Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, somt είπε

Πρόσεξε τι γίνεται:

Πριν διαλέξω νόμισμα EUR και λογαριασμό αποστολής, μου δίνει και τις 3 επιλογές

Μόλις επιλέξω EUR και λογαριασμό, βγάζει μόνο το SHA

Έχεις δίκιο. Έβαλα στοιχεία και μου κάνει το ίδιο. Η πλάκα είναι ότι μπορώ να διαλέξω οποιοδήποτε άλλο νόμισμα και με αφήνει να επιλέξω sha, our κλπ Αλλά στο ευρώ έχει μόνο sha.

Κάτι παίζει σίγουρα....

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Αυτά οδηγούν στην μη αποπληρωμή του μισθώματος σύμφωνα με την σύμβαση.

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αφήνω τα υπόλοιπα στην κρίση σας, νομίζω πως ο OP έχει εικόνα για το τι πρέπει να κάνει πλέον.

Μα δεν εχεις δείξει καν κατι που να αναφέρει οτι δεν εχει γίνει αποληρωμή του μισθώματος. Εσυ θεωρείς οτι δεν έγινε. Περιμένω τα αντικιμενικα / υποκειμενικά κριτήρια της πλήρους πληρωμής.

Και για αυτό πριν σου ζήτησα Γνμδ ΕΑΠ, γιατι δεν ειναι κάτι που θα έγραφε ο αστικός κώδικας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορά σε κείμενο

Έχεις δίκιο. Έβαλα στοιχεία και μου κάνει το ίδιο. Η πλάκα είναι ότι μπορώ να διαλέξω οποιοδήποτε άλλο νόμισμα και με αφήνει να επιλέξω sha, our κλπ Αλλά στο ευρώ έχει μόνο sha.

Κάτι παίζει σίγουρα....

Λοιπόν από Alpha Bank φαίνεται να δουλεύει κανονικά, κάτι πρέπει να παίζει με την Πειραιώς.

image.png

Επεξ/σία από somt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skrobo είπε

Ερώτηση: μπορώ να πληρώσω το ενοίκιο μου με επιταγή;

Μπορείτε με IRIS,  ανέξοδα. Αν το ποσό δε, υπερβαίνει τα 500€ (ρώτησα πριν και τον άλλο κύριο που ψάχνει τρόπο για να κάνει την πληρωμή χωρίς απώλειες, αλλά δεν μου απάντησε), τότε μπορεί να γίνει και τμηματικά (500€ τη μια ημέρα και τα υπόλοιπα, την επόμενη). Όλα βεβαίως, κατόπιν ενημέρωσης του ιδιοκτήτη.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω γράψει ότι ο παραλήπτης δεν έχει IRIS και δεν θέλει να ασχοληθεί

Επεξ/σία από somt
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Μπορείτε με IRIS,  ανέξοδα. Αν το ποσό δε, υπερβαίνει τα 500€ (ρώτησα πριν και τον άλλο κύριο που ψάχνει τρόπο για να κάνει την πληρωμή χωρίς απώλειες, αλλά δεν μου απάντησε), τότε μπορεί να γίνει και τμηματικά (500€ τη μια ημέρα και τα υπόλοιπα, την επόμενη). Όλα βεβαίως, κατόπιν ενημέρωσης του ιδιοκτήτη.

πρέπει όμως και ο δικαιούχος να είναι στο IRIS.....αν δεν ειναι θα βγαλει μυνημα στη καταχωρηση και δεν προχωρα η εντολη...αυτο δοκιμασα σημερα και δεν προχωρησε (Πειραιως) ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, somt είπε

Έχω γράψει ότι ο παραλήπτης δεν έχει IRIS και δεν θέλει να ασχοληθεί

Να υποστεί το κόστος του εμβάσματος αλλιώς να τσακιζεται και να έρχεται να τα εισπρατει χερατα από εσένα σε μέρος, μέρα και ώρα που σε βολεύει 😕

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Να υποστεί το κόστος του εμβάσματος αλλιώς να τσακιζεται και να έρχεται να τα εισπρατει χερατα από εσένα σε μέρος, μέρα και ώρα που σε βολεύει 😕

Αυτό που λες δεν γίνεται εκτός κι αν δεν υπάρχει συμβόλαιο και τα χρήματα είναι μαύρα. Είναι υποχρεωτικό το ενοίκιο να καταβάλλεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη ή με επιταγή.

Δημοσ.

Κοίτα υπάρχουν και αντικειμενικοί λόγοι να μην έχει κάποιος IRIS. Σε μια γιαγιά ας πούμε τι να της πεις να κάνει. Άμα της πεις IRIS μπορεί να καλέσει την αστυνομία. Ή ο άλλος μπορεί να έχει συνδέσει το IRIS με άλλον λογαριασμό (σε έναν μπορείς)

Στην περίπτωση μου πρόκειται για εταιρεία εκμετάλλευσης του ακινήτου και μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν αγοράσει μια SIM να τη συνδέσουν με τον λογαριασμό τους να τελειώνουμε. Θα τους ξαναενοχλήσω.

Δημοσ.

Μα @Skrobo και εσύ! Προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις "λογική", "επιχειρήματα" και "αποδείξεις"! Εδώ οι άλλοι σου λένε αυτό που τους συμφέρει γιατί "έτσι" και δε σου φτάνει;!

Φίλε @somt, καλά κάνεις και το ψάχνεις και μπράβο σου, αυτό όμως θα πρέπει να γίνει με συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη ή την εταιρεία τέλος πάντων, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τις χρεώσεις της τράπεζάς τους. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, στείλε τα λεφτά με την επιλογή που έχεις. Θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου και θα βρείτε μία λύση. Μου έχει συμβεί με άλλες πληρωμές, όπου μου δώσανε απλά άλλο λογαριασμό για τον επόμενο μήνα.

Και δεν είναι ότι τους βάζεις λιγότερα λεφτά - στην τράπεζα θα φαίνεται:

Πίστωση: 400 Ευρώ Ενοίκιο

Χρέωση: 2 Ευρώ έξοδα τράπεζας για έμβασμα "Ενοίκιο".

Τα λεφτά σου τα έχουν πάρει. Η τράπεζά τους μετά τους χρεώνει προμήθεια.

Και σ'αυτούς που λένε να τους τα περάσεις από πριν: όταν πληρώνετε με κάρτα στο σουπερμάρκετ, τους ρωτάτε στο ταμείο πόσο είναι η προμήθεια της τράπεζας για το POS και τους βάζετε τα 2, 3, 5 λεπτά παραπάνω;

• Like 4
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, somt είπε

Στην περίπτωση μου πρόκειται για εταιρεία εκμετάλλευσης του ακινήτου και μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν αγοράσει μια SIM να τη συνδέσουν με τον λογαριασμό τους να τελειώνουμε. Θα τους ξαναενοχλήσω.

Το ότι έχουν λογαριασμό σε μια μόνο τράπεζα δεν σου κάνει εντύπωση;

4 λεπτά πριν, kiko33gr είπε

Και σ'αυτούς που λένε να τους τα περάσεις από πριν: όταν πληρώνετε με κάρτα στο σουπερμάρκετ, τους ρωτάτε στο ταμείο πόσο είναι η προμήθεια της τράπεζας για το POS και τους βάζετε τα 2, 3, 5 λεπτά παραπάνω;

Αν τον πάνε δικαστικά, με αυτό το επιχείρημα θα τους συντρίψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...