Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, redbullboy είπε

Η μικτή μπορεί να έχει απαλλαγή 700€, αν η γρατζουνιά είναι 300€ πώς ακριβώς θα την χρησιμοποιήσεις; Έτσι γράφετε απλά για να ανέβει το post count?

και εγω μικτή εκανα μετα απο χρονια αλλα δεν ηξερα για το 300€ απαλλαγη (τοσα ειναι σε μενα) και τωρα που την χρειαστηκα και εγω για κατι βαθουλωματα και μεγάλες γρατζουνιες σε πορτα (ειμου παρκαρισμενος) το εμαθα. 

6 ώρες πριν, andreas-d είπε

Φίλε μου το αν θα έχει απαλλαγή η όχι εξαρτάται από τη ζητάς και τη πληρώνεις εγώ πληρώνω 800€ το χρόνο για καινούριο αυτοκίνητο και δεν έχω καθόλου απαλλαγή! Ποσώς με ενδιαφέρει το post count αντίθετα με εσένα που χωρίς να είσαι ενημερωμένος γράφεις ότι να ναι, γεμίσαμε ξερολες του πληκτρολόγιου!

εγω γιατι ειμαι βλακας ? τοσα βγαινουν και σε μενα σε "γνωστη". Αυτο το ζητας, μπορω να κανω επαναδιαπραγματευση τωρα που λύγει ? Μπορεις να μου στειλεις σε DM σε ποια είσαι ?

Επεξ/σία από great
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filipprin είπε

Υπαρχουν συμβολαια χωρίς απαλλαγη αλλα σε καινουργιο αυτοκινητο κοστιζουν πολυ περισσότερα απο 800 ευρω.

Αναλόγως την ασφαλιζομενη αξία. Άλλο 20Κ άλλο 40Κ.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreas-d είπε

Φίλε μου το αν θα έχει απαλλαγή η όχι εξαρτάται από τη ζητάς και τη πληρώνεις εγώ πληρώνω 800€ το χρόνο για καινούριο αυτοκίνητο και δεν έχω καθόλου απαλλαγή! Ποσώς με ενδιαφέρει το post count αντίθετα με εσένα που χωρίς να είσαι ενημερωμένος γράφεις ότι να ναι, γεμίσαμε ξερολες του πληκτρολόγιου!

Σε ποια εταιρία; Γιατί η καλύτερη προσφορά που βρήκα πέρσι ήταν 1300€ το χρόνο με 1500€ απαλλαγή για αυτοκίνητο του 21. Με καθόλου απαλλαγή παίζει να έφευγε πάνω από 2500€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...