Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Γιατί στο "μικι μαου" που είχε βγει κάποτε, είχαν έρθει στον πλανήτη σε προιστορική περίοδο. 😛

Beast Wars: Transformers - Wikipedia

Τώρα κάπως έπρεπε να το κάνουν να φαίνεται cool και "μοντέρνο". 

Ρε συ κοντεψα να πνιγω! Νομιζα οτι ακουσα τη φωνη της μανας μου πριν 40 χρονια: "Παλι μικι μαου διαβαζεις;"

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexzzz είπε

Και που να δεις τι είχαν γίνει όταν υπήρχαν μόνο μονο μονοκύτταροι οργανισμοί

ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΑ

ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΥΡΗΝΑ

intel166mmx.jpg

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω την απορία πχ  εκεί που είσαι μεταμφιεσμένος σε γοριλίνα γυαλίσεις σε κάποιον αληθινό γορίλα και σε κυνηγάει να σου κάνει τα ακατονόμαστα τι κάνεις, σπας τον ρόλο ή το πας μέχρι τέλους;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pcos είπε

παιδια δε ξερω τι λετε εσεις, εμενα με αρεσε!

και ποιο πολυ το θηλυκο bot :wub:

( το οποιο για καποιο λογο εχει μεμε, λες και ειναι θηλαστικο)

Για να ξεχωρίζει απ' τ΄ αγοράκια  για πλέον το ροζάκι δεν βοηθάει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Εγώ πάλι έχω την απορία πχ  εκεί που είσαι μεταμφιεσμένος σε γοριλίνα γυαλίσεις σε κάποιον αληθινό γορίλα και σε κυνηγάει να σου κάνει τα ακατονόμαστα τι κάνεις, σπας τον ρόλο ή το πας μέχρι τέλους;

Είμαι σίγουρος ότι θυμήθηκες αυτη την σκηνή με τους γορίλες στο trading places (Eddie Murphy, Dan Aykroyd)
Best Trading Places Train Scene GIFs | Gfycat

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η ταινια Transformers του 2007 ειναι απο τις αγαπημενες μου.
Οι υπολοιπες ειναι χειροτερες. Με καποιες να ειναι πραγματικα πολυ μεγαλες χωρις νοημα. 

Υ.Γ. Δεν εχω παρατησει ακομα την ιδεα μου να ανοιξω ενα studio που θα δημιουργει trailer ταινιων που δεν θα κυκλοφορησουν ποτέ. Τα πιο πολλα trailer ή δειχνουν ΟΛΟ το story ή σε προετοιμαζουν για κατι πολυ καλυτερο απο την ταινια. Το studio αυτο θα παρει τα καλα απο τις δυο αυτες κατηγοριες trailer και θα βγαζει μονο trailer και οι ταινιες δεν θα βγουν ποτέ για να μην χαλασει αυτη η αισθηση που σου αφηνει ενα καλο trailer.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Snoob είπε

Να κάνω μια ερώτηση, μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ μου ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο κόσμο:

Εφόσον τα ρομπότ αυτά παίρνουν μορφές οχημάτων, για να "καμουφλάρονται" σε κόσμους που δεν θέλουν να γίνει αντιληπτή η παρουσία τους, γιατί να πάρουν τη μορφή καταφανώς ρομποτικών ζώων;

Οκ, νταλίκα το καταλαβαίνω. Γορίλας με ζάντες για στήθος, ας πούμε, γιατί;

Όταν είδαν πόσο έπρεπε να πληρώσουν σήμα ως νταλίκες για να καμουφλαριστούν στην Ελλάδα, έψαξαν εναλλακτικές 🤷‍♂️

2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Επεξ/σία από Cre3p
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dikasths είπε

Περιμένω στην επόμενη ταινία να εμφανιστούν οι Teslabots, που θα παλεύουν με τους Cafepticons, καφετιέρες που μετατρέπονται σε μοχθηρά ρομπότ

received_274200531077696.jpeg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexzzz είπε

Πολύ δύσκολες και επίπονες ταινίες για να τις παρακολουθήσω/δω. Με ζαλίζει το σκοτάδι τους, το τράνταγμα στην κάμερα για να "νιώσω" τα εφέ και ο όλος σκηνοθετικός τρόπος με τα εφέ. Δεν θα πάρει τα χρήματα μου για να πάω σινεμά, λυπάμαι 

Αλλο ωραια Σκηνοθεσια και ομορφα Εφε και αλλο ενας Αχταρμας απο εκρήξεις και καμερα που εχει παρκισον . Απολυτα λογικο που δεν μπορεις να τις παρακολουθησεις , Δες Σκηνοθεσια + Εφε  πχ στο Bladerunner 2049 or Dune και θα καταλαβεις την διαφορα.  Οποτε δεν εισαι ο μονος πιστεψε με :) 

20 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

πώς γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος το 2023 να βλέπουμε official trailer και να μην είναι διαθέσιμο σε 4K ποιότητα

Ελα ντε ....Εχεις παρει την 75αρα HDR , Dolby Vision, 1.500nits peak  και βαζεις να δουν οι φιλοι σου τι Εικονα εχει ....Τι θα βαλεις ? μα Transformers 2023 Trailer !!! 

Αξια ανεκτιμητη !!!  

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Agony είπε

Αλλο ωραια Σκηνοθεσια και ομορφα Εφε και αλλο ενας Αχταρμας απο εκρήξεις και καμερα που εχει παρκισον . Απολυτα λογικο που δεν μπορεις να τις παρακολουθησεις , Δες Σκηνοθεσια + Εφε  πχ στο Bladerunner 2049 or Dune και θα καταλαβεις την διαφορα.  Οποτε δεν εισαι ο μονος πιστεψε με :) 

Ελα ντε ....Εχεις παρει την 75αρα HDR , Dolby Vision, 1.500nits peak  και βαζεις να δουν οι φιλοι σου τι Εικονα εχει ....Τι θα βαλεις ? μα Transformers 2023 Trailer !!! 

Αξια ανεκτιμητη !!!  

Εγω θα βαζα μια ταινία που να έχει 120 FPS...Το 4κ δεν ειναι μόνο..π.χ. Gemini Man :)

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Agony είπε

Αξια ανεκτιμητη !!!  

Άμα έχεις οθόνη 4k θες να βλέπεις 4κ ανάλυση σε 1080p πλέον μου φαίνεται πολύ λίγη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία έκπληξη και καμία ποιότητα, προορίζεται μόνο για fast-food κατανάλωση και πωλήσεις merchandise σε όσους αρέσκονται. Τα 3 πρώτα, πλέον, μοιάζουν συγκριτικά με αριστουργήματα της 7ης τέχνης. Διότι είχαν μια στοιχειώδη συνοχή και "λογική", όπως επίσης και μια σχετική πρωτοτυπία, τώρα πια δεν υπάρχουν ούτε αυτά...

Επεξ/σία από Feregorn

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...