Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, Ukforthemoment said:

Νομίζω ότι ούτε η ασφάλεια δεν σε καλύπτει.

καλα αυτο λογικο... στην πραξη οτι γινει το πλυρωνεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, PhoneKiller είπε

Πήγαινε Κολωνάκι και Σύνταγμα και δες πόσα δύλιτρα παλιά 4x4 θα περάσουν από μπροστά σου. 

Και τι σημαίνει αυτό ότι θα παει κάποιος να αγοράσει ενα παλιό δίλιτρο;

Ουτε χάρισμα 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/5/2023 στις 10:53 ΠΜ, Haldol είπε

Ναι αλλά η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, είναι η μισή χώρα (πληθυσμιακά). Ακόμα και αν δε μένεις εκεί, λόγω του... "πρωτευουσοκρατικού" συστήματος που έχει αναπτυχθεί στη χώρα, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να πας για κάποια δουλειά ή ανάγκη. Οπότε diesel που δε μπαίνει σ' αυτές τις περιοχές χρησιμεύει μόνο αν υπάρχει και άλλο αμάξι στην οικογένεια.

Σωστό αυτό...θεωρητικά!

Πρακτικά κάνει ο καθένας του κεφαλιού του!

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/5/2023 στις 1:58 ΠΜ, NikosKallithea είπε

Και τι σημαίνει αυτό ότι θα παει κάποιος να αγοράσει ενα παλιό δίλιτρο;

Ουτε χάρισμα 

Όχι σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα κάτι τέτοιο καθώς κάποια στιγμή μπορεί να αρχίσουν οι έλεγχοι. Πάντως εκεί φουλ στην τροχαία και στην αστυνομία και κάνουν τον Αλέκο. Πολίτες 2 ταχυτήτων. Η τάξη την ηλιθίων που πληρώνουν φόρους και πρέπει να είναι νομοταγείς και η τάξη των άΧριστων της Ελίτ του Κολωνακίου και τις Κηφισιάς που είναι στο απυρόβλητο.

Εγώ πάντως επειδή μένω έξω απο Πάτρα και μπαίνω σπάνια σκέφτομαι να φέρω ένα Euro 5 απο Γερμανία και ας πληρώσω 1000 Ευρώ πρόστιμο πάλι πιο φτηνό θα μου βγεί καθώς θα το φέρω μόνος μου. Τελωνείο 400-500 το πολύ καθώς υπάρχουν αρκετά Euro 5 Diesel τα οποία έχουν ελάχιστους ρύπους όπως π.χ. το Opel Zafira 1.7 EcoFlex του 2010-11, Scenic κτλ.

Στην Ελλάδα όλα τα άχρηστα μεταχειρισμένα οικογενειακά diesel που είναι στην ουσία για πέταμα με 200-300.000 χιλ. έχουν πάνω απο 6-7000. Τραγικό.

Επεξ/σία από PhoneKiller

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...