Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω δέχεται ελληνική και ναι, θα χρειαστείς μόνο για την εγγραφή/πληρωμή να χρησιμοποιήσεις κάποιο vpn. Υπάρχουν σχετικά θέματα στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτηση να διαβάσεις λεπτομέρειες, εγώ λόγω νόβα έχω να κάνω την διαδικασία από πέρσι. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν πάρω από κάποιον το EON smart box (ΧΩΡΙΣ συνδρομή) θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω σαν ένα απλό smart box για YouTube κτλ.

Δημοσ.

Android box ειναι ουσιαστικα. Το μονο που δεν ξερω ειναι αν εχει γινει διακοπη συμβολαιου, αν με καποιο τροπο το κλειδωνουν. Αν μπορει αυτος που εχει το smartbox να δει πχ Youtube, τοτε ναι μπορεις κι εσυ.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 29/4/2023 στις 3:46 ΜΜ, ksessalonikios είπε

Άμα θες μόνο για euro league φτιάχνεις τουρκικό λογαριασμό στο euroleague tv και σου βγαίνει κανα 20ρικο το χρόνο και την απολαμβάνεις με καλύτερη εικόνα και χωρίς διαφημίσεις να σου πετάγονται κάθε τρεις και λίγο την ώρα του αγώνα 

Μπλαστ φρομ δε παστ. Παιδιά αυτό ισχύει ακόμα; Μπορείτε να δώσετε κάποια οδηγία; (σόρυ για το οφτοπικ). Κι εγώ για ευρωλιγκα ψάχνω και η μόνη... "προσφορά" της Nova είναι αυτή στο app:

IMG_20240113_234805.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rebirth είπε

Μπλαστ φρομ δε παστ. Παιδιά αυτό ισχύει ακόμα; Μπορείτε να δώσετε κάποια οδηγία; (σόρυ για το οφτοπικ). Κι εγώ για ευρωλιγκα ψάχνω και η μόνη... "προσφορά" της Nova είναι αυτή στο app:

IMG_20240113_234805.jpg

Μπες αλλου σε άλλο φόρουμ να δεις πόσο γκρινιάζουν για την φανταστική ποιότητα στα αθλητικά.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Μπες αλλου σε άλλο φόρουμ να δεις πόσο γκρινιάζουν για την φανταστική ποιότητα στα αθλητικά.

Εκανα την... παράκαμψη μέσω Τουρκίας και λειτουργεί κανονικά το Euroleague TV. 18,3 ευρώ τον χρόνο! Θενκς! 

Δημοσ.
Στις 14/1/2024 στις 2:15 ΠΜ, tilaverboy είπε

ποιοτητα θεασης μεσω desktop/laptop εννοεις; μονο σε nova ή και σε nova και cosmote ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...