gbras Δημοσ. Πέμπτη στις 02:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:32 μμ 1 hour ago, QuantumWanderer said: Μετά από τόσους μήνες παγωμένο πρόγραμμα και παρά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες εδώ και ένα μήνα ότι θα μπουν τα 11 εκατομμύρια στο πρόγραμμα, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα. Ξεκάθαρα, όποιος ψήνεται για ηλεκτρικό με επιβεβαιωμένη επιδότηση, περιμένει το επόμενο πρόγραμμα (αν βγει). Καλό Μάιο 2025. Τον Μαιο ληγει το προγραμμα αν δεν κανω λαθος απο εκει και περα και ο προσωπικος αριθμος εδω και 1.5 χρονο ερχεται την επομενη εβδομαδα...
manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:43 μμ (επεξεργασμένο) Το παρακολουθώ καθημερινά. Με τις ακυρωμένες αιτήσεις(αν ισχύει αυτό) χθες είχε φτάσει να έχει 2500€ διαθέσιμα αλλά κάποια στιγμή κατέβηκε πάλι. Και εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα πάρω χρήματα ούτε απ' το ΚΗ4 γιατί αν βγει τον Μάιο το κόβω να συμπεριλαμβάνει αγορές που έγιναν τον Απρίλιο και μετά. Το Car & motor λέει για 11 ή 12 Φεβρουαρίου αλλά δεν το κόβω. https://www.carandmotor.gr/electric/nea/kinoymai-ilektrika-3-pote-tha-dehetai-aitiseis-systima Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:46 μμ από manolis940
QuantumWanderer Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Βλέπω στις τελευταίες μέρες ότι εξαφανίζεται ταχέως και το ποσό των Ποδηλάτων Ιδιωτών. Πάει κι αυτό για μηδένισμα, μέχρι να μπει το νέο ποσό. 1
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:30 μμ 24 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Βλέπω στις τελευταίες μέρες ότι εξαφανίζεται ταχέως και το ποσό των Ποδηλάτων Ιδιωτών. Πάει κι αυτό για μηδένισμα, μέχρι να μπει το νέο ποσό. Ναι αυτό το παρατηρώ και εγώ. Τι φάση; Με τόσο κρύο ποιος παίρνει ποδήλατο; 😋
QuantumWanderer Δημοσ. Παρασκευή στις 05:34 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 05:34 μμ 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ναι αυτό το παρατηρώ και εγώ. Τι φάση; Με τόσο κρύο ποιος παίρνει ποδήλατο; 😋 Σού λέει κάποιος κόσμος: αφού ηλεκτρικό αμάξι δεν βλέπω να παίρνουμε με την εξάντληση του ποσού, ας την βγάλουμε με ηλεκτρικό ποδήλατο. 😂
Chrivar Δημοσ. Παρασκευή στις 05:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:58 μμ (επεξεργασμένο) Και εγώ ένας ακόμα παθών αναμονής, αν και το στάτους της αίτησης ως εγκεκριμένη (3000 ευρώ είναι το ποσό που περιμένω) με γεμίζει με αισιοδοξία και ας περιμένουμε λίγο παραπάνω, γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο από ότι λέει το car? Επεξ/σία Παρασκευή στις 06:01 μμ από Chrivar
manolis940 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ 3 ώρες πριν, Chrivar είπε Και εγώ ένας ακόμα παθών αναμονής, αν και το στάτους της αίτησης ως εγκεκριμένη (3000 ευρώ είναι το ποσό που περιμένω) με γεμίζει με αισιοδοξία και ας περιμένουμε λίγο παραπάνω, γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο από ότι λέει το car? Έχεις περάσει η αίτηση σου. Νομίζω ότι θα αργήσει μέχρι πάρεις χρήματα αλλά θα πάρεις. Δεν νομίζω κάποιος να έφτασε μέχρι εκεί και έστω και σε 6 μήνες να μην πήρε χρήματα. 1
FanisK93 Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:59 μμ 23 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχεις περάσει η αίτηση σου. Νομίζω ότι θα αργήσει μέχρι πάρεις χρήματα αλλά θα πάρεις. Δεν νομίζω κάποιος να έφτασε μέχρι εκεί και έστω και σε 6 μήνες να μην πήρε χρήματα. εγώ από 16/12/24 είμαι σε αυτό το στάδιο....😭ελπιζω μεσα στο 2025 να τα παρω τουλαχιστον
vadada Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Εγω αγορασα πριν λιγες μερες ενα σκουτερ μη γνωριζοντας οτι το προγραμμα δεν εχει λεφτα,και σημερα που εκανα την αιτηση μου εβγαλε το μηνυμα(Η αίτηση σας δεν μπορεί να υποβληθείΤη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα επιδότησης λόγω δέσμευσης του συνόλου των διαθέσιμων πόρων. Το σύστημα δύναται να δεχτεί εκ νέου αιτήσεις με την προσθήκη νέων πόρων.)Τι εγινε το χασαμε το παιχνιδι ?Ο πωλητης μου ειπε οτι επιδοτουμε κανονικα και το σκουτερ το εχω εξοφλησει οποτε επιστροφη δεν γινεται.Αν δεν καταφερω να μπω σε αυτο υπαρχει πιθανοτητα να μπω σε επομενο?Το ποσο ειναι 337 οποτε θα ζησω και χωρις αυτα αλλα με ξενερωσε γιατι δεν το περιμενα. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από vadada
s2117 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, vadada είπε Εγω αγορασα πριν λιγες μερες ενα σκουτερ μη γνωριζοντας οτι το προγραμμα δεν εχει λεφτα,και σημερα που εκανα την αιτηση μου εβγαλε το μηνυμα(Η αίτηση σας δεν μπορεί να υποβληθείΤη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα επιδότησης λόγω δέσμευσης του συνόλου των διαθέσιμων πόρων. Το σύστημα δύναται να δεχτεί εκ νέου αιτήσεις με την προσθήκη νέων πόρων.)Τι εγινε το χασαμε το παιχνιδι ?Ο πωλητης μου ειπε οτι επιδοτουμε κανονικα και το σκουτερ το εχω εξοφλησει οποτε επιστροφη δεν γινεται.Αν δεν καταφερω να μπω σε αυτο υπαρχει πιθανοτητα να μπω σε επομενο?Το ποσο ειναι 337 οποτε θα ζησω και χωρις αυτα αλλα με ξενερωσε γιατι δεν το περιμενα. Ο πωλητής σου είπε αυτό που ήθελες να ακούσεις για να πουλήσει... Θα πρότεινα να κοιτάξεις τους όρους του τωρινού προγράμματος σε σχέση με την ημερομηνία αγοράς, καθώς και το επόμενο "Κινούμαι Ηλεκτρικά" λογικά θα έχει αντίστοιχους όρους. Μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο πάντως στο Κ.Η. να δείς μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα