akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, Cubicolor είπε εχεις δοκιμασει τις Sound BlasterX AE-5 και ΑΕ-9? Οχι δεν ασχολουμαι με πλεμπες
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Οχι δεν ασχολουμαι με πλεμπες οκ σεβαστο κατανοητο.., απλα ειναι η δικη σου αποψη απλα η ΑΕ-5 και ΑΕ-9 ειναι καλυτερες γιατι εχουν καλυτερο dac και ανωτερο amplier κτλ.
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Ψηφιακό σήμα είναι. 0 και 1. Με ότι και να το μεταφέρεις πάλι 0 και 1 θα είναι. Καλά σου λέει. Τζάμπα λεφτά θα δώσεις 5
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Cubicolor είπε οκ σεβαστο κατανοητο.., απλα ειναι η δικη σου αποψη απλα η ΑΕ-5 και ΑΕ-9 ειναι καλυτερες γιατι εχουν καλυτερο dac και ανωτερο amplier κτλ. Αδερφε ,μαθε πρωτα τα βασικα και μετα προτεινε κατι ,αν βαλει την καρτα που λες και της συνδεσει την οπτικη ινα ουτε το dac της καρτας θα χρησιμοποιηθει ουτε το amp. Καλο θα ειναι αν δεν εχουμε εστω και τις βασικες γνωσεις πανω σε κατι να μην κανουμε προτασεις,ποσο δε μαλλον οταν ειναι και ακριβες. 9 1
Tambas91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 για να δει διαφορα πρέπει να συνδέσει τα ηχεία με τα 3,5mm καλώδια που έχει (3 στον αριθμό μαύρο πράσινο πορτοκαλι) τα ηχεία έχουν μέσα αυτά τα καλώδια τώρα όπως πολύ σωστά λέει ο akoinonitos άμα για τον x,y λόγο θέλει ντε και καλά οπτική ίνα κατευθείαν πάνω στη motherboard με την κάρτα απλά πετάει 100 ευρώ 3
darkcrystal Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nickol-us είπε Ποιά είναι η μητρική σου; MSI B450M Pro-VDH Max. Δεν έχει optical line φίλε μου. Την οπτική την θέλω για να συνδέσω τα συγκεκριμένα ηχεία που έχω και όχι με jack. 11 λεπτά πριν, darkcrystal είπε MSI B450M Pro-VDH Max. Δεν έχει optical line φίλε μου. Την οπτική την θέλω για να συνδέσω τα συγκεκριμένα ηχεία που έχω και όχι με jack. Επειδή έχω ήδη πάνω την creative sound blaster audigy fx η οποία δεν έχει optical line για αυτό ψάχνω απλά μια άλλη καρτούλα να κάνω την σύνδεση που θέλω. Και βρήκα μια creative sound blaster z se να κάνω την δουλίτσα μου. 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Η on board δεν εχει θυρα για οπτικη? Αν εχει δεν εχει νοημα να αλλαξεις καρτα ηχου. Δεν θα σου προσφερει κατι. Δεν έχει φίλε μου οπτική. Αλλιώς δεν θα άνοιγα κουβέντα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από darkcrystal 1
akoinonitos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, darkcrystal είπε MSI B450M Pro-VDH Max. Δεν έχει optical line φίλε μου. Την οπτική την θέλω για να συνδέσω τα συγκεκριμένα ηχεία που έχω και όχι με jack. Επειδή έχω ήδη πάνω την creative sound blaster audigy fx η οποία δεν έχει optical line για αυτό ψάχνω απλά μια άλλη καρτούλα να κάνω την σύνδεση που θέλω. Και βρήκα μια creative sound blaster z se να κάνω την δουλίτσα μου. Δεν έχει φίλε μου οπτική. Αλλιώς δεν θα άνοιγα κουβέντα. Πας σε καποια φθηνη επιλογη τοτε https://www.skroutz.gr/s/17208765/Asus-Xonar-Se-Εσωτερική-PCI-Express-Κάρτα-Ήχου-5-1.html https://www.skroutz.gr/s/310725/DeLock-Εξωτερική-Κάρτα-Ήχου-7-1-σε-Λευκό-χρώμα-61803.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/302190/LogiLink-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-7-1-UA0099.html δεν σε ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα της καρτας οσο το να περασεις απλα το ψηφιακο σημα στα ηχεια σου, η μετατροπη απο digital σε analog θα γινει απο το dac των Logitech Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από akoinonitos 1
Herald Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, akoinonitos είπε Αδερφε ,μαθε πρωτα τα βασικα και μετα προτεινε κατι ,αν βαλει την καρτα που λες και της συνδεσει την οπτικη ινα ουτε το dac της καρτας θα χρησιμοποιηθει ουτε το amp. Καλο θα ειναι αν δεν εχουμε εστω και τις βασικες γνωσεις πανω σε κατι να μην κανουμε προτασεις,ποσο δε μαλλον οταν ειναι και ακριβες. Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5?
magictoboggan Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, Herald είπε Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα συμφραζόμενα είναι ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ΑΕ9 και ΑΕ5.
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Εγώ αυτό που κατάλαβα από τα συμφραζόμενα είναι ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ΑΕ9 και ΑΕ5. θελεις να στης δειξω??
magictoboggan Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Cubicolor είπε θελεις να στης δειξω?? Για δείξε
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Για δείξε 10 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Για δείξε οριστε φιλαρακι .. 1
thn Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? Αχαχχαχαχχαχχαχαχχαχχχαχα Χωρίς αστεία όμως. Αυτές εκτός από data 01 στέλνουν και 2. Αν δε η μουσική είναι καλής ποιότητας στέλνουν και 3 και 4.
Cubicolor Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, thn είπε Nαι αλλά δεν μας είπες, έχεις χρησιμοποιήσει AE9 και AE5? Αχαχχαχαχχαχχαχαχχαχχχαχα Χωρίς αστεία όμως. Αυτές εκτός από data 01 στέλνουν και 2. Αν δε η μουσική είναι καλής ποιότητας στέλνουν και 3 και 4. οποτε οι καρτες ηχου ειναι ανωτερες σωστα?
thn Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Cubicolor είπε οποτε οι καρτες ηχου ειναι ανωτερες σωστα? Εμ αφού στο φως που είτε ανάβει είτε σβήνει βάζουν και έξτρα κατάσταση δεν είναι; Πατέντα της κρεατιβε Αν δεν έγινα αντιληπτός αδερφέ είμαι κάργα ειρωνικός. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από thn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα