manolis940 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, vadada είπε Καποια στιγμη ειδα οτι ειχε υπολοιπο 1900 ευρω αλλα εξαφανιστηκαν αμεσως και αυτα.Με λιγα λογια αμα εισαι τυχερος προλαβαινεις.Δεν ξερω αν αγορασει καποιος τωρα ισως εχει δικαιωμα στο κινουμε ηλεκτρικα 4.Αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Και προφανως κανενας πωλητης δεν στο λεει. Γενικά μην πιστεύεται τον πωλητή όσον αφορά το πρόγραμμα. Εμένα βέβαια όταν πήγα ψεύτικες ελπίδες δεν μου έδωσε. Όταν πήγα να παραλάβω μου έδειξε το άρθρο για τα 11 εκατομύρια χωρίς πάλι φυσικά να μου λέει φαμφάρες. Όμως οι περισσότεροι απ' ότι έχω καταλάβει το ψέμα το έχουν στην άκρη γλώσσας.
pointyhat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Στις 30/1/2025 στις 5:22 ΠΜ, papoys1 είπε Εβαλαν λέει νέο ποσό για 3.000 ηλεκτρικά που ενδεχομένως είναι τόσα αυτά που εκκρεμεί η πληρωμη αρα τα καινούργια θα περιμένουν να μπει νέο ποσό. Από την άλλη μη σε παραξενεύει να προωθούν αιτήματα πληρωμής γνωστών , κολητών , ψηφοφόρων , παρατρεχάμενων και οι άλλοι περιμένουν. όλα είναι πιθανά αν σκεφτούμε σε ποια χώρα ζούμε. Απλως να ενημερώσω ότι 5 μήνες μετά την αρχικη μου αίτηση, το στατους ειναι πια σε "εγκεκριμενη για πληρωμη"! Ηρθαν προφανως χρήματα για τις εκκρεμοτητες (παλιες αιτησεις). Τωρα ποτε θα εκτελεστει η πληρωμή, μενει να το δουμε 3
koulouri Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Στις 12/2/2025 στις 12:32 ΜΜ, pointyhat είπε Απλως να ενημερώσω ότι 5 μήνες μετά την αρχικη μου αίτηση, το στατους ειναι πια σε "εγκεκριμενη για πληρωμη"! Ηρθαν προφανως χρήματα για τις εκκρεμοτητες (παλιες αιτησεις). Τωρα ποτε θα εκτελεστει η πληρωμή, μενει να το δουμε κι εμένα, από πότε είναι εγκεκριμένη για πληρωμή η δικιά σου;;;
Juneweather Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στις 16/2/2025 στις 4:55 ΜΜ, koulouri είπε κι εμένα, από πότε είναι εγκεκριμένη για πληρωμή η δικιά σου;;; Στις 16/2/2025 στις 4:55 ΜΜ, koulouri είπε κι εμένα, από πότε είναι εγκεκριμένη για πληρωμή η δικιά σου;;; Το ίδιο βγάζει πλέον και σέ μένα.
manolis940 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μετά από 3 εβδομάδες Auto Clicker τα κατάφερα !!!!! Και στα δικά σας! 2
koulouri Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Εμεις που ειμαστε ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ Ποτε πιστευετε θα μας πληρωσουν;;
QuantumWanderer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Τα έχουμε ξαναπεί στο τελευταίο διάστημα. Τα χρήματα που θα έμπαιναν, δεν θα έφταναν ούτε για τα ήδη αγορασμένα. Το οποίο σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα συνεχίσει να υπάρχει αγωνία για τους ήδη αγοραστές που δεν θα εξυπηρετηθούν με το τωρινό ποσό, αλλά και για τους επόμενους αγοραστές μέχρι το τέλος του Απριλίου που ισχύει το πρόγραμμα, αν θα πάρουν το ποσό της επιδότησης.
nikos2004dj Δημοσ. Σάββατο στις 03:17 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:17 μμ αφηστε τον κοσμο να εισαγει θερμικα οχηματα για να πεφτουν λεφτα στο ΚΗ3 ...
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 03:55 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:55 μμ 37 λεπτά πριν, nikos2004dj είπε αφηστε τον κοσμο να εισαγει θερμικα οχηματα για να πεφτουν λεφτα στο ΚΗ3 ... Το εκανε επι 100 χρονια. Ωρα για το επομενο βημα. 1
Metaksas Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:20 μμ για να καταλαβω αν παω για αγορα ηλεκτρικου τωρα με το κινουμαι ηλεκτρικα θα παρω τα φρυδια μου?
s2117 Δημοσ. Τρίτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:38 μμ Αν είσαι ιδιώτης, ίσως και να προλάβεις (αλλά πιστεύω πως όχι), για επιχειρήσεις ουσιαστικά τελείωσαν. Εκτός και αν μιλάς για ποδήλατα, που φαίνεται να μειώνονται με μικρότερο ρυθμό τα χρήματα
QuantumWanderer Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ 2 ώρες πριν, Metaksas είπε για να καταλαβω αν παω για αγορα ηλεκτρικου τωρα με το κινουμαι ηλεκτρικα θα παρω τα φρυδια μου? Με βεβαιότητα κανένας δεν ξέρει. Αν κάποιος κρέμεται από την επιδότηση στην οικονομική εξίσωση που έχει κάνει για να αγοράσει ηλεκτρικό, δεν πάει με τίποτα να πάρει τώρα. Περιμένει να δει αν θα υπάρχει επόμενο πρόγραμμα από Μάιο (ΚΗ4).
basilis_k6 Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:59 μμ 3 ώρες πριν, Metaksas είπε για να καταλαβω αν παω για αγορα ηλεκτρικου τωρα με το κινουμαι ηλεκτρικα θα παρω τα φρυδια μου? αν ειναι κατι ετοιμοπαραδοτο εχεις πιθανοτητες. αν πας για παραγγελία μαλλον εχεις πολυ πολυ μικρες εως καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα