toyo73 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Αν θέλουν βγάζουν τους πάντες εκτος αυτές οι 2 γιατί αν βγάλουν κονσόλες φορητές έσβησαν οι άλλοι. Να δούμε τώρα που βγάζει η Intel νέους επεξεργαστές για φορητές κονσόλες αν γίνει κάτι. Αν συνεργαστεί Sega με Atari θα γίνει πανικός φίλε, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Απλά ακόμα και στα video games υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα. Oι πεθαμενοι δεν συνεργαζονται.Παει πεθαναν 3ημερα, 9μερα, 40μερα.Θεος συν χωρεσων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, toyo73 είπε Oι πεθαμενοι δεν συνεργαζονται.Παει πεθαναν 3ημερα, 9μερα, 40μερα.Θεος συν χωρεσων. Τους πέθαναν εννοείς. Αλλιώς δεν ξέρεις την ιστορία καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Οι άλλες έβγαζαν games όταν η nintendo ακόμα πάλευε να πάρει το Tetris από τους Ρώσους φίλε. Είχαν δις δολάρια όταν η nintendo ήταν μωρό ακόμα. Έτσι πάνε αυτά αλλάζουν είτε προς το καλό είτε προς το κακο. Για εμένα οι μεγαλύτερες εταιρίες ιστορικά στο gaming ειναι η Commodore, Sega και Atari. Μεγάλη και η nintendo τώρα φυσικά πολύ μεγάλη, παίζει μπάλα μόνη της γιατι δεν τόλμησε κανένας να την ρίξει( ούτε θα τολμήσει). 38 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Οι άλλες έβγαζαν games όταν η nintendo ακόμα πάλευε να πάρει το Tetris από τους Ρώσους φίλε. Είχαν δις δολάρια όταν η nintendo ήταν μωρό ακόμα. Έτσι πάνε αυτά αλλάζουν είτε προς το καλό είτε προς το κακο. Για εμένα οι μεγαλύτερες εταιρίες ιστορικά στο gaming ειναι η Commodore, Sega και Atari. Μεγάλη και η nintendo τώρα φυσικά πολύ μεγάλη, παίζει μπάλα μόνη της γιατι δεν τόλμησε κανένας να την ρίξει( ούτε θα τολμήσει). Πολλοί τόλμησαν και όλοι έφαγαν τα μούτρα τους. Τους έπαιρνε τα σώβρακα με σαφώς υποδεέστερα μηχανήματα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2023 από Bourdoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 57 minutes ago, Boubis1411 said: Τους πέθαναν εννοείς. Αλλιώς δεν ξέρεις την ιστορία καλά Ποιος το έκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ποιος το έκανε? Το σύστημα τι ποιος; κλίκα είναι όλα, ακόμα δεν το κατάλαβες εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Just now, Boubis1411 said: Το σύστημα τι ποιος; κλίκα είναι όλα, ακόμα δεν το κατάλαβες εσύ; Ποιο είναι αυτό το σύστημα? Και γιατί δεν πέθαναν τη Nintendo για παράδειγμα? Ήταν βύσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, NickTG είπε Ποιο είναι αυτό το σύστημα? Και γιατί δεν πέθαναν τη Nintendo για παράδειγμα? Ήταν βύσμα? ε σκεψου και εσυ κατι-ΟΛΑ ΕΓΩ θα στα λεω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 4 minutes ago, Boubis1411 said: ε σκεψου και εσυ κατι-ΟΛΑ ΕΓΩ θα στα λεω ? Δεν έχεις πει και τίποτα η αλήθεια είναι αλλά ΟΚ, γιατί να στο χαλάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, Boubis1411 είπε ε σκεψου και εσυ κατι-ΟΛΑ ΕΓΩ θα στα λεω ? Ναι τα θέλουμε χαρτί και καλαμάρι γιατί εμείς δεν τα ξέρουμε. Για λέγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HydroAVZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 30/4/2023 στις 8:42 ΠΜ, Boubis1411 είπε Ναι δεν έχω παίξει γιατί δεν μου άρεσε κάτι εκτός από το Mario το 1984 στο atari μου. Την κονσόλα φυσικά την έχω δοκιμάσει και ειναι κορυφή. Μήπως ήρθε η ώρα να παίξεις όσα ανέφερα παραπάνω…; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, HydroAVZ είπε Μήπως ήρθε η ώρα να παίξεις όσα ανέφερα παραπάνω…; Μπα όχι δεν αλλάζω γνώμη.... Θα αράξω να βάλω στην Amiga 500 New Zeland story να ΓΟΥΣΤΆΡΩ Legend να μυρίσει το σπίτι 90s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα