manolis940 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, getty είπε Το πιο λογικό, όταν δημοσιεύουν τιμή με όφελος κρατικής επιδότησης, είναι να ρωτήσεις αν δέχονται να τους εκχωρήσεις το δικαίωμα και την είσπραξη της επιδότησης αφού την ενσωματώνουν στην τιμή και αφού την έχουν και σίγουρη (νομίζω ότι ο νόμος αφήνει το περιθώριο να το κάνεις). Με το που σου λένε ότι δεν μπλέκουν, σηκώνεσαι και φεύγεις και βλέπεις κάτι άνευ επιδότησης για αγορά. Τώρα θα κάτω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά το κομμάτι της επιδότησης είναι μία διαδικασία που την κάνει ο ιδιοκτήτης και στηρίζεται σε διάφορα δικαιολογητικά που έχουν να κάνουν γύρω απ' τον ιδιοκτήτη. Θα δώσεις για παράδειγμα τους κωδικούς taxis σου στον έμπορο για να κάνει εκείνος την αίτηση και να τραβήξει από Gov και ΑΑΔΕ ότι χρειάζεται;
kostasgr78 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Έχω περιέργεια να δω αν τις πρώτες μέρες του 2025 πρόκειται να προσθέσουν πόρους στο ΚΗ3, για να το τραβήξουν μέχρι τέλος Απριλίου.
getty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, manolis940 είπε Τώρα θα κάτω τον συνήγορο του διαβόλου αλλά το κομμάτι της επιδότησης είναι μία διαδικασία που την κάνει ο ιδιοκτήτης και στηρίζεται σε διάφορα δικαιολογητικά που έχουν να κάνουν γύρω απ' τον ιδιοκτήτη. Θα δώσεις για παράδειγμα τους κωδικούς taxis σου στον έμπορο για να κάνει εκείνος την αίτηση και να τραβήξει από Gov και ΑΑΔΕ ότι χρειάζεται; Δεν ξέρω πώς και αν γίνεται, λογικά θα πρέπει να αποκτήσει κυριότητα και η αντιπροσωπεία και την εξουσιοδοτείς να εισπράξει την επιδότηση, όμως δεν γνωρίζω αν όντως γίνεται. Το είπα ως αντίλογο για κάτι έξυπνους πωλητές που χωρίς να διακυβέυεται κάποιο χρηματικό ποσό για αυτούς, δημιουργούν την εντύπωση ότι όλα καλα, σίγουρα και γρήγορα με την επιδότηση προκειμένου να κάνουν την πώληση.
manolis940 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, getty είπε Δεν ξέρω πώς και αν γίνεται, λογικά θα πρέπει να αποκτήσει κυριότητα και η αντιπροσωπεία και την εξουσιοδοτείς να εισπράξει την επιδότηση, όμως δεν γνωρίζω αν όντως γίνεται. Το είπα ως αντίλογο για κάτι έξυπνους πωλητές που χωρίς να διακυβέυεται κάποιο χρηματικό ποσό για αυτούς, δημιουργούν την εντύπωση ότι όλα καλα, σίγουρα και γρήγορα με την επιδότηση προκειμένου να κάνουν την πώληση. Ναι με αυτή την λογική συμφωνώ ότι θα ήταν πιο λογικό ο πωλητής να μπορεί να εισπράξει άμεσα την επιδότηση απ' το κράτος το οποίο θα είχε περισσότερα οφέλη για τον πολίτη καθώς δεν θα χρειαζόταν να έχει το συγκεκριμένο ποσό στην άκρη ή να το δανειστεί για την αγορά. Φυσικά δεν θα ήταν δίκαιο και σωστό να περνάνε και εκείνες ένα τέτοιο άγχος για το αν θα πάρουν τα χρήματα του αυτοκινήτου που πουλήσανε επειδή ο προϋπολογισμός τελειώνει.
kostasgr78 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Η ανικανότητα του Υπουργείου σε όλο της το μεγαλείο με 2 μήνες παγωμένο πρόγραμμα και καμία ανακοίνωση. Αν είναι να συνεχιστεί το πρόγραμμα, να το ανακοινώσουν και το πότε θα προστεθούν πόροι. Αν είναι να μη συνεχιστεί, να το ανακοινώσουν, ώστε καταναλωτές και αντιπροσωπείες να κάνουν τα κουμάντα τους. Η Κυβέρνηση αυτή είναι λίγη. 4
imr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 3 hours ago, kostasgr78 said: Η ανικανότητα του Υπουργείου σε όλο της το μεγαλείο με 2 μήνες παγωμένο πρόγραμμα και καμία ανακοίνωση. Αν είναι να συνεχιστεί το πρόγραμμα, να το ανακοινώσουν και το πότε θα προστεθούν πόροι. Αν είναι να μη συνεχιστεί, να το ανακοινώσουν, ώστε καταναλωτές και αντιπροσωπείες να κάνουν τα κουμάντα τους. Η Κυβέρνηση αυτή είναι λίγη. Καλα εδω ειναι καφενειο και σε πιο σοβαρα θεματα. Εγω ετοιμαζομαι για παραγγελια και υπολογιζω τιμες χωρις επιδοτηση γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο Ελληνικο κρατος. Αν κατσει θα ειναι σαν μπονους. 3
Ntinaras Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:36 πμ 15 ώρες πριν, imr είπε Καλα εδω ειναι καφενειο και σε πιο σοβαρα θεματα. Εγω ετοιμαζομαι για παραγγελια και υπολογιζω τιμες χωρις επιδοτηση γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο Ελληνικο κρατος. Αν κατσει θα ειναι σαν μπονους. Κι εγω ετσι εκανα. Ξεχρεωσα χωρις να υπολογισω αν θα παρω την επιδοτηση. Βεβαια εκανα πατεντα και περασε η επιδοτηση 2
kostasgr78 Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:36 μμ https://www.newsit.gr/auto/oi-pathogeneies-tou-epidotoumenou-programmatos-kinoumai-ilektrika-3/
Havik Δημοσ. Κυριακή στις 06:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:46 μμ "Γιατί να επιδοτούνται τα ηλεκτρικά ποδήλατα που κατά βάση τα αγόρασαν εύρωστοι χομπίστες και όχι άτομα για να πηγαίνουν πιο εύκολα καθημερινά στη δουλειά τους;" Έβγαλε και πόρισμα, είναι "¨εύρωστοι ", "χομπίστες ', είμαι σίγουρος ήθελε να γράψει αργόσχολοι αν μπορούσε και ξέρει κιολας ότι δεν "πηγαίνουν στη δουλειά τους"... ουστ ρε βλίτο! Ενώ ο άλλος που σκάει 40κ για ηλεκτρικό είναι φτωχαδάκι! τον καημένο, δάκρυσα τώρα! , με το ηλεκτρικό δεν κολλάς στην κίνηση, ο αργόσχολος που πάει για ψώνια και *&^*& όσους γυρίζουν από την δουλεία τους! όχι τα ποδήλατα φταίνε για όλα! Αντί να είναι υπέρ και να πει ότι δεν (θέλουν να) υπάρχουν υποδομές για να κάνεις ποδήλατο, θέλει να δώσει extra € στις αυτοκινητοβιομηχανίες, για τα μηχανάκια τσιμουδιά. ουστ! 4
Ntinaras Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:11 πμ Ο μιζερος θα παραμεινει μιζερος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα