pointyhat Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Χαίρετε, σχετικά με το πρόγραμμα ΚΗ σας έχει τύχει να κάνετε ένσταση και να πρέπει να μιλήσετε με το Αυτοτελές Τμήμα Ηλεκτροκίνησης; Γιατί όταν κάνεις κάποια ένσταση πάει εκει το αίτημα σου. Το τμήμα αυτο, λέει, μετακινείται απο το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο υπουργείο μεταφορών και τωρα μου λενε απο το υπουργειο οτι δεν ξερουν που ειναι τα μέλη του!! Ελλαδα 2024 με προγραμματα ΚΗ να τρέχουν. Μάλιστα μου είπαν να επικοινωνήσω την Τρίτη καθώς την Δευτέρα ειναι 28η-Οκτ και σήμερα Παρασκευή έχουν φύγει με ημιαργία απο τις 11!!!!! EDIT: Η μεταφορά απο το ένα υπουργείο στο άλλο έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα έτος, αλλά ακόμη και σήμερα δεν τους ξέρουν στο "νεο" αυτό τμήμα. Εδώ σχετικό άρθρο απο τον μακρινο Ιουνιο του 2023. Ο χρόνος ειναι σχετικός, επαληθεύεται ο Αινσταιν. Αν κάποιος εχει επικοινωνησει με αυτο το τμήμα ας πει μια εμπειρία ή κάποια στοιχεία επικοινωνίας... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου από pointyhat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evincidentally Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, P_M είπε πρέπει να έχεις την απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο και την άδεια κυκλοφορίας του αμαξιού για να κάνεις την αίτηση Μου απάντησαν μέσω gov ότι όντως πρέπει να έχεις την απόδειξη αγοράς και το faq είχε αναρτηθεί από λάθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως στο ΚΗ2 είμαι από 9/9/2024 σε αξιολόγηση ολοκλήρωσης!!! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από @pnea1973 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IBAGASA Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Παίδες καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να μην σε επιδοτήσουν απλά και μόνο επειδή τελείωσαν τα λεφτά που έχουν προυπολογίσει για επιδότηση? Δηλαδή όλα τα δικαιολογητικά να είναι σωστά, απλά να περιμένεις μήνες και στο τέλος να μην τα πάρεις. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 03:27 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:27 μμ 53 λεπτά πριν, IBAGASA είπε Παίδες καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να μην σε επιδοτήσουν απλά και μόνο επειδή τελείωσαν τα λεφτά που έχουν προυπολογίσει για επιδότηση? Δηλαδή όλα τα δικαιολογητικά να είναι σωστά, απλά να περιμένεις μήνες και στο τέλος να μην τα πάρεις. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο? Σύντομη απάντηση, ναι υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Στις 5/11/2024 στις 2:33 ΜΜ, IBAGASA είπε Παίδες καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να μην σε επιδοτήσουν απλά και μόνο επειδή τελείωσαν τα λεφτά που έχουν προυπολογίσει για επιδότηση? Δηλαδή όλα τα δικαιολογητικά να είναι σωστά, απλά να περιμένεις μήνες και στο τέλος να μην τα πάρεις. Παίζει τέτοιο ενδεχόμενο? Στο ΚΗ2 θυμάμαι ότι κάποιος άτυχος έμεινε χωρίς επιδότηση, όποτε γιατί να μη γίνεται. Προσωπικά, τη στιγμή που δεν γίνεται εκχώρηση της είσπραξης της επιδοτησης στον αντιπρόσωπο του αυτοκινήτου, όχι δεν θα πάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα