αλλα δεν μπορω ακριβως να εντοπισω τι ειναι), και κατι αλλα τετοια 'χαζα' αλλα εν τελει 'ουσιαστικα', νομιζω εξαφανιστηκαν, 'gone for good'. Το νεο μαξιλαρι, ειδικα για εμενα που κοιμαμαι πλαι, ειναι αναπαυτικο, νιωθω οτι στηριζεται καλα ο αυχενας, και γενικως το κεφαλι, ουτε 'βουλιαζει', ουτε ειναι σε 'πετρα'. Το μαξιλαρι, δειχνει να 'βυθιζεται' στα σημεια, αναλογα με τη μορφολογια του κεφαλιου. Η ολη αισθηση, ειναι πολυ καλη. Κι ετσι, βιωνω και γενικως καλυτερο υπνο. Μακαρι να ειχα παει σε τετοιο μαξιλαρι, πολυ νωριτερα! Το memory foam επανέρχεται μετά στο κανονικό του σχήμα; Ποιό πήρες;Αν το βρείς, βάλε link. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. Τετάρτη στις 07:55 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 07:55 μμ 12 hours ago, AntiCambeR said: Το memory foam επανέρχεται μετά στο κανονικό του σχήμα; Ποιό πήρες;Αν το βρείς, βάλε link. Ναι επανερχεται σχεδον αμεσα. Μιλαμε, εχω παθει πλακα με το....μαξιλαρι! Τοσο πολυ που σκεφτομαι να το στοκαρω!!! https://jysk.gr/ypnodomatio/maxilaria/eidika-maxilaria/maxilari-afroy-mnimis-35x50x11-riska 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikthanos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:23 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:23 μμ Tempur, από τα elite strom αποκλειστικά. Ακριβά, αλλά σύννεφο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα