Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα, απ' ότι έχω καταλάβει αρκετά άτομα εδώ είναι κοσμογυρισμενα και ταξιδεύουν συχνά η και μένουν εκτός, έχω ένα πρόβλημα ,σχετικά χαζό αλλά μου την έχει δώσει. Με λίγα λόγια είχα από νεαρή ένα μπρελόκ με το δεινόσαυρακι Yoshi του γνωστού σούπερ Μάριο το οποίο είχα την έξυπνη ιδέα να έχω κρεμασμένο στο backpack όπου και έκανε φτερά. Για 10 χρόνια δεν κατάφερα να βρω άλλο, πέραν κάποιων εξαιρέσεων που άγγιζαν τα 40€ που είναι κάπως γελοίο. Τυχαίνει τώρα,ίσως λόγω της ταινίας, να έχουν κυκλοφορήσει Αγγλία, ΗΠΑ τέτοια μπρελόκ , μόνο που παραγγελία δεν μπορώ να κάνω στην Ελλάδα από αυτές τις χώρες λόγω πολιτικής των μαγαζιών αυτών. Τυχαίνει λοιπόν να κανονίσω ταξίδι ζωής προς Νέα Υόρκη που τυχαίνει να έχει κάποια καταστήματα της αλυσίδας που το φέρνει, και μια βδομάδα πριν πετάξω γίνεται αυτό sold out με μόνη επιλογή παραγγελία να μου το φέρουν. Κάνω απόπειρα η οποία αποβαίνει άκαρπη καθώς δεν δέχονται billing address εκτός ΗΠΑ και προφανώς εμένα όλα τα στοιχεία είναι εκτός ΗΠΑ. Απευθύνομαι με μειλ στα κεντρικά τους,δεν παρέχουν δυνατότητα να κάνω παραγγελία και να το παραλάβω από ένα κατάστημα αυτοπροσώπως. Κοινώς, η επιλογή μου είναι απλά να πάω σε καταστήματα που απέχουν μισή με μία ώρα τουλάχιστον από το Airbnb μου ,τα οποία μου δείχνει ότι δεν μπορώ να κάνω παραλαβή άρα οριακά παίζει να τους έχει τελειώσει, και να ρωτήσω μηηηπως και έχουν κανένα. Θα με σκοτώσει ο συνταξιδιώτης και θα ζει και δίκιο αλλά παιδιά πικραθηκα, μόλις το είδα χάρηκα ,ήθελα επιτόπου να κάνω κράτηση αλλά γίνεται με όριο μια εβδομάδα και δεν είχε νόημα να το κάνω νωρίτερα και τώρα έπεσαν να το πάρουν όλοι. Μονή λύση? Παραγγελία κατά οίκον , μόνο που δεν μπορώ να πληρώσω γιατί δεν έχω billing address ΗΠΑ. Οπότε, ζητώ βοήθεια ,αν υπάρχει κάποια άλλη λύση που να μην με γονατίσει οικονομικά (μου πρότειναν εταιρείες αποστολής δεμάτων που όμως έχουν ελάχιστη χρέωση στο θεό ) η , αν κάποιος έχει την υπέρτατη καλή διάθεση, και μένει εκεί τριγύρω (Νέα Υόρκη, Κουίνς) και θέλει να το παραγγείλει και να μου το δώσει, προφανώς από κοντά σε λίγες μέρες που φτάνω 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, spooker είπε

Και εγω για αυτό ρώτησα, μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην βρίσκει.. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Hello! Τελικά δεν πήρα ένα αλλά 2 μπρελόκ! Έτσι για την αλήτεια :) παιδια, από αλι δεν έκανα παραγγελία γιατί είμαι άσχετη από αλι και φοβάμαι τελωνεία και μπερδέματα καθώς επίσης ήθελα να είμαι και όμορφο μπρελόκ ,λογικά κάτι ορίτζιναλ. Από ebay έτσι όπως έχει γίνει δεν με συμφέρει είτε λόγω τελωνείου είτε λόγω μεταφορικών. Κατάφερα όμως και έκανα 1 παραγγελία από το ebay και να μου τη στείλουν στο Airbnb μου και με βοήθησε και ενας άνθρωπος που έχει παρε δώσε με Αμερική να κάνω παραγγελία μέσω εκείνου και μετά του έδωσα το ποσό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...