Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Οχι δεν ασχολουμαι με πλεμπες

οκ σεβαστο κατανοητο..,

απλα ειναι η δικη σου αποψη

απλα η ΑΕ-5 και  ΑΕ-9  ειναι καλυτερες  γιατι  εχουν    καλυτερο  dac και   ανωτερο  amplier κτλ.

image.png.6631bc0306b17927974fa5d84c003325.png

Δημοσ.

Ψηφιακό σήμα είναι. 0 και 1. Με ότι και να το μεταφέρεις πάλι 0 και 1 θα είναι. Καλά σου λέει. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε

οκ σεβαστο κατανοητο..,

απλα ειναι η δικη σου αποψη

απλα η ΑΕ-5 και  ΑΕ-9  ειναι καλυτερες  γιατι  εχουν    καλυτερο  dac και   ανωτερο  amplier κτλ.

image.png.6631bc0306b17927974fa5d84c003325.png

Αδερφε ,μαθε πρωτα τα βασικα και μετα προτεινε κατι ,αν βαλει την καρτα που λες και της συνδεσει την οπτικη ινα ουτε το dac της καρτας θα χρησιμοποιηθει ουτε το amp.

Καλο θα ειναι αν δεν εχουμε εστω και τις βασικες γνωσεις πανω  σε κατι να μην κανουμε προτασεις,ποσο δε μαλλον οταν ειναι και ακριβες.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

για να δει διαφορα πρέπει να συνδέσει τα ηχεία με τα 3,5mm καλώδια που έχει (3 στον αριθμό μαύρο πράσινο πορτοκαλι)  τα ηχεία έχουν μέσα αυτά τα καλώδια

τώρα όπως πολύ σωστά λέει ο akoinonitos άμα για τον x,y λόγο θέλει ντε και καλά οπτική ίνα κατευθείαν πάνω στη motherboard με την κάρτα απλά πετάει 100 ευρώ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nickol-us είπε

Ποιά είναι η μητρική σου;

MSI B450M Pro-VDH Max. Δεν έχει optical line φίλε μου. Την οπτική την θέλω για να συνδέσω τα συγκεκριμένα ηχεία που έχω και όχι με jack.

11 λεπτά πριν, darkcrystal είπε

MSI B450M Pro-VDH Max. Δεν έχει optical line φίλε μου. Την οπτική την θέλω για να συνδέσω τα συγκεκριμένα ηχεία που έχω και όχι με jack.

Επειδή έχω ήδη πάνω την creative sound blaster audigy fx η οποία δεν έχει optical line για αυτό ψάχνω απλά μια άλλη καρτούλα να κάνω την σύνδεση που θέλω. Και βρήκα μια creative sound blaster z se να κάνω την δουλίτσα μου. 

1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Η on board δεν εχει θυρα  για οπτικη?

Αν εχει δεν εχει νοημα να αλλαξεις καρτα ηχου. Δεν θα σου προσφερει κατι.

Δεν έχει φίλε μου οπτική. Αλλιώς δεν θα άνοιγα κουβέντα.

Επεξ/σία από darkcrystal
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, darkcrystal είπε

Επειδή έχω ήδη πάνω την creative sound blaster audigy fx η οποία δεν έχει optical line για αυτό ψάχνω απλά μια άλλη καρτούλα να κάνω την σύνδεση που θέλω. Και βρήκα μια creative sound blaster z se να κάνω την δουλίτσα μου. 

Δεν έχει φίλε μου οπτική. Αλλιώς δεν θα άνοιγα κουβέντα.

Πας σε καποια φθηνη  επιλογη τοτε

https://www.skroutz.gr/s/17208765/Asus-Xonar-Se-Εσωτερική-PCI-Express-Κάρτα-Ήχου-5-1.html

https://www.skroutz.gr/s/310725/DeLock-Εξωτερική-Κάρτα-Ήχου-7-1-σε-Λευκό-χρώμα-61803.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/302190/LogiLink-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-7-1-UA0099.html

δεν σε ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της καρτας οσο το να περασεις απλα το ψηφιακο σημα στα ηχεια σου, η μετατροπη απο digital σε analog θα γινει απο το dac των Logitech

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Αδερφε ,μαθε πρωτα τα βασικα και μετα προτεινε κατι ,αν βαλει την καρτα που λες και της συνδεσει την οπτικη ινα ουτε το dac της καρτας θα χρησιμοποιηθει ουτε το amp.

Καλο θα ειναι αν δεν εχουμε εστω και τις βασικες γνωσεις πανω  σε κατι να μην κανουμε προτασεις,ποσο δε μαλλον οταν ειναι και ακριβες.

Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Herald είπε

Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? 

Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα συμφραζόμενα είναι ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ΑΕ9 και ΑΕ5.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα συμφραζόμενα είναι ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ΑΕ9 και ΑΕ5.

θελεις να στης  δειξω??

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Για δείξε

10 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Για δείξε

photo_2023-05-01_19-14-43.jpg

photo_2023-05-01_19-14-56.jpg

οριστε  φιλαρακι   ..

• Like 1
Δημοσ.

Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? 

Αχαχχαχαχχαχχαχαχχαχχχαχα

Χωρίς αστεία όμως. Αυτές εκτός από data 01 στέλνουν και 2. Αν δε η μουσική είναι καλής ποιότητας στέλνουν και 3 και 4.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thn είπε

Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? 

Αχαχχαχαχχαχχαχαχχαχχχαχα

Χωρίς αστεία όμως. Αυτές εκτός από data 01 στέλνουν και 2. Αν δε η μουσική είναι καλής ποιότητας στέλνουν και 3 και 4.

οποτε οι καρτες ηχου ειναι ανωτερες σωστα?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Cubicolor είπε

οποτε οι καρτες ηχου ειναι ανωτερες σωστα?  

Εμ αφού στο φως που είτε ανάβει είτε σβήνει βάζουν και έξτρα κατάσταση δεν είναι;

Πατέντα της κρεατιβε

Αν δεν έγινα αντιληπτός αδερφέ είμαι κάργα ειρωνικός.

Επεξ/σία από thn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...