Nabuko Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Έλα @Ptolemaios1 είσαι εντάξει? Ζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 ινσομνια πάντα χρήσιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε Ουσιαστικά είναι μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα, η ασφαλιστική μου δίνει 300 ευρώ Να τα πάρω ή να ζητήσω περισσότερα? διάβαζα εδω https://www.spiliopouloslaw.com/ti-kai-poioi-diekdikoun ε) Αποζημίωση λόγω στέρησης του οχήματος, από την χρήση ΤΑΞΙ ή την μίσθωση οχήματος, αναρωτιέμαι αν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν το χρησιμοποίησα το Πάσχα λόγω του ατυχήματος πείτε όποιος ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ινσομνια πάντα χρήσιμο Snickers ,βοηθάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Την επόμενη φορά που θα πατε να πληρώσετε ασφάλιστρα και θα σας φανεί ότι ακρίβυναν , σκεφτείτε ότι έβαλαν το λιθαράκι τους τύποι σαν τον @Ptolemaios1 Ουτε καν. Το λιθαρακι το βαζουν το κρατος και τα στελεχη των ασφαλιστικων. Οι οποιοι μαλιστα χρησιμοποιουν για ξεπλυμα αυτο που εγραψες. 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ζητα και τα διαφυγόντα κέρδη απο το στοίχημα γιατί δεν είχες όχημα να πας στο προποτζίδικο. Προφανως το γραφεις για αστειο, και οντως ακουγεται αστειο, η πραγματικοτητα ομως ειναι οτι οποτεδηποτε και οπουδηποτε υπαρχει ο ορος "διαφυγοντα κερδη" στα σοβαρα, υπαρχει μια αντιστοιχης αστειοτητας ιστορια απο πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, andreas-d είπε Φίλε μου το αν θα έχει απαλλαγή η όχι εξαρτάται από τη ζητάς και τη πληρώνεις εγώ πληρώνω 800€ το χρόνο για καινούριο αυτοκίνητο και δεν έχω καθόλου απαλλαγή! Ποσώς με ενδιαφέρει το post count αντίθετα με εσένα που χωρίς να είσαι ενημερωμένος γράφεις ότι να ναι, γεμίσαμε ξερολες του πληκτρολόγιου! Ποιο είναι αυτό το καινούριο αυτοκίνητο, το ξέρουμε; Ή είναι από το χωριό; Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από redbullboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχει σημασια.Αυτο που λεει ειναι σωστο .Σε μικτη αναλογα τι πληρώνεις μπορείς και να μην έχεις απαλλαγή. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτα που λεει το link που παρεθεσε δεν στερουντε αληθειας αλλα δυστυχως δεν εφαρμοζοντε . Το να μεινεις μερες χωρις αμαξι γιατι να μην ειναι αιτια να αποζημειωθεις Επισης αλλη αξια εχει ενα μεταχειρισμενο ατρακαριστο και αλλη ενα τρακαρισμενο . Νομίζω όμως ότι δεν είναι στις υποχρεώσεις των ασφαλιστικών αν δεν κάνω λάθος. Ο @Ptolemaios1 δεν έμεινε ούτε μια μερα χωρίς αμάξι. Το γράφει ο ίδιος ότι είναι μια ανάισθητη γρατζουνιά. Απλά πάει να βγάλει ξύγκι από τη μύγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και πορσε να οδηγει 300 ευρο για γρατζουνια στον προφυλακτήρα δεν πρόκειται να παρει.Για τα υπόλοιπα ουτε καν. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, lector είπε Ουτε καν. Το λιθαρακι το βαζουν το κρατος και τα στελεχη των ασφαλιστικων. Οι οποιοι μαλιστα χρησιμοποιουν για ξεπλυμα αυτο που εγραψες.. Κλασσικη ελληνική ατάκα, «φταίει το κράτος». λες και το κράτος είναι κάτι αόριστο. Εμείς είμαστε το κράτος και όσο φερόμαστε σαν λαμόγια, τόσο εντείνουμε την περιρρέουσα διαφθορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, andreas-d είπε Φίλε μου το αν θα έχει απαλλαγή η όχι εξαρτάται από τη ζητάς και τη πληρώνεις εγώ πληρώνω 800€ το χρόνο για καινούριο αυτοκίνητο και δεν έχω καθόλου απαλλαγή! Ποσώς με ενδιαφέρει το post count αντίθετα με εσένα που χωρίς να είσαι ενημερωμένος γράφεις ότι να ναι, γεμίσαμε ξερολες του πληκτρολόγιου! Με 800 ευρώ τον χρόνο απαλλαγή 0 για νέο αμάξι δύσκολα, εκτός αν μιλάμε για ποδήλατο (όχι ηλεκτρικό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, tutuyo είπε εγω θα ζητουσα και PS5 γιατι καπως πρεπει να περασεις την ωρα σου μεχρι να φτιαχτει εγώ θα ζήταγα γυναίκα αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας 36 λεπτά πριν, filipprin είπε Και πορσε να οδηγει 300 ευρο για γρατζουνια στον προφυλακτήρα δεν πρόκειται να παρει.Για τα υπόλοιπα ουτε καν. τόσα μου δίνουν το κόστος είναι η επισκευή/βάψιμο είτε γρατσουνιά είτε 1 μέτρο γραμμή το ανταλλακτικό πρέπει να βγει και να βαφεί ολόκληρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, lector είπε Οι οποιοι μαλιστα χρησιμοποιουν για ξεπλυμα Να φανταστώ ότι τα ξέρεις από πρώτο χέρι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, andreas-d είπε Φίλε μου το αν θα έχει απαλλαγή η όχι εξαρτάται από τη ζητάς και τη πληρώνεις εγώ πληρώνω 800€ το χρόνο για καινούριο αυτοκίνητο και δεν έχω καθόλου απαλλαγή! Ποσώς με ενδιαφέρει το post count αντίθετα με εσένα που χωρίς να είσαι ενημερωμένος γράφεις ότι να ναι, γεμίσαμε ξερολες του πληκτρολόγιου! Τοσα πληρωνουν περιπου ολοι οσοι εχουν μικτη και ναι, έχεις και εσυ απαλλαγη. Μπορει να ειναι μικρή, αλλα ρίξε μια ματια στο συμβολαιο σου και ξαναπες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε το κόστος είναι η επισκευή/βάψιμο είτε γρατσουνιά είτε 1 μέτρο γραμμή το ανταλλακτικό πρέπει να βγει και να βαφεί ολόκληρο Και παλι πολλα ειναι.Βαψιμο κανα 150 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ μιας και δεν εχει φανοποιεία και εξαγωγη -τοποθετηση κανα 50 αρικο παλι ΒΑΡΙΑ.Στη δουλεια αντιπροσωπεια προφυλακτηρας καινούργιος που ερχεται βαμενος απο το εργοστασιο δινουν ενα 20 αρικο εργασια ανεβα-κατεβα αντε 30 αμα ειναι μπροστινος Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις