Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vadada είπε

Καποια στιγμη ειδα οτι ειχε υπολοιπο 1900 ευρω αλλα εξαφανιστηκαν αμεσως και αυτα.Με λιγα λογια αμα εισαι τυχερος προλαβαινεις.Δεν ξερω αν αγορασει καποιος τωρα ισως εχει δικαιωμα στο κινουμε ηλεκτρικα 4.Αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Και προφανως κανενας πωλητης δεν στο λεει.

Γενικά μην πιστεύεται τον πωλητή όσον αφορά το πρόγραμμα. Εμένα βέβαια όταν πήγα ψεύτικες ελπίδες δεν μου έδωσε. Όταν πήγα να παραλάβω μου έδειξε το άρθρο για τα 11 εκατομύρια χωρίς πάλι φυσικά να μου λέει φαμφάρες. Όμως οι περισσότεροι απ' ότι έχω καταλάβει το ψέμα το έχουν στην άκρη γλώσσας.

• Απαντ. 631
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στις 30/1/2025 στις 5:22 ΠΜ, papoys1 είπε

Εβαλαν λέει νέο ποσό για 3.000 ηλεκτρικά που ενδεχομένως είναι τόσα αυτά που εκκρεμεί η πληρωμη αρα τα καινούργια θα περιμένουν να μπει νέο ποσό. Από την άλλη μη σε παραξενεύει να προωθούν αιτήματα πληρωμής γνωστών , κολητών , ψηφοφόρων , παρατρεχάμενων και οι άλλοι περιμένουν.

όλα είναι πιθανά αν σκεφτούμε σε ποια χώρα ζούμε.

Απλως να ενημερώσω ότι 5 μήνες μετά την αρχικη μου αίτηση, το στατους ειναι πια σε "εγκεκριμενη για πληρωμη"!

Ηρθαν προφανως χρήματα για τις εκκρεμοτητες (παλιες αιτησεις). Τωρα ποτε θα εκτελεστει η πληρωμή, μενει να το δουμε

• Like 3
Δημοσ.
Στις 12/2/2025 στις 12:32 ΜΜ, pointyhat είπε

Απλως να ενημερώσω ότι 5 μήνες μετά την αρχικη μου αίτηση, το στατους ειναι πια σε "εγκεκριμενη για πληρωμη"!

Ηρθαν προφανως χρήματα για τις εκκρεμοτητες (παλιες αιτησεις). Τωρα ποτε θα εκτελεστει η πληρωμή, μενει να το δουμε

image.png.7ab10b8d0d735855a03e6792e958a29f.png
κι εμένα, από πότε είναι εγκεκριμένη για πληρωμή η δικιά σου;;;

Δημοσ.
Στις 16/2/2025 στις 4:55 ΜΜ, koulouri είπε

Στις 16/2/2025 στις 4:55 ΜΜ, koulouri είπε

Το ίδιο βγάζει πλέον και σέ μένα.

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί στο τελευταίο διάστημα.

Τα χρήματα που θα έμπαιναν, δεν θα έφταναν ούτε για τα ήδη αγορασμένα.

Το οποίο σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα συνεχίσει να υπάρχει αγωνία για τους ήδη αγοραστές που δεν θα εξυπηρετηθούν με το τωρινό ποσό, αλλά και για τους επόμενους αγοραστές μέχρι το τέλος του Απριλίου που ισχύει το πρόγραμμα, αν θα πάρουν το ποσό της επιδότησης.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε

αφηστε τον κοσμο να εισαγει θερμικα οχηματα για να πεφτουν λεφτα στο ΚΗ3 ...

Το εκανε επι 100 χρονια.

Ωρα για το επομενο βημα.

• Haha 1
Δημοσ.

Αν είσαι ιδιώτης, ίσως και να προλάβεις (αλλά πιστεύω πως όχι), για επιχειρήσεις ουσιαστικά τελείωσαν.

Εκτός και αν μιλάς για ποδήλατα, που φαίνεται να μειώνονται με μικρότερο ρυθμό τα χρήματα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Metaksas είπε

για να καταλαβω αν παω για αγορα ηλεκτρικου τωρα με το κινουμαι ηλεκτρικα θα παρω τα φρυδια μου?

Με βεβαιότητα κανένας δεν ξέρει.

Αν κάποιος κρέμεται από την επιδότηση στην οικονομική εξίσωση που έχει κάνει για να αγοράσει ηλεκτρικό, δεν πάει με τίποτα να πάρει τώρα. Περιμένει να δει αν θα υπάρχει επόμενο πρόγραμμα από Μάιο (ΚΗ4).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Metaksas είπε

για να καταλαβω αν παω για αγορα ηλεκτρικου τωρα με το κινουμαι ηλεκτρικα θα παρω τα φρυδια μου?

αν ειναι κατι ετοιμοπαραδοτο εχεις πιθανοτητες. αν πας για παραγγελία μαλλον εχεις πολυ πολυ μικρες εως καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...