Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας ήχου.

darkcrystal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Οχι, βολευει toslink γιατι περναει bitstream DD, DTS στα logitech για 5.1 που κανουν το decode. Και εγω ετσι το κανω για παιχνιδια στην tv.

Aσε ρε εξυπνακια εσυ ,δοκιμασε πρωτα Sound BlasterX AE-5  και  ΑΕ-9 και μετα μιλα. Μην τυχων και δοκιμασεις μονο τη μια!

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Apostol. είπε

Γιατι? Για ανελυσε μας παρακαλω.

κοιτα  φιλε δεν ειμαι επαγγελματιας  

εγω  σαν απλος ανθρωπος  με καλυπτουν στον ηχο και σε ολα

ο καθενας εχει  την δικη του γνωμη και αποψη

1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε

δηλαδη εσυ τις  καρτες ηχου τις βλεπεις οτι δεν αξιζουν αυτο  μου  λες  τωρα?

Ναι ακριβως, εχουν καποια gimmick που δεν χργσιμευουν σε τιποτα, καλους προενισχυτες με καρτες ημιεπαγγελαμτικες δεν εχουν, δεν εχουν asio, δεν εχουν balanced. Πληρωνεις την υστεροφημια της sb που εχει πεθανει χρονια. Για οτιδηποτε σοβαρο ειναι για τα σκουπιδια. Αν θες να βγαλεις απλα ενα toslink οπως ο OP τοτε πραγματικα ειναι πεταμενα χρηματα.

4 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Οχι, βολευει toslink γιατι περναει bitstream DD, DTS στα logitech για 5.1 που κανουν το decode. Και εγω ετσι το κανω για παιχνιδια στην tv.

αυτό δε το είχα δοκιμάσει btw είχα και τα ηχεία και την AE-5 με optical τα είχα δοκιμάσει και με 3,5mm...αν όντως ισχύει τότε μπορεί να γλιτώσει και κάνα 50αρίκο ο φίλος

2 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

δηλαδη εσυ τις  καρτες ηχου τις βλεπεις οτι δεν αξιζουν αυτο  μου  λες  τωρα?

Φιλε σοβαρα τωρα ,να τις χαιρεσαι τις καρτουλες και γεια σου και χαρα σου που τις πηρες αλλα για την δουλεια που θελει την καρτα το παιδι που ανοιξε  το θεμα δεν χρειαζεται να προταθουν. Δεν αξιζει δλδ να δωσει τοσα λεφτα για να κανει την δουλεια που θελει αφου μπορει να την  κανει πολυ φθηνοτερα.

• Like 1

Μόλις τώρα, Tambas91 είπε

αυτό δε το είχα δοκιμάσει btw είχα και τα ηχεία και την AE-5 με optical τα είχα δοκιμάσει και με 3,5mm...αν όντως ισχύει τότε μπορεί να γλιτώσει και κάνα 50αρίκο ο φίλος

εχεις  την ΑΕ-5 σωστα??

38 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

την έδωσα φιλε και τα ηχεία γιατί με έλεγε pleba ο @akoinonitos.. με ανάγκασε και έδωσα 1k να πάρω soundbar

παντος εγω με τις  καρτες  ηχου  που εχω   ειμαι  υπερκαλυμενος σε  ολα τα πραγματα  απο εκει και μετα ο  καθενας  εχει ελευθερη αποψη να λέει  αυτο  που   θελει .. 

Για μενα  οι καρτες  ηχου  που εχω  στα παιχνιδια και στα  υπολοιπα  με εχουν καλυψει σε  ολα  τα  πραγματα.

16 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

παντος εγω με τις  καρτες  ηχου  που εχω   ειμαι  υπερκαλυμενος σε  ολα τα πραγματα  απο εκει και μετα ο  καθενας  εχει ελευθερη αποψη να λέει  αυτο  που   θελει .. 

Για μενα  οι καρτες  ηχου  που εχω  στα παιχνιδια και στα  υπολοιπα  με εχουν καλυψει σε  ολα  τα  πραγματα.

Να ρωτήσω τι ηχεία / ακουστικά έχεις? 

1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε

εχω  τα Dt990 pro  και τα akg 712 pro  φιλε  μου

Νταξει, καλά είσαι, τίμιες επιλογές . Περίμενα να ακούσω κάτι razer blackshark και τέτοια 😁

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Νταξει, καλά είσαι, τίμιες επιλογές . Περίμενα να ακούσω κάτι razer blackshark και τέτοια 😁

ειναι παρα  πολυ καλα ακουστικα  και με τις καρτες ηχου  που εχω  ειναι αψογα  ειδικα στο gaming.

23 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

αδερφέ μια συμβουλή θα σου δώσω και κρατα τη σα φυλαχτό... να προσεχεις τον @Herald και τον @akoinonitos όλο κατακρίνουν και χλευάζουν τις επιλογές μου το ίδιο θα κάνουν και με εσένα just sayin ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...