Προς το περιεχόμενο

Χαμηλή ταχύτητα fiber vodafone FTTH

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από jkoukos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα,

Είχα 30αρα σύνδεση Vodafone που έβγαζε 27 και μόλις σήμερα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή μου συνέδεσαν το FTTH. Μου είπαν ότι θα είναι 100αρα αλλά σε όλα τα speed test που κάνω μου βγάζει ότι η ταχύτητά μου δεν ξεπερνάει τα 44... Τί μπορώ να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, aris2022k είπε

Παιδιά καλησπέρα,

Είχα 30αρα σύνδεση Vodafone που έβγαζε 27 και μόλις σήμερα μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή μου συνέδεσαν το FTTH. Μου είπαν ότι θα είναι 100αρα αλλά σε όλα τα speed test που κάνω μου βγάζει ότι η ταχύτητά μου δεν ξεπερνάει τα 44... Τί μπορώ να κάνω;

μιλα αμεσα μαζι τους για ελεγχο γραμμης απο εκεινους και δικαιωμα σου υπαναχωρησης στο προηγουμενο προγραμμα... στο τελος βεβαια θα πρεπει να απειλησεις ή και να κανεις καταγγελια στην ΕΕΤΤ κ το συνηγορο καταναλωτη για παραπλανητικη πωληση.

Λυπαμαι που η κοκκινη απο τις παλιες πρωτιες καταντησε τσουρμο απατεωνων, ιδιως με αυτη την παπαρια 100 μεσω vdsl, κ μιλω εξ ιδιας εμπειριας: 2 χρονια με vdsl 50 απο καμπινα, που παντα εδινε μεχρι 40 κ διακοπες, μεχρι κ εκπτωση μου εχουν βαλει λογω χαμηλοτερης ταχυτητας. κ ρωταω για fiber και μου λενε βεβαιως εχουμε, μετα μου ειπαν δεν θα εiναι fiber αλλα 100 μεσω vdsl, τους λεω για δειτε λιγο την καρτελα μου, δεν μου δινετε καν σωστο 50αρι σε vdsl, θα μου δωσετε 100αρι; ναι λεει, εγγυημενα τα 90.... μετα μιλησα κ με γνωστο τεχνικο και μου ειπε το πολυ μεχρι 80 θα παω, δε αξιζε τα παραπανω ευρω και δεν το προχωρησα..

μην τους εμπιστευεστε τους πωλητες τους!

Ο φίλος ωστόσο αναφέρει ότι έχει σύνδεση FTTH, οπότε δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλή ταχύτητα εκτός αν δοκιμάζει (όπως φαίνεται) μέσω ασύρματης σύνδεσης.

3 ώρες πριν, jkoukos είπε

Ο φίλος ωστόσο αναφέρει ότι έχει σύνδεση FTTH, οπότε δεν δικαιολογείται τόσο χαμηλή ταχύτητα εκτός αν δοκιμάζει (όπως φαίνεται) μέσω ασύρματης σύνδεσης.

σωστό. Αν και σε μενα FFTH ξεκινησαν να το πουλησουν κ εγινε κ ολοκληρη κουβεντα οτι εχει φερει ινα στους οροφους η cosmote... μονο στο τελος του 2ου τηλεφωνηματος, που μιλησαμε για τελικες τιμες εριξαν τη διευκρινιση οτι ειναι μεσω vdsl και "δεν εχει διαφορα"...

• Λύση

Διαφορά μεταξύ FTTH και FTTC (VDSL) υπάρχει και παραυπάρχει.

Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος απαραίτητα γίνεται σε ενσύρματη η σύνδεση, διότι στο ασύρματη παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και ειδικά στους 2,4GHz δεν παίζει να πιάνει την ταχύτητα της σύνδεσης και επ' ουδενί είναι λόγος για υπαναχώρηση και καταγγελία στις σχετικές αρχές.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ναι τελικά αυτό έκανα, τους πίεσα, ήρθαν να το ελέγξουν, πέρασαν κι από Cosmote γιατί αυτοί έχουν βάλει το fiber στην πολυκατοικία, δεν ξέρω τί έκαναν αλλά τώρα είναι οκ, δίνει 97

Επεξ/σία από aris2022k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...