panagos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Οι ηλεκτρικές συσκευές πλέον κοστίζουν ακριβά. Κοιτάω και στην ουσία κάτω από 350€ δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο σε επώνυμο... Βλέπω κάτι finlux και κάτι heiner αλλά έχουν αντιπροσωπεία εδώ..? Είναι κάποιος επίσημος εισαγωγέας γιατί δεν βρίσκω κάτι... μήπως είναι όλα αυτά απλά εισαγωγές από κάθε κατάστημα.. Δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 300€ Θα ήθελα να έχει πρόγραμμα εντατικό στους 70° βαθμούς γιατί βρίσκω πολλά που έχουν 60°-65°. Έχετε να προτείνετε κάποιο? *45 γιατί είναι να μπει σε ντουλάπι είμαι σε ενοίκιο οπότε δεν θα ήθελα και φουλ εντοιχιζομενο
Allan-Wake Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Marketplace μεταχειρισμένα στο fb θα βρεις
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Ούτε finlux ούτε Heinner. Τα πρώτα είναι τουρκικά που παράγονται από ίδιες μονάδες παραγωγής με άλλες ονομασίες στο Brand. Δες από τα επώνυμα και για τα φθηνότερα μοντέλα τους. Καλή η πρόταση για μεταχειρισμένο εάν βέβαια πέσεις σε άτομο που δεν θα σου πουλήσει κάτι σκάρτο, επίσης σε τέτοια περίπτωση αναλαμβάνεις εσύ τα μεταφορικά.
panagos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε μεταχειρισμένο το φοβάμαι γιατί αν δεν έχει πρόβλημα δύσκολα θα το αλλάξει κάποιος. Ένα που έχω βρει είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/17062341/Indesit-DSFO-3T224-C-Ελεύθερο-Πλυντήριο-Πιάτων-για-10-Σερβίτσια-Π45xY85εκ-Λευκό.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και 2ο πάλι της indesit αυτό από Σκρουτζ(και φαντάζομαι θα είναι παραεισαγωγη οπότε δεν θα έχει εγγύηση αντιπροσωπείας)τ στα άλλα μαγαζιά ανεβαίνουν ραγδαία οι τιμές https://www.skroutz.gr/s/19143843/Indesit-DSFE-1B10-Ελεύθερο-Πλυντήριο-Πιάτων-για-10-Σερβίτσια-Π45xY85εκ-Λευκό.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Τους λείπει κάτι που δεν έχω προσέξει? Λένε για το εντατικό ότι είναι στου 65 βάθους και όχι στους 70. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά? Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από panagos89 Πρόσθεση κειμένου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα