Titos301 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Καλησπερα, πριν λιγο με πηρε συγγενικο μου προσωπο που του ειχαν φτιαξει ενα εταιρικο mail, οπως μου το περιεγραψε εννοει κατι του στυλ: [email protected] μεχρι τωρα χρησιμοποιουσε δικο του gmail και τωρα θελει να συνδεθει και να χρησιμοποιει αυτο που φαινεται το ονομα της εταιριας, αυτο που θελω να ρωτησω επειδη και εγω ειμαι ασχετος με αυτα που πρεπει να μπει για να συνδεθει; πχ στο gmail μπαινουμε gmail.com, με τετοια εμειλ υπαρχει καποια ιστοσελιδα ; ευχαριστω
l3ft3r1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Θα τον καθοδηγήσει το IT support της companyName από που θα το βλέπει. Συνήθως είναι exchange λογαριασμοί που τους στήνεις σε outlook, ενδεχομένως και στο outlook.office.com/mail. 1
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, Titos301 είπε Καλησπερα, πριν λιγο με πηρε συγγενικο μου προσωπο που του ειχαν φτιαξει ενα εταιρικο mail, οπως μου το περιεγραψε εννοει κατι του στυλ: [email protected] μεχρι τωρα χρησιμοποιουσε δικο του gmail και τωρα θελει να συνδεθει και να χρησιμοποιει αυτο που φαινεται το ονομα της εταιριας, αυτο που θελω να ρωτησω επειδη και εγω ειμαι ασχετος με αυτα που πρεπει να μπει για να συνδεθει; πχ στο gmail μπαινουμε gmail.com, με τετοια εμειλ υπαρχει καποια ιστοσελιδα ; ευχαριστω Από τη στιγμή που είναι εταιρικό μιλάει με την επιχείρηση και το τμήμα μηχανογράφησης. Αν δώσουν πρόσβαση για να βλέπει τα εμαιλ σε κινητή συσκευή, εκτός του εταιρικού δικτύου είναι κάτι που θα το κάνουν οι ίδιοι. Σε κινητές συσκευές, κινητό τηλέφωνο επιλέγει η μηχανογράφηση τον client. Σε κινητή συσκευή, φορητός υπολογιστής συνήθως γίνεται σε Microsoft Outlook. Στην εκδοχή που αναφέρεις (με την πλατφόρμα Gmail) θα μπορούσε να γίνει αν ήταν καθαρά δικό του το domain κλπ κλπ Μφχ 1
Titos301 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε Θα τον καθοδηγήσει το IT support της companyName από που θα το βλέπει. Συνήθως είναι exchange λογαριασμοί που τους στήνεις σε outlook, ενδεχομένως και στο outlook.office.com/mail. 2 αδερφια ειναι ουσιαστικα, δεν εχουν τμημα it, απο οτι καταλαβα το ειχανε φτιαξει πριν καμποσα χρονια και απλα τωρα θελει να εγκαταλειψει το προσωπικο mail (αυτο εδινε μεχρι τωρα στους πελατες) και να δινει το "Εταιρικο" που ειναι πιο επισημο, οκ θα προσπαθησω να δω αν συνδεεται απο τη διευθυνση π μ εδωσες ευχαριστω 3 λεπτά πριν, kormos είπε Από τη στιγμή που είναι εταιρικό μιλάει με την επιχείρηση και το τμήμα μηχανογράφησης. Αν δώσουν πρόσβαση για να βλέπει τα εμαιλ σε κινητή συσκευή, εκτός του εταιρικού δικτύου είναι κάτι που θα το κάνουν οι ίδιοι. Σε κινητές συσκευές, κινητό τηλέφωνο επιλέγει η μηχανογράφηση τον client. Σε κινητή συσκευή, φορητός υπολογιστής συνήθως γίνεται σε Microsoft Outlook. Στην εκδοχή που αναφέρεις (με την πλατφόρμα Gmail) θα μπορούσε να γίνει αν ήταν καθαρά δικό του το domain κλπ κλπ Μφχ δεν υπαρχει τμημα μηχανογραφησης δυστυχως απο οτι καταλαβα το εφτιαξα πριν πολλα χρονια και τωρα θελουν να αλλαξουν σε αυτο που ειναι πιο επισημο ενω αυτο που χρησιμοποιουν μεχρι τωρα ειναι το δικο τους προσωπικο, οκ ευχαριστω θα δοκιμασω μεσω outlook
verylife78 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 συνηθως αν ηρθε παρεα με μια σελιδα ξερει τις λεπτομερεις η εταιρεια που εχει το hosting... οσο γενικα μας τα λες τοσο γενικα απανταμε 1
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, Titos301 είπε 2 αδερφια ειναι ουσιαστικα, δεν εχουν τμημα it, απο οτι καταλαβα το ειχανε φτιαξει πριν καμποσα χρονια και απλα τωρα θελει να εγκαταλειψει το προσωπικο mail (αυτο εδινε μεχρι τωρα στους πελατες) και να δινει το "Εταιρικο" που ειναι πιο επισημο, οκ θα προσπαθησω να δω αν συνδεεται απο τη διευθυνση π μ εδωσες ευχαριστω δεν υπαρχει τμημα μηχανογραφησης δυστυχως απο οτι καταλαβα το εφτιαξα πριν πολλα χρονια και τωρα θελουν να αλλαξουν σε αυτο που ειναι πιο επισημο ενω αυτο που χρησιμοποιουν μεχρι τωρα ειναι το δικο τους προσωπικο, οκ ευχαριστω θα δοκιμασω μεσω outlook Λοιπόν όπως ήδη αναφέρθηκε χρειάζονται ποιό ολοκληρωμένα δεδομένα Αν έχουν domain name σίγουρα έχουν και hosting για να φιλοξενούν το όνομα. Εφόσον ισχύει αυτό τότε υπάρχει τρόπος μέσω web να βλέπουν το email τους μέσω web ή να το setάρουν σε υπολογιστή (με Outlook) ή σε κινητές συσκευές. Είναι πλέον ποιό απλά τα δεδομένα. 1
Titos301 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 24 λεπτά πριν, verylife78 είπε συνηθως αν ηρθε παρεα με μια σελιδα ξερει τις λεπτομερεις η εταιρεια που εχει το hosting... οσο γενικα μας τα λες τοσο γενικα απανταμε οκ θα ρωτησω αν το ειχαν και σελιδα 15 λεπτά πριν, kormos είπε Λοιπόν όπως ήδη αναφέρθηκε χρειάζονται ποιό ολοκληρωμένα δεδομένα Αν έχουν domain name σίγουρα έχουν και hosting για να φιλοξενούν το όνομα. Εφόσον ισχύει αυτό τότε υπάρχει τρόπος μέσω web να βλέπουν το email τους μέσω web ή να το setάρουν σε υπολογιστή (με Outlook) ή σε κινητές συσκευές. Είναι πλέον ποιό απλά τα δεδομένα. οτι ξερω μεχρι στιγμη σας λεω, μαλλον ιστοσελιδα (τουλαχιστον ενεργη) δεν νομιζω οτι εχουν αυτο σημαινει οτι αν προσπαθησω να μπω απο microsoft outlook υπαρχει ενδεχομενο να μην μπαινει; και αν δεν μπαινει μπορω εγω να κανω κατι με τα λιγα που ξερω ή πρεπει να το δει ειδικος; και ο ειδικος τι θα χρειαζεται να κανει ωστε να δουλεψει, για να τους πω να εχουν στο μυαλο τους τι παιζει γι αυτο ρωταω
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, Titos301 είπε οκ θα ρωτησω αν το ειχαν και σελιδα οτι ξερω μεχρι στιγμη σας λεω, μαλλον ιστοσελιδα (τουλαχιστον ενεργη) δεν νομιζω οτι εχουν αυτο σημαινει οτι αν προσπαθησω να μπω απο microsoft outlook υπαρχει ενδεχομενο να μην μπαινει; και αν δεν μπαινει μπορω εγω να κανω κατι με τα λιγα που ξερω ή πρεπει να το δει ειδικος; και ο ειδικος τι θα χρειαζεται να κανει ωστε να δουλεψει, για να τους πω να εχουν στο μυαλο τους τι παιζει γι αυτο ρωταω Αρχικά μάθε αν υπάρχει τα παρακάτω ενεργά ακόμα (άσχετα αν έχουν ιστοσελίδα ή όχι) Hosting/Server Domain name 1
Titos301 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 20 λεπτά πριν, kormos είπε Αρχικά μάθε αν υπάρχει τα παρακάτω ενεργά ακόμα (άσχετα αν έχουν ιστοσελίδα ή όχι) Hosting/Server Domain name σε περιπτωση που δεν ξερει καν τι ειναι αυτα κτλ αρα κατα πασα πιθανοτητα δεν πληρωνονται οι συνδρομες για να διατηρηθουν τι γινεται;
kormos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 30 λεπτά πριν, Titos301 είπε σε περιπτωση που δεν ξερει καν τι ειναι αυτα κτλ αρα κατα πασα πιθανοτητα δεν πληρωνονται οι συνδρομες για να διατηρηθουν τι γινεται; Αν πχ το όνομα τους ήταν το example.com τότε θα ξέρουν αν κάπου πληρώνουν μια συνδρομή. Αν δεν πληρώνουν πουθενά τίποτα το ποιό πιθανό είναι να έχει αποδεσμευτεί. Για ευνόητους λόγους αν θες και υπάρχει το domain στείλε μου ένα μήνυμα (κατ εξαίρεση, μιας και προτιμώ όλα να είναι ανοιχτά για όλους) να δω τι ισχύει και τί όχι και να σου απαντήσω Μφχ 1
gorge18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Συνήθως ειναι ενα του στυλ webmail.onoma.gr ή onoma.gr:2095 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα