Προς το περιεχόμενο

με τράκαραν - κρατάτε με

Ptolemaios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

χρήση ΤΑΞΙ  λέει

η ερώτηση είναι αν μπορώ να ζητήσω περισσότερα

η ζημια έιναι μια γρατζουνια ούτε καν φαίνεται

σαι ωραιως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Γιαυτό κάνουμε μικτή ασφάλεια φτιάχνουμε το αυτοκίνητο μας και μετά η ασφάλεια μας τα διεκδικεί από την άλλη, το καλύτερο!

2 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Γιαυτό κάνουμε μικτή ασφάλεια φτιάχνουμε το αυτοκίνητο μας και μετά η ασφάλεια μας τα διεκδικεί από την άλλη, το καλύτερο!

δεν ενεργοποιείς μικτή ασφάλεια για κάτι τόσο ασήμαντο όσο η ζημιά που περιγράφει ο TS 

• Like 2

2 λεπτά πριν, zanskou είπε

δεν ενεργοποιείς μικτή ασφάλεια για κάτι τόσο ασήμαντο όσο η ζημιά που περιγράφει ο TS 

Εξαρτάται από το αυτοκίνητο αν είναι καινούργιο και βέβαια θα το φτιάξεις, άμα δεν σε απασχολεί η κατάσταση του οχήματος σου τότε πάσο.

Η μικτή μπορεί να έχει απαλλαγή 700€, αν η γρατζουνιά είναι 300€ πώς ακριβώς θα την χρησιμοποιήσεις; Έτσι γράφετε απλά για να ανέβει το post count?

• Like 2
  • Thanks 2

9 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

Ουσιαστικά είναι μια γρατσουνιά στον προφυλακτήρα,

η ασφαλιστική μου δίνει 300 ευρώ 

Να τα πάρω ή να ζητήσω περισσότερα? 

διάβαζα εδω https://www.spiliopouloslaw.com/ti-kai-poioi-diekdikoun  ε) Αποζημίωση λόγω στέρησης του οχήματος, από την χρήση ΤΑΞΙ ή την μίσθωση οχήματος,

αναρωτιέμαι αν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν το χρησιμοποίησα το Πάσχα λόγω του ατυχήματος

πείτε όποιος ξέρει

Ζητα και τα διαφυγόντα κέρδη απο το στοίχημα γιατί δεν είχες όχημα να πας στο προποτζίδικο.

• Like 1

• Super Moderators
11 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

διάβαζα εδω https://www.spiliopouloslaw.com/ti-kai-poioi-diekdikoun  ε) Αποζημίωση λόγω στέρησης του οχήματος, από την χρήση ΤΑΞΙ ή την μίσθωση οχήματος,

αναρωτιέμαι αν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν το χρησιμοποίησα το Πάσχα λόγω του ατυχήματος

πείτε όποιος ξέρει

Πάντως αν σου συμβεί κάτι από την ανάποδη πλευρά της ιστορίας, μην μπεις μετά και ανοίξεις θέμα "μου ζητούν την Αρτα και τα Γιάννενα για το τίποτα - κρατάτε με"... 😛 

• Like 1
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

πείτε όποιος ξέρει

Εάν έχεις νομική κάλυψη  ζήτησε και μαγικά φίλτρα  που χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα στο κράτος των Πτολεμαίων 😉🤣

Εννοείται πως δέχεσαι. Πολλά σου έδωσαν. Ιδιως εάν επισκευάζεται τοπικά . 

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις πιο προσεκτικά αυτό που παραθέτεις.

Πρώτα από όλα γράφει ξεκάθαρα πως η αποζημίωση δεν αφορά απλώς τη μη χρήση του οχήματος, αφορά τα έξοδα για εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης όσο διάστημα επισκευαζόταν το δικό σου, θα πρέπει να αποδείξεις και ότι το αυτοκίνητο σου επισκευαζόταν για το συγκεκριμένο διάστημα, και ότι σε αυτό το διάστημα έκανες κάποια έξοδα (μίσθωση άλλου αυτοκινήτου, ταξί κτλ). Αλλά και να μπορέσεις να το αποδείξεις, μάλλον ως αστείο θα φανεί το ότι έκλεισες το αυτοκίνητο στο συνεργείο το Πάσχα για μια γρατζουνιά που ούτε καν φαίνεται.

Επίσης σε κάποιο σημείο λέει πως τα έξοδα αυτά μπορείς να τα ζητήσεις από το δικαστήριο, με ότι συνεπάγεται αυτό σε χρόνο και έξοδα.

Αν λοιπόν νομίζεις ότι αξίζει τον κόπο να κινηθείς δικαστικά, κάντο.

Νομίζει ότι απευθύνεται σε ανίδεους. 

1 ώρα πριν, redbullboy είπε

Η μικτή μπορεί να έχει απαλλαγή 700€, αν η γρατζουνιά είναι 300€ πώς ακριβώς θα την χρησιμοποιήσεις; Έτσι γράφετε απλά για να ανέβει το post count?

Φίλε μου το αν θα έχει απαλλαγή η όχι εξαρτάται από τη ζητάς και τη πληρώνεις εγώ πληρώνω 800€ το χρόνο για καινούριο αυτοκίνητο και δεν έχω καθόλου απαλλαγή! Ποσώς με ενδιαφέρει το post count αντίθετα με εσένα που χωρίς να είσαι ενημερωμένος γράφεις ότι να ναι, γεμίσαμε ξερολες του πληκτρολόγιου!

• Thanks 1

52 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

shutterstock_1114585001_224.jpg.876a5aaff003593ab82dd673e271acbd.jpg

Ε και να ξέρες πόσους τέτοιους γνωρίζω; 

Εδώ ένας τέρμα περίεργος (άρρωστος για μένα) βάζει την κοπέλα του να φοράει παντόφλες όταν μπαίνει για να μην βρωμίσει με τα παπούτσια τα πατάκια 🙃

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...