Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας ήχου.

darkcrystal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, Cubicolor είπε

εμενα  η μητρικη μου ειχε  θυρα  για οπτικη αλλα και  παλι καμια σχεση οταν εβαλα τις   Sound BlasterX AE-5  και  ΑΕ-9. ειτανε  νυχτα με  την μερα 

τότε έχει θέμα η μητρική σου στην onboard και σοβαρό πρόβλημα για να λες τεράστια διαφορά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου υποστηρίζει ψηφιακή έξοδο.

Υποψιάζομαι ότι έχει οπτική σε κάποιο από τα άλλα βύσμα (υπάρχει adaptor).

Δοκίμασε να επιλέξεις την ψηφιακή έξοδο και δες αν φαίνεται ένα κόκκινο λαμπάκι στο βάθος σε κάποια από τις υπέροχες για τα ηχεία.

Εναλλακτικά ίσως υποστηρίζει coaxial s/pdif. Υπάρχει adaptor και για αυτό.

Επεξ/σία από StavrosD

12 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου υποστηρίζει ψηφιακή έξοδο.

Η μητρική που ανέφερε ο TS δεν έχει ψηφιακή έξοδο. Συγκεκριμένα οι θύρες που έχει είναι οι παρακάτω, οπότε χρειάζεται άλλη κάρτα ήχου.

https://asset.msi.com/resize/image/global/product/product_2_20190708134634_5d22d8ba79663.png62405b38c58fe0f07fcef2367d8a9ba1/1024.png

• Like 1

1 ώρα πριν, Cubicolor είπε

οποτε οι καρτες ηχου ειναι ανωτερες σωστα?  

20 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Αδερφε ,μαθε πρωτα τα βασικα και μετα προτεινε κατι ,αν βαλει την καρτα που λες και της συνδεσει την οπτικη ινα ουτε το dac της καρτας θα χρησιμοποιηθει ουτε το amp.

Καλο θα ειναι αν δεν εχουμε εστω και τις βασικες γνωσεις πανω  σε κατι να μην κανουμε προτασεις,ποσο δε μαλλον οταν ειναι και ακριβες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alexcrx είπε

φιλε  μου δεν ανεφερα κατι ..το γνωριζω οτι αν συνδεσω την  καρτα ηχου με οπτικη  οτι δεν  θα  εχω  ουτε dac αλλα  ουτε  amp

απλα  εγω  ειπα  οτι με  τις  καρτες ηχου  που εχω οτι ειδα μεγαλες  και  τεραστιες  διαφορες με την  μητρικη..

Αλλα περα απο αυτο οταν  εγω  συνδεσα  την μητρικη  μου με  οπτικη ινα ανεφερα οτι ο ηχος απο  την  καρτα ηχου κτλ δεν συγκρινεται  με  την  οπτικη ινα μεσο μητρικης..

Αλλος ηχος αυτο ειπα..

Ειδικα η Αε-9 σε αλλο επιπεδο ηχου σε σχεση με την  οπτικη ινα μεσο μητρικης..

Επεξ/σία από Cubicolor

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

φιλε  μου δεν ανεφερα κατι ..το γνωριζω οτι αν συνδεσω την  καρτα ηχου με οπτικη  οτι δεν  θα  εχω  ουτε dac αλλα  ουτε  amp

απλα  εγω  ειπα  οτι με  τις  καρτες ηχου  που εχω οτι ειδα μεγαλες  και  τεραστιες  διαφορες με την  μητρικη..

Αλλα περα απο αυτο οταν  εγω  συνδεσα  την μητρικη  μου με  οπτικη ινα ανεφερα οτι ο ηχος απο  την  καρτα ηχου κτλ δεν συγκρινεται  με  την  οπτικη ινα μεσο μητρικης..

Αλλος ηχος αυτο ειπα..

Ειδικα η Αε-9 σε αλλο επιπεδο ηχου σε σχεση με την  οπτικη ινα μεσο μητρικης..

απο την καρτα ηχου η οπτικη ινα που πηγαινε?

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Herald είπε

Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? 

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxa πεθαινω

Στον φιλο που εχω σκαλωσει με τις creative εχω να πω οτι ειναι πεταμενα λεφτα, εχουν καποια features για gaming αλλα ολα αυτα ειναι παπατζες. Δεν συγκρινονται με μια καρτα dedicated πχ focurite κλπ. Δεν βγαζουν balanced δεν εχουν κανονικο asio δεν δεν δεν . Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. 

Και ναι οτι ηχο θα βγαλει η μητρικη μεσω toslink τον ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ηχο θα βγαλει και μια sb απο toslink.

Επεξ/σία από Apostol.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Με ολα αυτα που γραφεις βασικα.

τις  καρτες  ηχου τις εχεις??

Τις εχεις  δοκιμασει?

9 λεπτά πριν, Apostol. είπε

xaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxa πεθαινω

Στον φιλο που εχω σκαλωσει με τις creative εχω να παω οτι ειναι πεταμενα λεφτα, εχω καποια features για gaming αλλα ολα αυτα ειναι παπατζες. Δεν συγκρινονται με μια καρτα dedicated πχ focurite κλπ. Δεν βγαζουν balanced δεν εχουν κανονικο asio δεν δεν δεν . Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε. 

Και ναι οτι ηχο θα βγαλει η μητρικη μεσω toslink τον ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ηχο θα βγαλει και μια sb απο toslink.

δεν ειναι πεταμενα λεφτα  φιλε μου

Επεξ/σία από Cubicolor

@darkcrystal αδερφέ να σου κάνω μια ερώτηση... γιατί δε θες να συνδέσεις τα ηχεία σου με 3,5mm? αφού ούτος η άλλος θα δώσεις λεφτά να πάρεις κάρτα ήχου πάρε μια καλύτερη και βαλτά πάνω θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα απ ότι με οπτική ινα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

@darkcrystal αδερφέ να σου κάνω μια ερώτηση... γιατί δε θες να συνδέσεις τα ηχεία σου με 3,5mm? αφού ούτος η άλλος θα δώσεις λεφτά να πάρεις κάρτα ήχου πάρε μια καλύτερη και βαλτά πάνω θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα απ ότι με οπτική ινα

αυτο δεν ελεγα?? τοση ωρα??

Επεξ/σία από Cubicolor

Μόλις τώρα, Cubicolor είπε

τις  καρτες  ηχου τις εχεις??

Τις εχεις  δοκιμασει?

Εχεις σκαλωσει.Τι να δοκιμασω? δεν χρειαζεται να δοκιμασω ολες αυτες οι sb ειναι της σειρας, Καρτα που κοστιζει τοσα χρηματα χωρις balanced εξοδους και χωρις κανονικο asio ειναι για τα σκουπιδια. Μην μου πας κοντρα στον ηχο αστο.

1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε

αυτο δεν ελεγα?? τοση ωρα??

όχι... εσύ λες ότι άμα τα συνδέσεις με οπτική ακούγονται καλύτερα στην κάρτα ήχου πράγμα που δεν ισχύει...

• Like 2

2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Οχι, βολευει toslink γιατι περναει bitstream DD, DTS στα logitech για 5.1 που κανουν το decode. Και εγω ετσι το κανω για παιχνιδια στην tv.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...