kavaliotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι να περναω το Fluxsmooth φιλτρο στα MPEG2 αρχεια που κανω capture με την καρτα τηλεορασης μου. Και μετα το MPEG2 αρχειακι να το περναω στο TMPGEnc και να το επεξεργαζομαι εκει και να το εχω ετοιμο για DVD. Γινεται λοιπον με καποιον τροπο να χρησιμοποιησουμε τετοια φιλτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios1957 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 VDMod-->File-->Open(το mpg σου).Κατόπιν καρτέλλα VIDEO-->Filters--Add και βάζεις αυτό(και για πρώτη φάση ΜΟΝΟ αυτό)που θες.Τσεκάρεις "Full Processing". Μετά,ξαναFILE-->Start Frameserver-->στο μικρό παραθυράκι πατάς Start και θα πεταχτεί άλλο μεγαλύτερο παράθυρο που θα σου ζητάει path.Δίνεις προορισμό και κατάληξη "vdr",κάνεις save και ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ το παραθυράκι που ανοίγει.Κάν' το minimize να μην σε μπερδεύει. Ακολούθως ανοίγεις το TMPGEnc,και φορτώνεις -σαν πηγή εισόδου- το "test.vdr".Ρυθμίζεις έξοδο και αν έχεις καλό μηχανάκι,έχεις μέχρι και dvd σε εύλογο χρονικό διάστημα. Αν σε βοηθάει η τύχη σου,παίξε και με τα (ενσωματωμένα) φίλτρα του TMPGEnc. Άρχιζε,πες που κολάς,μην λέμε πολλά και μπερδευτείς χειρότερα. Εδώ είμαστε. Α,κάποιοι θα σου μιλήσουν για avisynth.Να τους ακούσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Α,κάποιοι θα σου μιλήσουν για avisynth.Να τους ακούσεις... Μας πρόλαβες! Το πλεονέκτημα του AviSynth είναι ότι κυκλοφορούν πολύ περισσότερα φίλτρα επεξεργασίας και πολύ γρήγορα σε ταχύτητα. Επίσης, ανοίγοντας από το VirtualDubMod το .avs αρχειάκι (όπου έχουν ήδη μπει τα φίλτρα), μπορείς να δουλεύεις σε Fast Recompress Mode που είναι πιο γρήγορο από το Full Processing και πιο ποιοτικό (δεν μετατρέπει τα χρώματα από YV12 σε RGB32 colorspace). Kavaliotis, ο πιο έυκολος τρόπος να δημιουργήσεις τα .avs αρχεία του AviSynth είναι μέσω του SwiftAVS. Ψάξε το λίγο, με λίγο κόπο θα έχεις βελτιωσούλα ΚΑΙ στην ταχύτητα ΚΑΙ στην ποιότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 To SwiftAVS εκτος του οτι θελει .ΝΕΤ που προκαλει restarts στο PC μου (δεν ξερω γιατι), οσο το δουλευα στην αρχη ολο μου τα εβγαζε πρασινα... Δεν ξερω τι επαιζε... Αλλωστε για DivX κτλ ειμαι παιδι του Gknot... Τωρα μια βλακεια που ειδα ειναι οτι δεν υπαρχει το Fluxsmooth se virtualdub filter.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.