Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Οντως πολυ ενδιαφερον αν παιζει ανετα eggns emulator κτλ θα ειναι εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 hour ago, isaias1983 said: Με αυτά τα specs κ τιμή γύρω θα 1000€ θα κάνει πάταγο... Θα εξαφανίσει το steam κ όλες τα υπόλοιπα handheld... Απλά ας μη κάνουμε πολλά όνειρα για τιμή κάτω από 1000€... Ας είμαστε ειλικρινείς... Με τιμή στο χιλιάρικο αυτό που θα εξαφανίσει κυρίως θα είναι οι πωλήσεις του. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Η απουσία trackpad σε σχέση με το deck κ σε αυτή την τιμή είναι πάντως μεγάλη υπόθεση για συγκεκριμένα games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anretal Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, rodosf1 είπε Η απουσία trackpad σε σχέση με το deck κ σε αυτή την τιμή είναι πάντως μεγάλη υπόθεση για συγκεκριμένα games. Χρησιμοποιώ τα track pad ελάχιστα. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Η τιμή του ακούγετε για 699 δολάρια πώς φτάσαμε να λέμε ότι θα κάνει 1000. Ευρώ για παράδειγμα οι 4070 είχαν msrp 599 και Ελλάδα βρίσκεις στα 650 . Πιστεύω θέλω να πιστεύω δλδ 799 Ελλάδα . Άσε που όταν σκέφτομαι Diablo 4 στο Ally μου τρέχουν τα σάλια Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από anretal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nekrik Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, anretal είπε Χρησιμοποιώ τα track pad ελάχιστα. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Η τιμή του ακούγετε για 699 δολάρια πώς φτάσαμε να λέμε ότι θα κάνει 1000. Ευρώ για παράδειγμα οι 4070 είχαν msrp 599 και Ελλάδα βρίσκεις στα 650 . Πιστεύω θέλω να πιστεύω δλδ 799 Ελλάδα . Άσε που όταν σκέφτομαι Diablo 4 στο Ally μου τρέχουν τα σάλια Θέλω να πιστεύω ότι μόλις δωθεί στην αγορά και ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία του, αν φυσικά έχει 699$, ίσως το βρίσκουμε κοντά στα 750€ από έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 εδω κοιταω να εχω μεγαλυτερο μονιτορ, να παω να δωσω ενα σκασμο λ7 (που δεν εχω) για να στραβωθω αστο δεν πειραζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HydroAVZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Πιστεύω κυριαρχούν τα κινητά εδώ και καμιά 10 χρόνια στο φορητό Gaming. Μόνο η nintendo την παλεύει στο φορητό αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. ‘Οσο υπάρχει Zelda,Mario, Pokemon, Kirby, Donkey Kong, Xenoblade, Octopath και τόσες άλλες αποκλειστικότητες i guess….. 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, HydroAVZ είπε ‘Οσο υπάρχει Zelda,Mario, Pokemon, Kirby, Donkey Kong, Xenoblade, Octopath και τόσες άλλες αποκλειστικότητες i guess….. 😜 Ναι ναι ισχύει αυτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει επίθεση η atari H Sega... Θα δούμε φίλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HydroAVZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ναι ναι ισχύει αυτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει επίθεση η atari H Sega... Θα δούμε φίλος. Μακάρι φίλε να κάνουν μιας και μιλάμε για εταιρείες με πάρα πολύ σοβαρό lagacy… Θα βλέπαμε ωραία πράγματα…! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 3 hours ago, Boubis1411 said: Ναι ναι ισχύει αυτό αλλά δεν ξέρω αν κάνει επίθεση η atari H Sega... Θα δούμε φίλος. Τι επίθεση ακριβώς να κάνουν αυτές οι 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, NickTG είπε Τι επίθεση ακριβώς να κάνουν αυτές οι 2? Αν θέλουν βγάζουν τους πάντες εκτος αυτές οι 2 γιατί αν βγάλουν κονσόλες φορητές έσβησαν οι άλλοι. Να δούμε τώρα που βγάζει η Intel νέους επεξεργαστές για φορητές κονσόλες αν γίνει κάτι. 2 ώρες πριν, HydroAVZ είπε Μακάρι φίλε να κάνουν μιας και μιλάμε για εταιρείες με πάρα πολύ σοβαρό lagacy… Θα βλέπαμε ωραία πράγματα…! Αν συνεργαστεί Sega με Atari θα γίνει πανικός φίλε, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Απλά ακόμα και στα video games υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 9 minutes ago, Boubis1411 said: Αν θέλουν βγάζουν τους πάντες εκτος αυτές οι 2 γιατί αν βγάλουν κονσόλες φορητές έσβησαν οι άλλοι. Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HydroAVZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Αν θέλουν βγάζουν τους πάντες εκτος αυτές οι 2 γιατί αν βγάλουν κονσόλες φορητές έσβησαν οι άλλοι. Να δούμε τώρα που βγάζει η Intel νέους επεξεργαστές για φορητές κονσόλες αν γίνει κάτι. Αν συνεργαστεί Sega με Atari θα γίνει πανικός φίλε, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Απλά ακόμα και στα video games υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα. 1) Αν μιλαμε για φορητότητα μονο η nintendo ούτως η άλλως είναι υπολογίσημος αντίπαλος. 2) Καιρός ηταν να μπεί στο παιχνίδι, ήδη άργησε πιστέυω. Αν και ARM και nvidia ήδη έχουν κάνει σοβαρά πράγματα. 3) Και που σεν υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα ; Αλλα σίγουρα αν μπούν στη φάση μόνο κέρδος ειναι για εμάς τους gamer…! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, NickTG είπε Γιατί? Γιατί είναι κολοσσοί ( όχι της Ρόδου) 2 ώρες πριν, HydroAVZ είπε 1) Αν μιλαμε για φορητότητα μονο η nintendo ούτως η άλλως είναι υπολογίσημος αντίπαλος. 2) Καιρός ηταν να μπεί στο παιχνίδι, ήδη άργησε πιστέυω. Αν και ARM και nvidia ήδη έχουν κάνει σοβαρά πράγματα. 3) Και που σεν υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα ; Αλλα σίγουρα αν μπούν στη φάση μόνο κέρδος ειναι για εμάς τους gamer…! Η nintendo στα μωρά έως 12 ετών. 12 ετών με 72 ετών δεν παίζει κανένας μπάλα. Υπάρχει ψωμί στη αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 hours ago, Boubis1411 said: Αν θέλουν βγάζουν τους πάντες εκτος αυτές οι 2 γιατί αν βγάλουν κονσόλες φορητές έσβησαν οι άλλοι. Αν συνεργαστεί Sega με Atari θα γίνει πανικός φίλε, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Απλά ακόμα και στα video games υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα. FYI και η Sega και η Atari στο παρελθόν είχαν βγάλει φορητές κονσόλες αντιμέτωπες απέναντι στο Gameboy της Nintendo και δεν έσβησαν κανέναν και τίποτα, εκτός βέβαια από τις ίδιες τις μπαταρίες τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα