Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και εμπειρίες

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σας:

για να κάνω την αίτηση χρειάζεται να έχω επίσημη παραγγελία. 

Πήγα στην Audi και μου είπαν για να τη κάνω πρέπει να πάρω δελτίο παραγγελίας που πρέπει να δώσω τη προκαταβολή πρώτα 4.000ε . 

Δεν θέλω να δώσω προκαταβολή αν δεν εξασφαλιστώ πως θα ενταχθώ στο πρόγραμμα. 

Υπάρχει άλλος τρόπος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, manosbr είπε

Καλησπέρα σας:

Πήγα στην Audi και μου είπαν για να τη κάνω πρέπει να πάρω δελτίο παραγγελίας που πρέπει να δώσω τη προκαταβολή πρώτα 4.000ε . 

Υπάρχει άλλος τρόπος;

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η προσφορά από την αντιπροσωπεία με υπογραφή και σφραγίδα.

Αν δεν δίνει η Audi μπορείς να πάρεις από άλλη αντιπροσωπεία, να κάνεις την αίτηση και να το αλλάξεις μετά.

Εγώ έτσι είχα κάνει, πήρα μια προσφορά από volvo και μετά έκανα τροποποίηση.

11 ώρες πριν, manosbr είπε

Καλησπέρα σας:

Υπάρχει άλλος τρόπος;

Σίγουρα δεν χρειάζεται να δώσεις προκαταβολή. Όπως λέει ο Silverage πάρε από άλλη αντιπροσωπεία. ακόμα και τηλεφωνικά στέλνουν. 

4 ώρες πριν, Silverage είπε

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η προσφορά από την αντιπροσωπεία με υπογραφή και σφραγίδα.

Αν δεν δίνει η Audi μπορείς να πάρεις από άλλη αντιπροσωπεία, να κάνεις την αίτηση και να το αλλάξεις μετά.

Εγώ έτσι είχα κάνει, πήρα μια προσφορά από volvo και μετά έκανα τροποποίηση.

Όταν κάνεις την τροποποίηση δηλαδή καταθέτεις το οριστικό έγγραφο που σου δίνουν με την παράδοση του αυτοκινήτου και μετά είσαι εντάξει ε;

26 λεπτά πριν, harderos είπε

Όταν κάνεις την τροποποίηση δηλαδή καταθέτεις το οριστικό έγγραφο που σου δίνουν με την παράδοση του αυτοκινήτου και μετά είσαι εντάξει ε;

σωστά. 

2 ώρες πριν, lucky_13_hc είπε

Εχει καταφέρει κανείς να κανει υποβολή; μια βδομάδα το παλέβω τωρα και τίποτα.

τίποτα δεν μπαίνει... προσπαθώ συνεχόμενα 1 μήνα (20-25 φορές κάθε μέρα) και συνολικά προσπαθώ από τον Δεκέμβρη με μια αίτηση κάθε μέρα. δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος (δεν νομίζω) αλλά δεν την δέχεται ποτέ. Δεν βλέπω να πρόλαβαίνουμε αυτό το πρόγραμμα. Ελπίζω να βγει σύντομα το κινούμαι ηλεκτρικά 3 με αντίστοιχους όρους. 

11 λεπτά πριν, lucky_13_hc είπε

Γιατί μας βάζουν σε αυτή την διαδικασία τότε?Τι να πω.. σας ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Μα τι Success story θα παίζουν μετά στα κανάλια στις ειδήσεις οι άριστοι ; το 41% θελει κόπο. θα βγουν να πουν οτι μοιρασαν λευτα στον κόσμο. 

Στις 23/3/2024 στις 2:12 ΜΜ, lucky_13_hc είπε

Λέτε να βγεί σύντομα το 3?

ποιος ξέρει... διαβάζω διάφορα αλλά σε αυτή την χώρα τα πάντα είναι πιθανά και απίθανα. 

Όσοι υπολογίζουν στην επιδότηση (δηλ. όλοι) ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανείς δεν σας την εγγυάται... Βέβαια το λογικό θα ήταν να γίνεται στην πηγή (στην αγορά) όπως με τη μεγάλη απόσυρση του 1991-92. Αν έχεις βέβαια τσίπικο κράτος και διαφημίζει επιδοτήσεις (χωρίς να τις εξασφαλίζει) τότε πρέπει να προσέχεις πολύ τα οικονομικά ανοίγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...